Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίθεση του πολιτικού συστήματος σε πλήρη εξέλιξη…

Ο υπ’ αριθμόν ένας πλέον εχθρός της ελληνικής κοινωνίας είναι το πολιτικό της σύστημα. Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, νέα επίθεση κατά της κατακερματισμένης και αδρανοπιημένης κοινωνίας εξαπολύει το πολιτικό σύστημα, αυτή τη φορά καταργώντας τα δώρα σε όλες ανεξαιρέτως τις συντάξεις (μικρές ή μεγάλες, κύριες ή επικουρικές, δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα), σπρώχνοντας στην εξαθλίωση και στο θάνατο χιλιάδες συνταξιούχους Έλληνες.

Ας σημειωθεί ότι όλα αυτά γίνονται προκειμένου να δώσει το ΟΚ η Γερμανία και να ληφθεί από την τρόϊκα η δόση των 31 δις ευρώ, από τα οποία 22,3 δις ευρώ θα δοθούν στις τράπεζες, 6-7 δις θα δοθούν σε προμηθευτές του δημοσίου και τα υπόλοιπα θα πάνε στον Ειδικό Λογαριασμό για την εξόφληση τοκοχρεολυσίων.

Πεθαίνει δηλαδή ένας ολόκληρος λαός, προκειμένου να δοθούν…. 31 δις ευρώ, από τα οποία ο ίδιος δεν θα πάρει ούτε ευρώ. Αυτό όμως θα δώσει ανάσες στο πολιτικό σύστημα και περισσότερο χρόνο επιβίωσής του σε βάρος της κοινωνίας των ανθρώπων. Ένα κρατικοδίαιτο παρασιτικό πολιτικό σύστημα, που παρότι έφτασε την κοινωνία στο σημερινό κατάντημα εξακολουθεί θρασύτατα να διαχειρίζεται την εξαθλίωσή της.

Αν λοιπόν η κοινωνία δεν αφυπνιστεί έγκαιρα και δεν συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της, θα συνεχίσει να παραμένει κατακερματισμένη και αδρανής μέχρι την πλήρη διάλυσή της και εξανδραποδισμό των μελών της.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]