Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης έρχεται στην Θράκη

Ο κ. Μπεκίρ Μποζντάγ, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία Τούρκων αξιωματούχων θα γιορτάσει το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού στον Έχινο Ξάνθης

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ θα βρίσκεται στη Δυτική Θράκη για το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού.

Ο Μπεκήρ Μποζντάγ συνοδευόμενος από μια αντιπροσωπεία αξιωματούχων θα φτάσει στη Δυτική Θράκη στις 17 Αυγούστου και αναμένεται να πραγματοποιήσει μια τριήμερη επίσκεψη στη περιοχή. Ο κ. Μποζντάγ θα γιορτάσει το μπαϊράμι στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, πρόκειται να πραγματοποιήσει επαφές στην Κομοτηνή, την Παρασκευή, 17 Αυγούστου.

Ο Μποζντάγ και οι συν αυτώ, θα επισκεφθούν μειονοτικούς συλλόγους και ιδρύματα ενώ στη συνέχεια το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθούν σε “Ιφτάρ” στη Φιλύρα.

Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ με τη συνοδεία του, θα πραγματοποιήσουν επαφές στο νομό Ξάνθης ενώ μετά από τις επαφές τους στην πόλη της Ξάνθης, θα μεταβούν στην ορεινή περιοχή του νομού, όπου θα επισκεφθούν το δήμο Μύκης.

Ο Μπεκίρ Μποζντάγ, θα παραβρεθεί το ίδιο βράδυ σε “Ιφτάρ” στο χωριό Κένταυρος, ενώ την Κυριακή, 19 Αυγούστου, θα γιορτάσει το μπαϊράμι στον Εχίνο.

Κατά την την επίσκεψη του κ. Μποζντάγ στη Δυτική Θράκη θα τον συνοδεύσουν ο Γενικός Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού κ. Χαλίτ Ερέν, ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Τούρκων του Εξωτερικού και συγγενών κοινοτήτων και πληθυσμών της Τουρκικής Πρωθυπουργίας, Κεμάλ Γιουρτνάτς καθώς και οι βουλευτές Χακάν Τσαβούσογλου και Μεχμέτ Μουεζίνογλου που κατάγονται από τη Δυτική Θράκη και ορισμένοι εξέχοντες γραφειοκράτες.

Σχόλιο ιστολογίου: Όπως όλοι καταλαβαίνουν, εκτός από την Ελληνική κυβέρνηση, η συχνότητα των επισκέψεων και οι επαφές τούρκων πολιτικών αξιωματούχων στην Θράκη, δημιουργούν μείζονα ζητήματα τα οποία προφανώς δεν άπτονται της Ελληνοτουρκικής φιλίας. Εκτός και εάν οι κυβερνώντες στην προσωπική τους ζωή χαρίζουν προσωπικά τους οικόπεδα σε φίλους και θεωρούν σωστό να χαρίσουν την Θράκη στην Τουρκία, για να αποδείξουν τα φιλικά τους αισθήματα προς την Άγκυρα... Εμείς, θα τους αφήσουμε μία υποσημείωση, πάρα πολύ σοβαρή: Η χώρα, δεν σας ανήκει και δεν μπορείτε να της συμπεριφέρεστε ως προσωπικό σας οικόπεδο... Τέλος, ευχή όλων των κατοίκων της Θράκης είναι οι επισκέψεις των Ελλήνων πολιτικών να είχαν την ίδια συχνότητα με αυτές των τούρκων αξιωματούχων...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν μαζεύεστε σιγά-σιγά κοντά στις χανούμισές σας και να αφήσετε τα ραμαζάνια σε ξένο τόπο γιατί έχετε τραχανά πολύ τραχανά απλωμένο και ήλθε η ώρα να πληρώσετε συνολικά μου φαίνεται και από τους κούρδους και από τους Αρμένους και από τους Πόντιους, και... και... και όπως πλήρωσαν και οι φίλοι σας οι Γερμανοί (και θα ξαναπληρώσουν) που γνωρίζουν σαν εσάς από γενοκτονίες και τελικές λύσεις; Αντε μπουνταλά ασκερ που δεν έχετε καθόλου επίγνωσι ότι είστε ο μοναδικός λαός-καταστροφέας πολιτισμού στον κόσμο, και πάτε να το παίξετε με συνεχείς μπλόφες μεγάλη δύναμι! Με π... δεν βάφονται αυγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]