Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο γενικευμένης αναταραχής στο κέντρο των Αθηνών ενόψει του Ραμαζανιού!


Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων» για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά Πακιστανών και λοιπών μουσουλμανικών δυνάμεων, που τάχα συμβαίνουν απ’ άκρου εις άκρον της χώρας ή μεγαλοποιούνται γεγονότα της καθημερινότητας και αποδίδονται σε «ρατσιστές»! Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), είτε για πραγματικά γεγονότα (π.χ. συμπλοκή κάποιων Ελλήνων και κάποιων Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης) που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα. Πάντως, κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων κ.τ.λ., είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων. Τυχαίο;

Κατά μια… διαβολική σύμπτωση, διερχόμεθα την μηνιαία περίοδο νηστείας και προσευχής των μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), η οποία άρχισε την 20η Ιουλίου και λήγει την 19η Αυγούστου. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το τριήμερο 17, 18 και 19 Αυγούστου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες και μη. Οι μουσουλμάνοι θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατόπιν συμφωνίας των συλλόγων τους με τα συναρμόδια υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ, Εσωτερικών, Παιδείας κ.τ.λ. Και βέβαια, όλο το τριήμερο θα κυκλοφορούν παντού στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της. Ασφαλώς, για ευνόητους λόγους η παρουσία της αστυνομίας θα είναι «διακριτική» και η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» θα παγώσει (προσωρινά ή μόνιμα…).

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μας, υπάρχει σχέδιο ξένων μυστικών υπηρεσιών για γενικευμένη αναταραχή στο κέντρο των Αθηνών, με τη συμμετοχή όχι μόνο των μουσουλμάνων αλλά και των «έμπειρων» σε τέτοιες καταστάσεις αριστερών «αλληλέγγυων», που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε επιφυλακή! Στη δημιουργία κλίματος ανωμαλίας συμμετέχουν τα γνωστά ΜΜΕ, κάποιες ΜΚΟ, συγκεκριμένοι κομματικοί και παρα-κομματικοί μηχανισμοί και διάφοροι εξωνημένοι παρακρατικοί και στα πλαίσια αυτά κυκλοφορούν οι «ειδήσεις» περί «ρατσιστικών» επιθέσεων κ.τ.λ. Και βέβαια, η βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι δεν είναι καθόλου άσχετη με τα προηγούμενα...

(ΥΓ): Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»! Προφήτης, κινδυνολόγος ή μήπως μαρτυριάρης;


Προκλητική δήλωση για... "πόλεμο" από τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας

Αν θέλουν πόλεμο θα κάνουμε πόλεμο. Ευχαριστούμε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για την υποστήριξή τους

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία…

Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό!
Θυμίζουμε απλά ότι ο συγκεκριμένος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.



Ο γκαιμπελισμός των ΜΜΕ συνεχίζεται...

Νέα θεματολογία άνοιξε με τα διάφορα συμβάντα κατά των μεταναστών για να στρέψει αλλού την επικαιρότητα. Γκεμπελική τακτική για να ξεχάσουν οι εξοργισμένοι πολίτες τα συνεχόμενα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες κακοποιούς που κάποιοι βάλθηκαν να τους βαφτίσουν με πιο όμορφα ονόματα όπως "πρόσφυγες", "οικονομικούς μετανάστες" και κάποιες φορές και ως "θύματα" του διεθνή ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου...

Φυσικά δεν αναφέρομαι στους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμων. Αλλά από πότε οι Μαροκινοί,οι Αλγερινοί,οι Πακιστανοί κλπ κλπ θεωρούνται πρόσφυγες; Και εφόσον είναι οικονομικοί μετανάστες γιατί δεν μείνανε στην Τουρκία που και θέσεις εργασίας έχει,αλλά και το ίδιο θρήσκευμα;

Απλοϊκές οι ερωτήσεις αλλά δύσκολες οι απαντήσεις...από τα Ελληνικά ΜΜΕ που οι έρευνες τους φτάνουν μέχρι εκεί που θα τους πουν οι μεγαλοεργαλόβοι τα αφεντικά τους...που αυτοί ζουν μέσα στη χλιδή και την ασφάλεια και όσοι τους ακολουθούν θα πεθάνουν τελικά φτωχοί και μόνοι με το σφυροδρέπανο στο χέρι.

Όλοι αυτοί πάντα υπήρχαν στην ιστορία των εθνών και ονομαζόταν ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ και πάντα λειτουργούσαν σαν σμήνη ακρίδων... Φυσικά ποτέ δεν ένιωθαν την παραμικρή ευαισθησία για τους συνανθρώπους τους ούτε και για τις χώρες στις οποίες κατά λάθος γεννήθηκαν.

Τώρα όμως βρήκατε θέμα για πούλημα έμποροι της παράπλευρης πληροφόρησης. Καταδεικνύετε έντονα το ένα θέμα επισκιάζοντας το άλλο που είναι μάλιστα και θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν είναι χαζοί ούτε βλάκες οι Ισραηλινοί που πήραν πάρα πολύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.Γιατί και εκεί τα περιστατικά βίας των λαθρομεταναστών κατά των πολιτών ήταν εξίσου απαράδεκτα... όπως με αυτό της Πάρου.

Η αποκάλυψη είναι σε ένα σχόλιο στο newsit από έναν πολύ συμπαθή κύριο.

Γράφει λοιπόν ο κος Δ.Πολάτος.

Κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας 2 χλμ περιμετρικά της Ομόνοιας εκατοντάδες Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά χύμα. Λειτουργούν σε ομάδες Άλλος είναι η κινητή αποθήκη, άλλος πουλάει, και τρεις τέσσερεις είναι τσιλιαδόροι νταήδες. Αλλοδαπούς θα δείτε πολλούς να εργάζονται παντού, νόμιμους ή παράνομους. Δεν θα δείτε πουθενά όμως Αφρικανούς.

Παρ' όλα αυτά η Κυψέλη είναι κατοικημένη από 20-25 χιλιάδες από αυτούς. Πως συντηρούνται; Στην ίδια περιοχή( Ομόνοιας) λειτουργούν πολλά μαγαζιά τυχερών παιχνιδιών. Ένα μάλιστα απέναντι από το Πολυτεχνείο.
Το κλείνουν ξανανοίγει το ξανακλείνουν πάλι ανοίγει. Σιδηρόδρομος η υπόθεση. Απέξω στέκονται διάφορες φυσιογνωμίες φυλακόβιων, σλαβόφωνοι συνήθως, που εκτελούν χρέη πορτιέρη φύλακα.
Στην ίδια περιοχή κάθε μέρα γίνονται αρπαγές τσαντών με ξυλοδαρμό γυναικών. Στον ηλεκτρικό μοιράζουν ανακοινώσεις οι υπάλληλοι για την καθημερινή κλοπή πορτοφολιών που γίνεται από αλλοδαπούς κλέφτες.
Στην Βαρβάκειο αγορά και στους πέριξ δρόμους πουλάνε λαθραία αφορολόγητα τσιγάρα.

Ο φτωχός παππούς με σύνταξη συνήθως πρόνοιας γήρατος ΟΓΑ που υποφέρει από καρδιοπάθειες και κάθε μήνα το δημόσιο δαπανά εκατοντάδες ευρώ σε φάρμακα γιατρούς για την συντήρησή του αγοράζει αφορολόγητα λαθραία από βουλγάρες και αλλοδαπούς συμβάλλοντας στην καταστροφή του κράτους που τον συντηρεί.

Χιλιάδες οι περιπτώσεις εγκλημάτων μικρών και μεγάλων που γίνονται κάθε μέρα. Μας ζαλίσατε με τα 600 αμφιλεγόμενα συμβάντα κατά αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα. Κάντε ρεπορτάζ ουσίας και όχι συνουσίας.

Εγκλήματα μεταξύ λαθρομεταναστών και η σιωπή της "Αριστεράς"

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους, η χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου υπηκόου Γεωργίας στις Καρυές Αγίου Όρους (Σχετικό το από 13.08.2012 Δελτίο Τύπου).

Δράστης είναι ένας 28χρονος ομοεθνής του παθόντα, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης αρχικά συνεπλάκη για ασήμαντη αφορμή με τον 31χρονο. Ακολούθως ο 28χρονος προμηθεύτηκε ένα μαχαίρι και επέστρεψε στο σημείο όπου βρισκόταν ο παθών και αφού συνεπλάκη εκ νέου μαζί του, του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην θωρακική και την κοιλιακή χώρα. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα του χώρου σε θαμνώδη έκταση βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Eν τω μεταξύ θύμα βεντέτας μεταξύ Τυνήσιων φέρεται να είναι η άγρια δολοφονία 25χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες

Όλα δείχνουν, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι οι δράστες είναι δύο. Πιθανότατα συμπατριώτες του 25χρονου Τυνήσιου με τους οποίους το θύμα είχε συνάντηση στο σπίτι όπου φιλοξενείται τον τελευταίο καιρό.

Πιθανότατα, σύμφωνα με την αστυνομία, μεταξύ των τριών Τυνήσιων ξέσπασε καυγάς που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου.

Ένας από τους δύο συμπατριώτες του του κατάφερε ένα χτύπημα με μαχαίρι στο λαιμό.

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι και πιθανότατα ο 25χρονος κατάφερε να βγει ως την είσοδο της οικοδομής σε μια προσπάθεια να βρει βοήθεια όπου και ξεψύχησε.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]