Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Η θεατρική παράσταση συνεχίζεται

Νέα πυρά κατά της τριμερούς κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, αναφέροντας πως «δυστυχώς η θεατρική παράσταση των προθύμων της συγκυβέρνησης συνεχίζεται».

«Δίπλα στον "κοινωνιστή" κ. Κουβέλη, τον "ανένδοτο" κ. Βενιζέλο και τον "άσχετο" με τις προεκλογικές του εξαγγελίες και τις μετεκλογικές του αποφάσεις κ. Σαμαρά, ήρθε να αναλάβει το δικό του ρόλο και ο κ. Στουρνάρας. "Αμήχανος" από το παιχνίδι εντυπώσεων των τριών αρχηγών, ο υπουργός Οικονομικών αντί της καθαρής απάντησης για τα μέτρα που συμφώνησαν να λάβουν, επιλέγει την υπεκφυγή και παραπέμπει στην τρόικα», τόνισε.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως «η αλήθεια είναι ότι όλοι τους πετούν ο ένας στα χέρια του άλλου την καυτή πατάτα των μέτρων, ενώ επί της ουσίας επιμένουν στην εφαρμογή ενός ανεφάρμοστου προγράμματος διευκολύνοντας έτσι το σχέδιο που θέλει την περιουσία μας, δημόσια και ιδιωτική, στα χέρια των δανειστών και την Ελλάδα εκτός ευρώ».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ωραία εκτός από τις πασίγνωστες διαπιστώσεις αυτές, τι κάνει το κόμμα των ΑΝ.Ελλήνων ?
    Φραστικές διαμαρτυρίες και μόνο......
    Εντάξει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι οπως τα λες .
      Αυτα που γνωριζουμε απο καιρο , μας τα λενε τωρα οι "καλοι σωτηρες" .
      ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ...και αυγο ...τιποτα !ΛΙΡΑΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]