Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη τούρκος ύποπτος για τρομοκρατία

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ένας 53χρονος πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (DHKP-C) που έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική και έχει κηρυχθεί παράνομη από την Άγκυρα.

Ο 53χρονος συνελήφθη στις 12 χθες το μεσημέρι, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ερυθρά αγγελία της τουρκικής Interpol, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται ότι το διάστημα 1993-1996 ήταν μέλος της παραπάνω οργάνωσης.

Ο Τούρκος ζούσε το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και επρόκειτο να ζητήσει πολιτικό άσυλο από τις αρχές τις χώρας μας.

Θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για την εκτέλεση τις διεθνούς αγγελίας αναζητήσεων της Interpol.

Σχόλιο ιστολογίου: Η συγκεκριμένη σύλληψη, εάν επιβεβαιώσει -κατά την ανάκριση- ύπαρξη τουρκικών ομάδων που δρουν στην Ελλάδα και σχέσεις τους με την εγχώρια ή εισαγόμενη τρομοκρατία, θα πρέπει να ανησυχήσει πολύ σοβαρά τους υπεύθυνους..., με δεδομένη την ήδη υπάρχουσα σχέση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με λαθρομετανάστες που ζούνε στην Ελλάδα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]