Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκάνδαλο υποκλοπών στην Τουρκία


Το γεγονός ότι η ΜΙΤ (υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας) παρακολουθούσε το τηλέφωνό του αποκάλυψε ο επικεφαλής του CHP (Ρεπουμπικανικό Λαϊκό Κόμμα) στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην εφημερίδα Haberturk.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Κιλιτσντάρογλου η ΜΙΤ είχε παγιδεύσει το τηλέφωνό του, το τηλέφωνο της συζύγου του, όπως επίσης και τα τηλέφωνα άλλων 8 βουλευτών του CHP.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Kιλιτσντάρογλου ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Ερντογάν επιβεβαίωσε τις υποψίες του όταν δήλωσε ότι είναι ενήμερος για κάθε βήμα του.
Επίσης ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία δήλωσε ανέφερε ότι υπέβαλε επερώτηση στην Βουλή για το θέμα και συμπλήρωσε ότι «Οι αξιωματούχοι δεν αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς για τις υποκλοπές των τηλεφώνων». Και γιατί να αρνηθούν άλλωστε, αφού ενεργούν με εντολές του τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος εσχάτως νιώθει πολύ μεγάλη ανασφάλεια, μετά τον πόλεμο που άνοιξε απέναντι στο "βαθύ κράτος" της Τουρκίας, στους στρατηγούς και στην Εργκενέκον και θέλει να γνωρίζει τις κινήσεις όλων, για να προλάβει τυχόν "παρατράγουδα" που θα τον αποκαθηλώσουν από την πρωθυπουργία...

Σχόλιο ιστολογίου: Τώρα, γιατί αυτό μου θυμίζει την Ελλάδα και τον προγραμματισμό που της έγινε για τις μετέπειτα ριζικές πολιτικές αλλαγές; Μήπως κάτι ανάλογο ή μεγαλύτερο θα συμβεί στην Τουρκία; Αναμένουμε...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα ίδια γίνονται, η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει σε πρώτη φάση ένα παγκόσμιο χάος, οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό....Δεν πάνε μόνο την Ελλάδα για διαμελισμό. Στο ίδιο καλάθι και Τουρκία, Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία...ίσως και Μεγάλη Βρετανία.
    Οι λαοί όμως ακόμη δεν αντιδρούν. Είναι λίγοι οι αφυπνισμένοι; Περιμένουμε από κάποιον άλλο την αρχή; Οι εξελίξεις πάντως είναι ραγδαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]