Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την βίασαν, την μαχαίρωσαν και της κάρφωσαν έναν σταυρό στο στόμα!!!

Το έγκλημα να είσαι χριστιανός, τιμωρείται μόνο με φρικιαστικό θάνατο!
Ποιοί είναι οι φασίστες είπαμε;
Τα εγκλήματα του Ισλάμ συνεχίζονται και τα αποσιωπούν... Γιατί άραγε;

Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι» τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!
Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.
(Φαντάζομαι πως πολλοί “δωδεκαθεϊστές” θα ήθελαν να μιμηθούν αυτά τα κτηνοειδή…)
Γεώργιος Μεταξᾶς

Ταύτοχρόνως στὸ Πακιστὰν τοὺς καῖνε ζωντανούς, σὲ διάφορες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς (κι ὄχι μόνον) τοὺς ἀποκεφαλίζουν πρὸς παραδειγματισμὸν κι ἐδῶ μᾶς …ἀπειλοῦν μὲ πόλεμο έὰν δὲν τοὺς σεβαστοῦμε!!! (Ναί, τὸ ἰσχυρίστηκε κι αὐτὸ ἡ φασιστοειδὴς κουράδα Ἀσλὰμ, ἀρχινονὸς τοῦ δουλεμπορίου!!!)

Μὲ τὴν δική μου νοημοσύνη πλέον ἀδυνατοῦν νὰ παίξουν. Δὲν ξέρω τὶ γίνεται μὲ τὴν δική σας ὅμως.

Ἀφῆστε δὲ ποὺ τελικῶς μᾶς ἔχουν τόσο πολὺ ἐξαπατήσει, ποὺ θεωρῶ πὼς κυριολεκτικῶς ζοῦμε σὲ εἰκονικὴ πραγματικότητα!!!!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠ…!!!

Το κλείσιμο ενός φιλανθρωπικού Ιατρικού Κέντρου που πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε μικρά παιδιά απειλούν να κλείσουν φανατικοί μουσουλμάνοι επειδή ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ, μόνο και μόνο γιατί είναι χριστιανός!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης “Barnabas Aid” το Κέντρο που βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Aswan πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε παιδιά μουσουλμάνων και χριστιανών. Όμως ριζοσπαστικά στοιχεία της μουσουλμανικής κοινότητας του Aswan επιθυμούν να κλείσει το κέντρο λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεων του ιδρυτή του.
Όπως δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση η μουσουλμάνα διευθύντρια του κέντρου το κλείσιμό του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τη χώρα. (πηγή)

Ξέρετε τί πιστεύω;

Τὸ μοναδικόν τους πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ὁποιαδήποτε ῤατσιστικὴ συμπεριφορὰ ἐναντίοντους, διότι κάτι τέτοιο εἶναι ἀνύπαρκτον.

Τὸ μοναδικό τους πρόβλημα εἶναι τὸ ὄ,τι δὲν ὑπακούουμε στὸν δικό τους νόμο ποὺ ὑπαγορεύει τὸ κοράνι τους. Δῆλα δὴ ἐμεῖς εἴμαστε, κατ’ αὐτοὺς πάντα, παραβατικοί.

Δῆλα δὴ εἶδος πρὸς ἐξαφάνισιν!

Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟλάγνους…

Αὐτοὶ χωρίζονται σὲ δύο κατηγορίες. Στοὺς ἠλιθίους καὶ στοὺς πανηλιθίους.

Ἠλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ τὰ «παίρνουν» ξεπουλῶντας ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν μάνα τους, στὸν βωμὸ τοῦ νεοταξισμοῦ τους. Δὲν ἔχουν ἰδεολογίες. Ἀνὰ πάσᾳ στιγμὴ μποροῦν νὰ ἀλλάξουν θέσεις, ὀπτικές, κόμματα. Καὶ εἶναι ἠλίθιοι διότι δὲν μποροῦν νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἀξία τῆς ἀληθείας.

Πανηλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀκολουθοῦν τοὺς ἠλιθίους, θεωρῶντας πὼς βρῆκαν τὸ φῶς τους, ὥς ἄλλοι στραβοὶ κι ἀόμματοι!!!

Ποιός τήν πληρώνει;

Ὁ ἀγαθός… Γιὰ τὴν ὥρα τοὐλάχιστον. Διότι εἶναι κουραστικὸν νὰ συζητᾶμε γιὰ ἀχλᾶδες διαρκῶς… Δὲν κάνει...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

40 σχόλια :

  1. ''Το ίδιο θα ήθελαν να κάνουν και οι ''δωδεκαθεϊστές'': απ' ό, τι μας διδάσκει η ιστορία οι χριστιανοί τα έκαναν αυτά στους δωδεκαθεϊστές - οι δωδεκαθεϊστές άλλωστε δίδαξαν όλη την ανθρωπότητα πολιτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλο το άρθρο αυτό σου έμεινε; Να υποθέσω πως χαίρεσαι που συμβαίνουν αυτά; Πραγματικά, λυπάμαι. Εκτός από ανιστόρητος (η επιλεκτική γνώση της ιστορίας έτσι ονομάζεται) είσαι και απάνθρωπος... ή να έλεγα εχθρός του χριστιανισμού;

      Διαγραφή
    2. Άστον. Όταν θα καταλάβει ότι είναι λαδάκι στη μηχανή που έχει στηθεί και θέλει τους Έλληνες διαιρεμένους, θα είναι αργά. Και δυστυχώς, πολύ αργά για όλους μας

      Διαγραφή
    3. Αμαν ρε. Δεν το καταλάβατε ακόμη; Δεν καταλάβατε ότι έχουν στόχους τους Έλληνες; Νομίζετε πως δεν θα σας πειράζουν εάν πείτε ότι είστε δωδεκαθεϊστές; Αλλά, τι λέω! Ίσως βρείτε την ευκαιρία να πάρετε κι εσείς χατζάρια για να κόψετε λαιμούς χριστιανών με το μίσος που έχετε μέσα σας

      Διαγραφή
    4. οι δωδεκαθεϊστές άλλωστε δίδαξαν όλη την ανθρωπότητα πολιτισμό..

      ΚΧ
      Εννοείς προφανώς τον πολιτισμένο διάλογο μεταξύ Μηλίων και Αθηναίων; Τον πολιτισμένο αδελφοκτόνο Πελοποννησιακό Πόλεμο ή την πολιτισμένη καταδίκη του Σωκράτη;

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το Ισλάμ τέτοιες φρίκες, μπα δεν το πιστεύω. Κι αυτό, όπως ο σταυρωμένος, είναι κολάζ σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά και η 15χρονη είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να στήσει διαμάχες. Και οι καθημερινά νεκροί γέροντες, πεθαίνουν από άλλα αίτια και τα φορτώνουν στους καημένους τους ισλαμιστές. Ντροπή!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αλήθεια, εσύ πως κατάφερες και σύνδεσες τα ασύνδετα, είναι ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουμε. Πες μου σε παρακαλώ ότι είσαι δωδεκαθεϊστής! Πες μου το να καταλάβω ο άνθρωπος το αίτιο και το αιτιατό. Πες μου να δω την φώτιση απο τους κεραυνούς του Δία και από τα όργια των Ολυμπίων με τους θνητούς. Εσύ, δηλαδή, βρίζοντας τον Πατριάρχη έλυσες το πρόβλημα; Μπράβο σου. Και εις ανώτερα

      Διαγραφή
    2. Εσένα σε ξέχασα :

      "Αλήθεια, εσύ πως κατάφερες και σύνδεσες τα ασύνδετα, είναι ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουμε"

      ΚΧ : Να το ψάξεις, να το ψάξεις, "ερευνάτε τας γραφάς" και δείξε μου τις βρισιές(sic) κατά του πατριάρχη. Για τα άλλα τι να σου πω; Ότι καμμιά φορά φτιάχνουμε φανουρόπιτα όταν δεν βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε;

      Ένθετο
      Κατά τους νεωστί πατριάρχες υπάρχουν τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες, έχουν δηλαδή τον ίδιο θεό, αλλά "με διαφορετικές λατρευτικές εκφράσεις". Μια εξ αυτών των "εκφράσεων" μας παρουσιάζει η φωτογραφία που συνοδεύει το σχολιαζόμενο άρθρο. Αν είναι, ή δεν είναι, σχετικές οι ευχές του πατριάρχη θα μας το αποκαλύψει η έρευνα. Ενδεχομένως και ... η φανουρόπιτα!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ, το πρόβλημα συνήθως έγκειται στην ερμηνεία. Και από ότι καταλαβαίνω, ερμηνεύεις τρώγοντας φανουρόπιτα

      Διαγραφή
    4. "Ώσπερ ουχ΄ όμοια πρόσωπα προσώποις, ούτως ουδέ αι διάνοιαι των ανθρώπων"

      Άλλοι τρώνε φανουρόπιτα και άλλοι μόνο πίτα κατά τη διάρκεια των ερευνών, ή του ψαξίματος.

      Διαγραφή
    5. "Τα εγκλήματα του Ισλάμ συνεχίζονται και τα αποσιωπούν... Γιατί άραγε;"

      ΚΧ : Κατάλαβες φίλε τίποτα; "... Γιατί άραγε;", διερωτάται ο συντάκτης του άρθρου. Μήπως θέλεις να σου στείλω ένα κομμάτι φανουρόπιτα; Τζάμπα είναι, διανέμεται δωρεάν.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Φρίκη. Μόνο φρίκη. Και δυστυχώς, είναι γύρω μας και μας πλησιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκολὴστε.
    Ακὸμη δεν ὴρθαν τα μαντὰτα,εσεὶς αρχὶσατε τα αναθὲματα κατ´αλλὴλων.Για τους ισλαμιστὲς δεν υπὰρχουν χριστιανοὶ ἢ δωδεκαθε'ι'στὲς,βουδιστὲς ἢ ζωροαστριστὲς,αλλὰ απλὼς και μὸνον ''ὰπιστοι'',και για ὸλους ὲχουν μὶα και μὸνη αντιμετὼπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω για τουσ χριστιανουσ ολοι οι αλλο ειναι αποδεκτοι...
      ας μην ξεχναμε οτι οι χριστιανοι εχουν σφαξει στο οναμα του θεου τους τον μισο πλανητη!!!

      Διαγραφή
    2. .... ΤΟΝ ΜΙΣΟ ?!?!?!
      ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΕΣ .......
      ΔΟΞΑ ΝΑ΄ΧΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ !!!!!

      Διαγραφή
  6. Δέν υπάρχει περίπτωση να είσαι Ελληνας και Χριστιανός.
    Απλά δέν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή 9.000.000 Έλληνες απλά δεν υπάρχουν! Το άκρον άωτον του εγωισμού: ή παραδέχονται όλοι αυτό που πιστεύεις ή δεν υπάρχουν. Εσύ τι λες, είναι ελληνική σκέψη αυτή;

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!
      ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ .... Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ 9.000.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ !!!!!
      ...... ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΚΩΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ !!!!
      ΠΟΛΛΟΙ = ΑΛΗΘΕΙΑ
      ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ = ΨΕΜΑ

      ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ..... ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  7. ΚΩΝ/ΝΕ ΒΛΕΠΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ... ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ; ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΠΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΤΕΖ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΖΙΤΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;

    ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς άθεον

      Η βαρβαρότητα και ο κίνδυνος του ισλάμ δεν κτυπά την πόρτα μας. Πού, τέτοιες ευγένειες; Μπήκε μέσα. Την πόρτα την άφησαν ανοικτή οι άθεοι, διότι έμαθαν (από ποιους, άραγε;) "τα γνωστά εγκλήματα των πρωτοχριστιανών, όπως η σφαγή που διέταξε ο Θεοδόσιος, το κάψιμο της Υπατίας, οι σφαγές των Ινδιάνων από τον Κορτέζ". Τους τάισαν με κάτι "σούπες" σαν αυτή, δικαίωσαν την αθεΐα, και τώρα βλέπουν τη βαρβαρότητα του ισλάμ να ανταγωνίζεται τη βαρβαρότητα της πολιτισμένης Δύσης. Της οποίας τον πολιτισμό έφτιαξε ένα διαφορετικό ισλάμ. Είχε πρόσημο τον Σταυρό και υποτίθεται πνεύμα άγιο, που άλλοτε εκπορευόταν από τον πατέρα και άλλοτε από τον υιό. Κάποτε όμως, και για μακρό διάστημα, πλακώθηκαν μεταξύ τους ο γυιός και ο πατέρας. Τα βρήκαν ύστερα, και τώρα βάζουν τους άλλους να πλακώνονται μεταξύ τους. Έξυπνη κίνηση, δεν λέω, αλλά το "πλάκωμα" μεταξύ γυιού και πατέρα θα σταματήσει, όταν ο ένας ξεκάνει τον άλλο. Ο πατέρας θα φάει το γυιό, δεν γίνεται διαφορετικά, και όλοι, άθεοι και μη, θα δοξάζουμε τη συμπαντική ενέργεια : Big bang(bank), μποζόνιο, την άνευ ύλης ύλη και ό,τι άλλο θέλεις.

      Σημείωση
      Ο Λαβουαζιέ, τότε με τη γαλλική επανάσταση, που διατύπωσε το νόμο της αφθαρσίας της ύλης (το είχαν πει προηγουμένως οι δικοί μας) καρατομήθηκε. Διότι δεν ήταν σύμφωνο με τις αρχές του Διαφωτισμού.

      Διαγραφή
    2. "Δηλαδή επειδή κάποιοι μουτζαχεντίν σφάζουν Χριστιανούς πρέπει να αφαιρέσουμε το δικαίωμα προσευχής σε φιλήσυχους μουσουλμάνους;"

      KX
      Φιλήσυχους μουσουλμάνους να τους πηγαίνουν και να τους σφάζουν σαν τα αρνιά για την πίστη τους δεν αναφέρουν τα βιβλία της ιστορίας. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει μ΄ αυτό το θέμα η κα. Ρεπούση με την παρέα του ΕΛΙΑΜΕΠ παιδαγωγικύ ινστιτούτου. Η θρησκεία τους επιβλήθηκε δια πυράς και σιδήρου και όχι με το αίμα του μαρτυρίο τους επειδή πίστευαν εις "Χριστόν εσταυρωμένο". Φυσικά, δεν αποκλείω να υπάρχουν και "φιλήσυχοι μουσουλμάνοι".

      Ο Μέγας και άγιος Κων/νος δεν επέβαλε βιαίως τον Χριστιανισμό, αναγνώρισε την εις Χριστόν πίστη με το διάταγμα των Μεδιολάνων και έκτοτε, όσοι χάνουν, έχαναν ή έχασαν, τα οικονομικά ωφέλη από τον ασκητικό τρόπο ζωής που εισηγείται αυτή η πίστη, επόμενο είναι να την καταδιώκουν. ΄Αλλοτε εμφανώς και συνηθέστερα, όπως σήμερα, λάθραίως. Ρίχνουν το βάρος στους φανατικούς και γενικεύοντας, αποδίδουν το φανατισμό στη θρησκεία. Ποιος όμως κάνει φανατική τη θρησκεία δεν μας το λένε. Ότι η Παλαιά Διαθήκη (μουσουλμανικής ή ιουδαϊκής κοπής) ερήμην της Καινής προάγει τον φανατισμό δεν το λένε. Ότι ο αιρετικός χριστιανισμός οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα σε παλαιοδιαθηκικές νοοτροπίες και συμπεριφορές, ούτε αυτό θα το ακούσεις ποτέ.

      Φιλήσυχοι είμαστε όλοι, όταν όμως μια κάστα κυβερνά τον κόσμο και μας βάζει να τρωγόμαστε μεταξύ μας, επειδή ο θεός τους έχει δώσει εντολή να εξολοθρεύσουν τα έθνη και αυτοί την εφαρμόζουν για να μην πάθουν ό,τι έπαθαν στο παρελθόν, τότε τι περιμένεις; Τον φανατισμό αυτή η κάστα τον προωθεί, αφού η εντολή του θεού τους πρέπει να εκτελεστεί οπωσδήποτε. Έτσι, ο ένας τρώει τον άλλο και μένουν αυτοί χορτάτοι.

      Διαγραφή
    3. Κυπριανὲ,γιατὶ διστὰζεις να ονομὰσεις αυτὴν την κὰστα;

      Διαγραφή
    4. Κυπριανὲ,γιατὶ διστὰζεις να ονομὰσεις αυτὴν την κὰστα;

      ΚΧ : Την έχω ονομάσει στο σύνδεσμο που έδωσα στην αρχή (*). Αυτά που γράφω εδώ, είναι συνέχεια όσων γράφω εκεί. Τα "ασύνδετα" για κάποιον, που ψάχνει να βρει πώς συνδέονται τα εκεί με τα εδώ. Δεν βρίσκει σημεία επαφής "γιατί τα εγκλήματα του Ισλάμ συνεχίζονται και τα αποσιωπούν...;" και ο πατριάρχης στέλνει ευχές στους (φιλήσυχους!) Μουσουλμάνους. Οι καλοί καουμπόηδες πρέπει να μας δείξουν πρώτα τους κακούς Ινδιάνους, ώστε να είναι δικαιολογημένη στην κοινή γνώμη η σφαγή που τους ετοιμάζουν. Είπα να του στείλω φανουρόπιτα, να τον βοηθήσω στο ψάξιμο, αλλά δεν τη θέλει.
      Ιδού τι γράφω και κρίνε αν διστάζω :

      "Το εφαρμόζουν, κατά τις παλαιοδιαθηκικές προσταγές όμως, μεθοδικά πλέον οι εκλεκτοί συνεχιστές των εντολών του θεού τους (είναι οι σιωνιστές όπως και οι όμοιοι αντίπαλοι) όντας βέβαια και οι ίδιοι κτηνώδεις και δαιμονιώδεις"

      (*)http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_19.html

      Διαγραφή
    5. ΒΛΕΠΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΖΙΤΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;

      ΚΧ
      Προφανώς, θα έχεις υπόψη σου τον πολιτισμό που μας προέκυψε μετά τον Διαφωτισμό. Αυτό όμως που δεν σου είπαν οι πολιτισμένοι, που δικάζουν Μιλόσεβιτς, Κάραζιτς, και άλλους που ξέρουμε αλλά δεν μας τους λένε, είναι πώς δίκασαν και τον Λαβουαζιέ. Μάθε λοιπόν τι έγινε και χάρισμά σου η Δύση και ο πολιτισμός της.

      Από την βικιπαιδεία, λήμμα Αντουάν Λωράν Λαβουαζιέ :
      "Η Γαλλική Επανάσταση έφερε το τέλος στη δράση και στη ζωή του Λαβουαζιέ. Ύστερα από καταγγελία του Μαρά, που όπως λέγεται είχε προσωπικούς λόγους να τον αντιπαθεί, κλείστηκε στη φυλακή με 27 άλλους εκμισθωτές φόρων ως συνωμότης. Η δίκη του ήταν σύντομη, και ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον καταδίκασε σε θάνατο, προσθέτοντας μια φράση που έμεινε ιστορική: "η Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από επιστήμονες". Εκτελέστηκε (καρατομήθηκε) στη λαιμητόμο στις 8 Μαΐου του 1794."

      Σήμερα η Δημοκρατία έχει ανάγκη από επιστήμονες. Έμαθε και λάθη ποια τόσο χοντρά δεν κάνει. Φτάνει, όμως, να μας λένε για τη σφαγή που διέταξε ο Θεοδόσιος, για το κάψιμο της Υπατίας, για τις σφαγές των Ινδιάνων από τον Κορτέζ (σημ. εξαιρούνται αυτές των Ινδιάνων) και απαραιτήτως για τον Δαρβίνο και το big bang(bank).
      Οπότε, ας κλείσω κι εγώ το σχόλιό μου με αυτό : ΒΛΕΠΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
    6. ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ?!?!?!
      .......
      ΑΣΕ, ΠΟΥ ΤΟ "ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ !!!!!

      Διαγραφή
  8. Αυτή είναι η διαφορά μας. Ο Χριστιανός δέχεται με χαρά το μαρτύριο για την πίστη του και σέβεται το συνάνθρωπό του ακόμη και αν εκείνος εγκληματεί εις βάρος του. Δηλαδή επειδή κάποιοι μουτζαχεντίν σφάζουν Χριστιανούς πρέπει να αφαιρέσουμε το δικαίωμα προσευχής σε φιλήσυχους μουσουλμάνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Και που ξερεις εσυ ποιος ειναι φιλησυχος ;
    Ξερεις το σοί του ;
    Μακρυα και αγαπημενοι , λεγαν οι πατεραδες μας .
    Χυθηκαν ποταμια αιματα για να ειμαστε Εθνος Ελληνων και ΜΟΝΟ Ελληνων .
    Πως να ζησω διπλα διπλα με καποιον που με θεωρει βρωμικο ;
    Που βλεπει τα παιδια μου ωσαν πορνες και πουστιδες ;
    Που θελει να με ξεριζωση απο τα ηθη και τα εθιμα της φυλης μου ;
    Ειναι δυνατον ποτε ενας ΕΛΛΗΝΑΣ να ζη με απολιτιστους και σαν ισοι και ομοιοι ! να αποφασιζουν για τον "αφεντη" τους ;
    Πως να πατρεψης το Φως με το σκοταδι ;

    ΦΥΣΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η δικια μου θρησκεια ειναι ανωτερη ολων των δικων σας...ειναι ολες μαζι και καμμια απολυτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πας αυτα που εγραψες σε εναν φιλοσοφο επιστημονα , θα σου εξηγηση γιατι ΔΕΝ λες ΤΙΠΟΤΑ .
      Αν θες να μαθεις μονος σου , διαβασε τους Ελληνες φιλοσοφους και θα καταλαβεις 100% .

      Διαγραφή
  11. To ότι το Ισλάμ είναι μια απάτη του Σατανά, αποδεικνύεται ευκολότατα. Ας αφαιρέσουν την απειλή του θανάτου από τους πιστούς τους, σε περίπτωση αλλαξοπιστήσεως, και η τεράστια πλειοψηφία των οπαδών του Ισλάμ θα το εγκαταλείψει αμέσως για άλλη θρησκεία. Eίναι δε και αμόρφωτοι διότι δεν αντιλαμβάνονται ότι αν ο Θεός τους ήθελε δια της βίας πιστούς θα είχε εξ αρχής κατασκευάσει ανθρώπους-ρομπότ. Δεν διαβάζουν οι δυστυχείς ότι ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα και τους άφησε ελεύθερους να αποφασίσουν; Και όταν αποφάσισαν εναντίον του Θεού δεν τους έκοψε το λαιμό! Δεν βλέπουν ότι ο Θεός έκανε τους Αγγέλους και τους άφησε ελεύθερους, γι΄ αυτό και ο Σατανάς εγκατέλειψε τον Θεό και εν ελευθερία κάνει αυτό που θέλει, χωρίς ο Θεός να του κόβει τον λαιμό… Δεν αντιλαμβάνονται ότι μετά θάνατον θα κριθούν από τους προγόνους τους διότι γνωρίζουν πριν τον δια της βίας εξισλαμισμό των προγόνων τους, οι πρόγονοί τους ήσαν εν ελευθερία χριστιανοί. Και αν οι σημερινοί Ισλαμιστές ζούσαν την εποχή της εμφανίσεως του ισλαμισμού, αυτοί θα ήσαν οι χειρότεροι εχθροί του Ισλάμ, διότι θα τους αφαιρούσε την ελευθερία εκλογής της θρησκείας τους με την απειλή του ξίφους. Δυστυχισμένοι Μωαμεθανοί, χάσατε αυτή τη ζωή χάνετε και την άλλη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ !!!!
    ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 3-6.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !!!!
    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!
    ........
    Α !!!!! ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ, ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ !!!!

    ....... ΑΛΩΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΑΣ !!!!
    ..... ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ !!!!

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ "ΣΤΡΑΒΩΝΕΤΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!! ΤΟΣΟ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ ........... ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ "ΣΦΥΡΙΞΕΙ" .....

    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ....... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία μας, φαίνεται πως δεν είναι και ιστορία σου. Εμείς τουλάχιστον έχουμε κάτι να μελετήσουμε και να διορθωθούμε. Εσύ, προφανώς δεν έχεις τίποτε

      Διαγραφή
  13. Επειδή, κάποιος θέλει να αισχρολογεί και να επιτίθεται προσωπικά σε αναγνώστες - σχολιαστές λόγω των όσων αυτοί πιστεύουν, λυπάμαι πολύ, αλλά τα σχόλια του συγκεκριμένου σχολιαστή διαγράφονται και επιπλέον τα σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα κλείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]