Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φόβοι για χτύπημα ακραίων ισλαμιστών στον Δεκαπενταύγουστο


Οι διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι ανυπόστατες, γι’ αυτό και δεν διαψεύσθηκαν. Πράγματι έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές για το ενδεχόμενο χτυπήματος ισλαμιστικής οργάνωσης που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, εντός Ελληνικού εδάφους.

Μέχρι τώρα όμως οι πληροφορίες έλεγαν για χτύπημα τύπου “Μπουργκάς” (Πύργου) στην Βουλγαρία, οπότε φυλάσσοντο και οι ανάλογοι στόχοι. Πρόσφατα μάθαμε και για την αποτροπή παρόμοιου χτυπήματος στην Κύπρο.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ότι μελετάται ακόμα και το ενδεχόμενο προβοκάτσιας, δηλαδή ο στόχος να μην είναι “δυτικός” ή “Ισραηλινός”.

Αυτό σε συνδυασμό με τις μετακινήσεις ισλαμιστών για τις θρησκευτικές συνάξεις που αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, δημιουργεί πραγματικό πονοκέφαλο. Άλλωστε από ελεεινές προβοκάτσιες που όμως η χώρα τις πλήρωσε πολύ ακριβά, έχουμε χορτάσει το τελευταίο διάστημα (ειδικά τους τελευταίους μήνες διακυβέρνησης Καραμανλή).

Πολύ καλά κάνουν οι αρμόδιοι λοιπόν και επεξεργάζονται κάθε σενάριο.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]