Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα, φτάσαμε στο… ή αυτοί ή εμείς…


Ήρθε πια η στιγμή να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να στρέψουμε τη ματιά μας ο ένας στον άλλο και να αναρωτηθούμε: Αυτά που ζούμε, είναι αυτά που θέλουμε; Αυτά που ζούμε, είναι αυτά που μας αξίζουν; Αυτά που ζούμε, είναι δημοκρατία;

Ορμήξανε οι βάρβαροι μαζί με τους ντόπιους ξεπουλητάδες, και κάνουνε κομμάτια τους νόμους, συνθλίβουν την λογική και ως σύγχρονοι κατακτητές ισοπεδώνουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων στοχεύοντας στις ψυχές και την υποδούλωσή τους.
Ψεύτες, ελεεινοί, απάτριδες και ελληνόφωνοι, διακυβερνούν την χώρα με εντολές των μεγάλων αφεντάδων τους κι εμείς στέκουμε άφωνοι μάρτυρες μιάς σύγχρονης γενοκτονίας, μοιραίοι θεατές του ίδιου του θανάτου μας και της καταστροφής μας.

Αυτοί είμαστε μωρέ;

Φοβισμένα ανθρωπάκια, που κλείνονται στο καβούκι τους, περιμένοντας τον δήμιο να φωνάξει πως ήρθε η σειρά τους;
Ζούμε κάτω από τον φόβο της κυβερνοτρομοκρατίας που απλώθηκε στην χώρα και άβουλοι δεχόμαστε τις επιθέσεις, τους εξευτελισμούς και το όνειδος από εκείνους που δεν νοιάζονται για τίποτε πέρα από το τομάρι τους… Ίδιοι κι εμείς, μοιραίοι συνυπογράφοντες του εξανδραποδισμού μας, άβουλα ανθρωπάκια όπως και οι τιποτένιοι αρχοντάδες μας, γεμάτοι με φοβικά σύνδρομα και την λήθη να έχει γίνει η φυλακή που κρύβεται η γενιά μας.

Κάνανε κομμάτια την ζωή μας, κάνουνε κομμάτια την πατρίδα…

Κομμάτια γενήκαμε στον εικονικό κόσμο και την ματαιοδοξία των περιλάλητων πολιτευτάδων μας, που έτρεξαν με μεγάλη προθυμία να γίνουν οι πωλητές της περηφάνιας μας, οι έμποροι που θα ξεπουλήσουν στα πέρατα της γης τα ίδια τα παιδιά μας.
Μαστίγιο που ξεσκίζει την γύμνια της ψυχής μας είν’ όλα ετούτα που βολευτάδες και άλλα πρόθυμα –χωρίς κουκούλα- δουλικά των τραπεζιτών, εφαρμόζουν καθημερινά στην ζωή μας.

Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας, αδέλφια…

Η ώρα που θα μας έχουν αλυσοδεμένους, πισθάγκωνα, δεν αργεί. Πριν από ετούτη τη στιγμή, πριν να χαθεί και η τελευταία ελπίδα, έχουμε ακόμη τη δύναμη να αντισταθούμε στους πρόθυμους λογιστάκους που μετρούν τη ζωή και την ψυχή μας με τα δράμια της πλούσιας ανικανότητάς τους.
Ας μαζευτούμε, το λοιπόν, να κάνουμε μία αρχή. Να δώσουμε τον αγώνα μας τώρα που ακόμη το μπορούμε και να φέρουμε πίσω το δίκιο και να βραβεύσουμε την αξιοσύνη εκείνων που ο αγώνας θα τους λαμπρύνει. Ας κάνουμε και μία αρχή ακόμη: Να τιμωρήσουμε δημόσια και παραδειγματικά όλα εκείνα τα μίσθαρνα δουλικά που βρέθηκαν πρόθυμοι να ανοίξουν τις πόρτες για την κατοχή της χώρας, της πατρίδας μας.

Σαν θα κλείνεις τα μάτια αδελφέ, θέλω να σε ρωτήσω τι θα αφήσεις πίσω σου, τι θέλεις να λένε για τη βιοτή σου. Θέλεις να είσαι εκείνος που μήτε το χώμα θα θέλει να τον δεχτεί για την ντροπή και τις πομπές που δέχθηκε σιωπηλά; Θέλεις να είσαι μήπως εκείνος που τα παιδιά του θα τον αναθεματίζουν, επειδή κρύφτηκε και δεν στάθηκε εκεί που έπρεπε, για να τους δώσει μια χώρα λεύτερη και μια ζωή που θα τους επέτρεπε να ονειρεύονται αλλά και να παλεύουν για το καλύτερο; Θέλεις να είσαι, αδελφέ, ένα σίχαμα που όταν φύγει οι άλλοι θα λένε «ένας λιγότερος, τόσο το καλύτερο»;

Ας μαζέψουμε, το λοιπόν, τα κομμάτια μας και ας χτίσουμε όλοι μαζί εκείνο που αξίζουμε, εκείνο που ποθούμε. Αν δεν το κάνουμε, θα μας τσακίσουν. Φτάσαμε, πια, στο… ή αυτοί ή εμείς. Και η απόφαση για το τι θα γίνει, πρέπει να είναι δική μας και όχι δική τους.


ΥΓ: Και να θυμόμαστε όλοι μας, πως δεν θα μας φορέσει κανένας αλυσίδες αν δεν του το επιτρέψουμε εμείς, κανένας δεν θα μας κάνει να τον προσκυνήσουμε αν δεν σκύψουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Καλό το άρθρο, θέτει το ζήτημα πολύ ωραία αλλά μάλλον αγαπητέ Κωνσταντίνε απευθύνεσαι σε ψοφοδεή και αποπροσανατολισμένα μαλάκια.
    Δεν είναι ο σημερινός Έλληνας, αυτός που κάποτε μπορεί να ήταν.
    Επί πλέον δεν διαφαίνεται μέχρι στιγμής Έλληνας πατριώτης που θα ηγηθεί της προσπάθειας...
    Βέβαια οι έκτακτες καταστάσεις αναδεικνύουν τους ηγέτες.
    Τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε τώρα να γκρεμίσουμε όλο αυτό το προδοτικό και σάπιο κατεστημένο!!!
    Δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος, κάθε μέρα βλέπουμε τί γίνεται, με αρχή το βόλεμα όλων των δικών τους παιδιών σε καλές "κονόμες" και άσχετα με το τι έλεγε ο Αντώνιος ο ψευταράς ....τι Ζάππεια τι 18 ή 108 σημεία και άλλα μπλά μπλά, η ίδια συμμορία με μερική αλλαγή ηθοποιών ξαναπαίζει τους ίδιους ρόλους στο ίδιο έργο.
    Το σενάριο έχει αλάξει λίγο στο όσο αφορά τον χρόνο εξόντωσης (έχει μειωθεί δραματικά τώρα) των ηλιθίων και κουραστικών σκατοελλήνων που έχουν ακόμη το θράσος να επιζήσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ξέρετε τι θέλουν.., ο Μπένυ πλέον το δήλωσε απροκάλυπτα, υπάρχει λύση στην ανακύκλωση των οικονομικών κρίσεων ναι μάλιστα υπάρχει και είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, τσούκου τσούκου εκδηλώνονται, συνομωσιολογίες ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμιά σου λέξη δεν πάει χαμένη, Κωνσταντίνε, όταν τόσοι άλλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι σιωπούν και προτιμούν να ασχολούνται με άλλα, που δεν τους αναγκάζουν να χρησιμοποιούν άμεσο λόγο που μιλάει στην ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κων/νε ο κοσμος δεν ξερει τι να κανει , πως να αλλαξη την πορεια προς την εξαφανιση .
    Καθοδηγηση θελει , αλλα κανεις δεν μπαινει μπροστα να τους δειξη τον δρομο .
    Και ουτε θα μπει . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ να σφαξουν οσους προλαβουν .
    Εκει μας οδηγουν προσχεδιασμενα .
    Προτασεις .

    Εγω νομιζω οτι πρεπει να στρεψουμε την πλατη στο συστημα , με οτι συνεπαγεται,και να κοιταξουμε μεταξυ μας πως θα περασουμε οσο το δυνατον πιο πολλοι , την φωτια της καθαρσεως που ερχεται ταχιστα .
    Μετανοια , Αγαπη και προσευχη , ναναι τα οπλα μας και θα Λευτερωθουμε απο τα παθη μας και τους Εφιαλτες .
    Τα αλλα θα γινουν "μονα" τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ !

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΘΕΣ, ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. Ή ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΡΑ : ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο "ΠΑΤΟΣ" ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ . . . . ΜΑΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ὁμορφο κείμενο ευσεβών πόθων...

    Αντί άλλου σχολίου

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/07/smalldicks.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ, ΛΙΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΟ, ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ; ΠΟΙΟΣ;
    ΑΥΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ!
    ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΣΤΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μια ντουζίνα « ταυτόχρονους τρελούς» θέλει . μια ντουζίνα «τρελούς» από αυτούς που περιφρουρούν όλα τούτα τα ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια ,τα οποία αμετανόητα εξακολουθούν να μιλούν για την Πατρίδα λες και είναι το κληρονομικό βάζο της γιαγιάς με το μέλι . περίπου με « δημοκρατικές διαδικασίες» κατοχυρώθηκε ως κι ένας Αδόλφος , όμως ετούτοι με τις απροκάλυπτες παραβιάσεις κάθε συνταγματικής έννοιας , πειθαναγκάζουν την στρούγκα κι έτσι παρακολουθούμε την επαίσχυντη σιωπή των « αυτομπουρντισμένων Ελλήνων λογίων » επί μιαν εξαετία , τους πάσης φύσεως εραστές της κατάρρευσης τούτης της ράτσας, βορά στο « διεθνιστικό όραμα της μη φιλαυτίας » για το καλό και συμφέρον της παγκοσμίου διακυβέρνησης των ολίγων πεφωτισμένων ! αν είναι δυνατόν ν αγαπάς τον πλησίον σου, με μόνη προϋπόθεση να μισείς τον εαυτό σου . Με τούτα και με τ άλλα φτάσαμε στους λιμοκοντόρους πολιτικάντηδες ψευδοπροφήτες , στους τεχνοκράτες του στυλ : είμαι παιδί του λαού μα έχω αδυναμία στα παπιγιόν και τις μοτοσικλέτες , στα ευρωτεχνάσματα και στις ευρωμπουρδολογίες ! Με τούτα και με τ άλλα φτάσαμε στο σημείο να προκαλούν με λόγια και πράξεις ... ως και την υποτυπώδη νοημοσύνη της πόας ! όσο πιο πουλημένα τομάρια είναι στην ψυχή και στο μυαλό οι εμφανείς νεροκουβαλητές της ελληνικής κατάντιας , φυσικά άλλο τόσο πιο εύκολα θα σου κολλήσουν την ετικέτα του λαϊκιστή , του φασίστα , του γραφικού , του ατόμου με ειδικές ανάγκες κι ας πασχίζεις εσύ ολόκληρη ζωή ν αφήσεις την ανθρωπιά σου αναλλοίωτη ! αναλλοίωτη ακόμα και με ποιητές ,συγγραφείς - διανοητές ή δημοσιογράφους ριψάσπιδες. δεν θέλει και πολύ να γίνεις κωλόπαιδο στην ζωή, μια χούφτα δολάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά των Ελλήνων παιδιά..καλησπέρα, περιμένετε λίγο να γυρίσουν και τα άλλα παιδιά που "παρτάρουν" στη Μύκονο, να περάσουν οι Ολυμπιακοί και τα μπάνια του λαού, να σκάσουν και οι επόμενες βόμβες με απολύσεις, περικοπές, χαράτσια, κι άλλα βουντού μέτρα και ένας Θεός ξέρει τι άλλο ακόμα σκαρφιστούν, ε, ίσως τότε κάτι αρχίσει να κουνιέται, εκτός αν μας προλάβουν τίποτα... ξαφνικά κι απότομα(το απεύχομαι καθότι είμαστε απροετοίμαστοι),
    με τιμή
    Βάφλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ονειρα θερινης νυκτος.το εχω ξαναγραψει ο Ελληνας θα παει στη δουλεια ακομα και για 200 ευρουλακια.τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]