Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση θα δώσει στην τρόικα τα νέα μέτρα λιτότητας ως λάφυρα


Πιστή στις μνημονιακές της δεσμεύσεις, η κυβέρνηση αναμένεται να προσφέρει τα νέα μέτρα λεηλασίας των εργαζομένων και της χώρας ως λάφυρα στην τρόικα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τα επερχόμενα νέα μέτρα.

“Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι περικοπές των κοινωνικών επιδομάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η ιδιωτικοποίηση των δημοσίων αγαθών θα βυθίσουν περαιτέρω την οικονομία στην ύφεση, θα εκτινάξουν την ανεργία και θα ισοπεδώσουν την κοινωνία. Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής όχι μόνο δεν διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, αλλά την απομακρύνει με αργά και σταθερά βήματα.

Η μόνη προοπτική ανασυγκρότησης της οικονομίας και κοινωνικά δίκαιης εξόδου από την κρίση μπορεί να προέλθει από την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής προστασίας των εργαζομένων και του κοινωνικού κράτους, αναδιανομής του πλούτου και κοινωνικής δικαιοσύνης”, καταλήγει η Κουμουνδούρου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. βρε εκει στο ΣΥΡΙΖΑ,αιντε ξεστραβωθητε που εχετε βαλει κορωνα στο κεφαλι σας και σημαια στα ματια σας τους λαθρομεταναστες...και μετα ελατε να τα πουμε για τα λαφυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαθρεπικοι , ΟΧΙ λαθρο-μεταναστες . Ο Πρωτος σφαζει και βιαζει και ο δευτερος λουφαζει .

      Διαγραφή
  2. Και τι μας το λετε ;
    Εσεις ειστε καλυτεροι προδοτες απο τους αλλους ; Θα πονεσουμε πιο λιγο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]