Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιδιώτες έχουν αγοράσει βαλιτσάκια της ΕΥΠ και παρακολουθούν όποιον θέλουν

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε 12 ώρες από τη στιγμή που αναρωτηθήκαμε αν οι παρακολουθήσεις πολιτών που δημοσιεύθηκαν, γίνονται μόνο από την ΕΥΠ και εάν χρησιμοποιούνται βαλιτσάκια και από ποιους και ήρθε η είδηση πως βαλιτσάκια κατέχουν μεγάλης οικονομικής επιφάνειας Έλληνες ιδιώτες και τα χρησιμοποιούν για ίδιον όφελος…

Σε μια αποκάλυψη μεγατόνων προχώρησε χθες βράδυ ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με αφορμή τις αθρόες και χωρίς ελέγχους, παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέντε επιχειρηματίες στην Ελλάδα έχουν αγοράσει βαλιτσάκια παρακολουθήσεων, μικρότερης ή ίδιας εμβέλειας με αυτό της ΕΥΠ και παρακολουθούν όποιον γουστάρουν.

"Παρακολουθούν από φίλους μέχρι υπουργούς και αξιωματούχους". Τους ελέγχει ο εισαγγελέας ή η ΑΔΑΕ;", τόνισε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Αποκαλυπτικό.

Τα βαλιτσάκια βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή που αντιμετωπίζει... περιπέτειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου. Στην ίδια λίστα, βρίσκονται ένας μεσάζοντας και ένα ακόμα πρόσωπο, που ασχολείται και με τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, για να λειτουργήσουν άψογα τα συγκεκριμένα συστήματα, οι επιχειρηματίες αυτοί έχουν προσλάβει έμπειρα στελέχη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνταξιούχοι του ΟΤΕ.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, πέραν του παράνομου της διαδικασίας, τίθενται και ζητήματα εθνικής ασφάλειας, καθώς τα συγκεκριμένα βαλιτσάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να παρακολουθούνται οι επιχειρηματικοί αντίπαλοι, αλλά ακόμα και κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχοι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η παρέμβαση της δικαιοσύνης και του εισαγγελέα είναι επιβεβλημένη, ώστε να αναζητηθούν οι κάτοχοι των συστημάτων και να γίνουν γνωστοί σε όλους τους Έλληνες για να γνωρίζουμε όλοι ποιοι παίζουν τέτοια παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

Μετά από όλα αυτά, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανακάλυψη από την ΕΥΠ των κατόχων των συγκεκριμένων συσκευών, καθώς και έρευνα και επαλήθευση από πού πήραν αυτές τις συσκευές τηλεπικοινωνιακών υποκλοπών. Γιατί, στην περίπτωση που η αγορά έγινε από ιδιώτες και όχι τις ειδικές εταιρείες, τότε το πράγμα σηκώνει πολύ κουβέντα…

Διαβάστε επίσης: «Κοριοί» σε 50.000 πολίτες από την ΕΥΠ - Με ή χωρίς τα βαλιτσάκια;
"Φάμπρικα" παρακολουθήσεων από ιδιώτες!!!

Πληροφορίες από «Πες ότι θες»



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Η πηγή των πληροφοριών σας "ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ" δεν υπάρχει ή καταργήθηκε...
    Υπάρχει και κάπου αλλού αυτή η πληροφορία που αναδημοσιεύσατε ή ήταν όνομα και πράγμα: "πες ότι θές";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σύνδεσμος της πηγής διορθώθηκε. Και θα σε παρακαλούσα, αλλού να ψάξεις τα όνομα και πράμα... και τους συνδέσμους που δεν αντιστοιχούν πουθενά. Τα δικά μας κείμενα τα υπογράφουμε, ενώ στα ξένα βάζουμε πηγή.

      Διαγραφή
  2. ΚΩΝ/ΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ... ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ Ν´ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι αυτό το ζήτημα πρώτη το αποκάλυψε περυσι το καλοκαίρι η "ΑΥΡΙΑΝΗ" μετά η "ΙΣΟΤΙΜΙΑ" ενώ είχαν γίνει και σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή από τον πρώην Διοικητή της ΕΥΠ Πρέσβυ Ι. Κοραντή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]