Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φωτιά στην Τουρκία άναψε ο "ροπαλοφόρος" Ομπάμα

Μια φωτογραφία στην οποία ο Μπαράκ Ομπάμα απεικονίζεται να κρατά ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ καθώς συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία, ιδιαίτερα από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

«Η φωτογραφία αποκαλύπτει από ποιον παίρνει διαταγές ο πρωθυπουργός μας για να κυβερνά τη χώρα» ανέφερε ο Μετίν Μπαϊντάρ, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).

Ο αντιπρόεδρος του CHP, Ουμούτ Οράν, ρώτησε στη Βουλή εάν ο Ερντογάν έχει δει τη φωτογραφία και εάν θα προχωρήσει σε κάποια ενέργεια μετά από αυτή την «ιταμή προσβολή προς την Τουρκία και τους πολίτες της».

Ορισμένες εφημερίδες αντιμετώπισαν πάντως με ελαφρότητα το θέμα. Ο σχολιαστής Αχμέτ Χακάν της Hurriyet έγραψε πως πρέπει να κάνουμε κάτι να προχωρήσουμε σε αντίποινα».Ο ίδιος πρότεινε στον Ερντογάν να πράξει αναλόγως, κρατώντας μια παντόφλα, μια ζώνη ή έναν πλάστη.

«Δημοσιοποιήσαμε την φωτογραφία με έναν σκοπό, να υπογραμμίσουμε τη συνεχιζόμενη στενή σχέση του προέδρου με τον πρωθυπουργό Ερντογάν και να προσελκύσουμε την προσοχή στην σημαντική συζήτηση που είχαν για την επιδεινούμενη κατάσταση στη Συρία» είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι λες και ο μισος μαυρος , παιρνει αποφασεις !
    Δουλικα υποκειμενα ειναι και οι δυο τους , οπως και η δικη μας κατοχικη βουλη .
    Απλα ο ενας μεταφερει τις εντολες , στον αλλον .
    Αυτα ας τα καταλαβουν οι αμορφωτοι ψηφοφοροι τους . Αλλα ΔΕΝ νομιζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]