Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Επίθεση κατά στρατιωτικού λεωφορείου στη Σμύρνη

Επίθεση από ενόπλους δέχθηκε τουρκικό στρατιωτικό λεωφορείο την ώρα που κατευθυνόταν σε ναυτική βάση της Σμύρνης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, κατά τη διέλευση του λεωφορείου Κούρδοι μαχητές του ΡΚΚ ανατίναξαν εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει στο δρόμο και στη συνέχεια το όχημα δέχθηκε καταιγισμό πυρών. Οι Τούρκοι στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά και στη συμπλοκή που ακολούθησε, τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα.

Αλλες αναφορές για το επεισόδιο κάνουν λόγο για έναν Τούρκο στρατιώτη νεκρό και τέσσερις τραυματίες.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]