Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέες προσλήψεις προσωπικού από την τουρκική ΜΙΤ, μειώσεις στην ΕΥΠ


Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (MİT) δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού και συγκεκριμένα για θέσεις βοηθού αναλυτή στο εξωτερικό. Απαραίτητα προσόντα είναι οι υψηλού επιπέδου ικανότητες έρευνας, ανάλυσης και επικοινωνίας, η υπευθυνότητα καθώς και διοικητικές-ηγετικές ικανότητες.

Όπως επισημαίνει δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah, για πρώτη φορά στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι με πανεπιστημιακό τίτλο πολυτεχνικών σπουδών, όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί τηλεπικοινωνιών, φυσικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί ενώ μέχρι σήμερα οι προκηρύξεις της MİT απευθυνόταν αποκλειστικά σε αποφοίτους σχολών νομικών, κοινωνικών και οικονομικών σπουδών.

Στην αντίπερα όχθη, το Ελληνικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε στις 13 Αυγούστου πως στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της αστυνόμευσης και της αποτελεσματικής πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας μειώνονται κατά 200, οι απεσπασμένοι αστυνομικοί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), οι οποίοι θα επιστρέψουν σε Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]