Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταυτοποιήθηκε ο Πακιστανός δράστης που κατακρεούργησε την 15χρονη

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της άγριας κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προέκυψε ότι ο νεαρός αλλοδαπός που προσήχθη σήμερα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, είναι ο δράστης της κακοποίησης της ανήλικης

Σε λίγη ώρα (στις 19.30) αναμένονται δηλώσεις από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα και το σώμα της ανήλικης, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή, κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, είναι το ίδιο με αυτό που ελήφθη από τον πρασαχθέντα.

Ο νεαρός αλλοδαπός, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, εγκατέλειψε το νησί της Πάρου και μετέβη στην Αθήνα, όπου και κρυβόταν. Χάρη στα στοιχεία, όμως, που συνέλεξαν οι αστυνομικοί στην Πάρο, έφθασαν στα ίχνη του και τελικά προσήχθη τα ξημερώματα στην Ασφάλεια.

Πως επιτέθηκε και τι έκανε στην 15χρονη το ανθρωπόμορφο λαθρο-εισαγόμενο κτήνος

Η ομολογία του Πακιστανού προκαλεί ανατριχίλα καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την βάναυση επίθεση του στην Μυρτώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ισχυρίστηκε πως εντόπισε στα βράχια τη μικρή που άκουγε μουσική και επιχείρησε να της κλέψει το κινητό. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και τότε εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή συνέχισε να αντιστέκεται και ο δράστης σε κατάσταση αμόκσυνέχισε να τη χτυπά χωρίς έλεος…

Ο 21χρονος έχει υποδείξει το σημείο κοντά στα βράχια που σύμφωνα με την ομολογία του, έσπευσε ναξεφορτωθεί το κινητό της 15χρονης ενώ αστυνομικοί σπεύδουν να το εντοπίσουν.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 9 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα του νησιού.

Άργησαν, αλλά κατάφεραν ή αναγκάστηκαν να τον βρούνε...

Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες εκινείτο με σκόπιμες διαρροές στο πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την ελληνική οικογένεια. Το θέμα της κακοποιήσης της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο(που δεν ξέρουμε ακόμα την έκταση της κακοποίησης αλλά και άλλα σοβαρά προσωπικά δεδομένα)αφορά όλους μας. Πριν λοιπόν από 48 ώρες το γνωστό “συνάφι” των διαρροών αποφάσισε να δράσει. Έδωσε σκοπίμως σε “προοδευτικούς” δημοσιογράφους διάφορα “στοιχεία”. Ότι είναι ένας νεαρός Πακιστανός, ότι δεν ξέρουμε εαν είναι αυτός, ότι πρέπει να κινείτο στον τόπο του εγκλήματος ότι το νεαρόν της ηλικίας και διάφορες άλλες μπούρδες.

Είναι ξεκάθαρο ποιοι ήταν οι λόγοι. Να μην υπάρξει μέσω της “χαλαρής” φιλοαριστερής ενημέρωσης υστερία εναντίον αλλοδαπών. Και συγκεκριμένα της Πακιστανικής Κοινότητας που ζει στην Ελλάδα και μας έχει πνίξει. Βέβαια δεν ευθύνονται φιλήσυχοι Πακιστανοί, εαν ομοεθνής τους χτυπούσε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς στα βράχια, της έσχισε τα ρούχα και πήγε να την βιάσει και το κορίτσι, ζει δεν ζει.

Από την άλλη φοβούνται σαν το διάολο το λιβάνι την Χρυσή Αυγή και την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος. Για τους γνωστούς λόγους λοιπόν εξακολουθούν να παίζουν τα γνωστά παιχνιδάκια.

Θα μας βρουν απέναντί τους. Η κοινή γνώμη θα ενημερωθεί για τα πάντα. Και η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ (όποιος κι αν είναι αυτός)θα μπει πολύ ψηλά στο site. Για την μητέρα της Μυρτώς και την Μυρτώ μπαρμπα-Φανούρη.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενας λιγοτερος απο τα εκατομμυρια λαθρεποικων υπανθρωπων . Και λοιπον ;
    Ειναι για να χαρουμε ; Η να εξοπλιστουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]