Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Spiegel: Η ελληνική κυβέρνηση κάνει προχειροδουλειά


«Προχειροδουλειά» βλέπει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να υλοποιήσει το οικονομικό πρόγραμμα λιτότητας και επιρρίπτει ευθύνες στον κυβερνητικό συνασπισμό και νέες καθυστερήσεις.

«Το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα θα έπρεπε να είναι έτοιμο από την προηγούμενη εβδομάδα –κι όμως, τα μέρη του συνασπισμού στην Αθήνα δεν μπορούν να συμφωνήσουν. Τώρα, τα αριστερά κόμματα της κυβέρνησης ζητούν ξανά επιμήκυνση. Οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει», γράφει το περιοδικό Spiegel, αναφερόμενο στην εξεύρεση των μέτρων που θα φέρουν στα κρατικά ταμεία τα 11,5 δισ. ευρώ, αφήνοντας αιχμές για «προχειροδουλειά».

«Στην ουσία, συμφωνούν ότι η Ελλάδα πρέπει να σωθεί. Όμως, διαφωνούν για το πώς ακριβώς και πόσο γρήγορα», σχολιάζει το περιοδικό για τις συναντήσεις των τριών πολιτικών αρχηγών.

Το Spiegel αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ είναι τα κόμματα που «θέλουν να απλωθεί το αντιλαϊκό πρόγραμμα σε τέσσερα αντί δύο χρόνια». Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει, γράφει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, τα σημαντικά σημεία του προγράμματος λιτότητας συμφωνήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με ελληνικές πηγές που επικαλείται το Spiegel, ανάμεσα στα συμφωνηθέντα είναι η περαιτέρω μείωση των συντάξεων και η αύξηση των ορίων ηλικίας από τα 65 στα 67 έτη.


Σχόλιο ιστολογίου: Προφανώς, το Γερμανικό Spiegel δεν είναι ευχαριστημένο με τον τρόπο εξολόθρευσης του Ελληνικού λαού. Βέβαια, υπάρχει η εμπειρία του Ράιχ (ιστορικά αποδεδειγμένη), η οποία απέδειξε πως μπορούσε να εφεύρει πολλούς και άμεσα εφαρμόσιμους και με απόλυτη επιτυχία μαζικές εξολοθρεύσεις... Αλλά, από τη στιγμή που τολμούν οι απόγονοι σφαγέων να προτρέπουν σε πιό δυνατές δολοφονικές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση Σαμαρά, είναι προφανές πως δεν έχει χαθεί απλώς το μέτρο, αλλά έχει απωλεσθεί παντελώς η λογική...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ .-
    Διαχρονικη αληθεια ειναι και οποιος δεν την ασπαζεται ειναι καμενο το μυαλο του .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως κάνει προχειροδουλειά.....
    Αντί να σας στείλει όλους στο διάολο τώρα, κάθεται και συζητάει μαζί σας.... φυσικό από μιά μεριά, δευτεροκλασσάτοι υπαλληλίσκοι σας είναι ΑΥΤΟΙ !!!
    Όχι όμως ο Ελληνικός Λαός, που αγωνιζόμενος και χιλιοπροδομέος από όλους αυτούς τους διαχρονικούς δωσίλογους προδότες, έφτασε στον πάτο χωρίς να το καταλάβει.
    Ας το καταλάβει έστω και τώρα και αντιδράσει επιτέλους.....
    Τομαροούννοι..... πληρώστε τα όσα μας χρωστάτε πρώτα, τις μίζες, εκπληρώστε τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητές σας και μετά συζητάμε......στα τσακίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσα περισσότερα μέτρα δηλαδή θέλουν να μας επιβάλλουν από τη στιγμή που δεν μας αφήνουν καμμία ευκαιρία ανάπτυξης και παραγωγής; Να γίνει η Ελλάδα Ταϋλάνδη για να μαζέψουν αυτοί χρήμα; Φθηνός τουριστικός προορισμός για όλα τα παγκοσμίου ανωμαλίας γούστα; Προσοχή γιατί τα σχέδια που κάνουμε πολλές φορές για τους άλλους επιστρέφουν σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]