Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέος εκβιασμός από τους «εταίρους» μας μέσω Reuters


Το μήνυμα εστάλη και δεν είναι καθόλου διαφοροποιημένο από τα μέχρι σήμερα αποσταλθέντα εκβιαστικά μηνύματα των ευρωπαίων «διασωστών» μας.
Η ακριβής δήλωση, όμως μεταδόθηκε από το Reuters:
«Δεν θα υπάρξει περαιτέρω εκταμίευση κεφαλαίων προς την Ελλάδα μέχρι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να αποφασίσουν ότι η Ελλάδα τηρεί τους όρους του προγράμματος διάσωσης»
Δηλαδή, τι μας είπαν οι φίλοι μας; «Δεν θα πάρετε ούτε ευρώ, αν δεν πάρετε το δηλητήριο που σας δίνουμε»!!!

Βέβαια, όλοι –ευρωπαίοι και μη- γνωρίζουν πως το μνημόνιο καταστρέφει την Ελληνική οικονομία και κατορθώνει να γεμίσει τις τσέπες των τοκογλύφων. Απόδειξη για την λάθος συνταγή αποτελεί η στάση του Μόντι, ο οποίος απαίτησε η «συνταγή» να είναι διαφορετική για την περίπτωση της χώρας του.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, όμως, ελλείψει ικανών πολιτικών, όλα είναι δυνατά για την τρόικα, η οποία θρασύτατα απειλεί, ενώ γνωρίζει πως εάν υπάρξει κάθετη αντίδραση από την Ελληνική πλευρά, θα αρχίσει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα να καταρρέει, τουλάχιστον οικονομικά. Με απλά λόγια, το ευρώ θα γίνει ένα νόμισμα που θα κοσμεί προθήκες συλλεκτών του είδους.
Και όμως, η επιμονή των «φίλων», των «εταίρων» και των «διασωστών» μας, να απειλούν έναν ολόκληρο λαό και να τον εκβιάζουν πως θα του στερήσουν την ρευστότητα του ευρώ, αν και αρχικά απευθύνεται σε ηλιθίους, βρίσκει χώρο και πείθει για το αληθές της απειλής, μέσω ων γνωστών προπαγανδιστικών ΜΜΕ και των λοιπών κοπρολάγνων που σιτίζονται από αυτά.

Μάθαμε, λοιπόν, σήμερα πως θα φτωχύνουμε εάν δεν ακολουθήσουμε την συνταγή που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση!!! Περί αυτού πρόκειται και ας προστρέξουν τα γνωστά παπαγαλοειδή τρεφόμενα από την τρόικα να ισχυριστούν το αντίθετο. Ωμός εκβιασμός, που απευθύνεται προς ηλιθίους (η επανάληψη της έκφρασης γίνεται προκειμένου να κατανοηθεί το μέγεθος της επιβαλλόμενης ηλιθιότητας που επιθυμούν να μας προσάψουν) είναι η «είδηση» που μετέδωσε το Reuters. Και ο εκβιασμός γίνεται, επειδή υπήρξαν και άλλοι, προηγούμενοι, οι οποίοι έγιναν ευμενώς δεκτοί τόσο από τους αχαρακτήριστους πολιτικούς, όσο και από τον «πανέξυπνο» κατά τα άλλα Ελληνικό λαό. Μας εκβιάζουν ωμά, επειδή γνωρίζουν πως υποκύπτουμε. Εάν είχαν έστω και την υποψία πως θα αντιδράσουμε ως λαός στην «διαταγή αυτοκτονίας» και την «συνταγή των οικονομικών δολοφόνων», τότε δεν θα τολμούσαν ούτε να σκεφτούν μία τόσο επιθετική στάση απέναντί μας… Αλλά, ας όψεται ο φοβικός σημερινός Έλληνας, που έχει γίνει θύμα της δειλίας του…

Εμείς, όμως, από την μεριά μας, αναρωτιόμαστε: Ο μήνας Ιούλιος καθώς και ο επόμενος και μεθεπόμενος, αποτελούν το μεταίχμιο πληρωμών των ομολόγων. Δεκάδες δισεκατομμύρια πρέπει να πληρωθούν. Και η μεγάλη απορία είναι: Έχουν τόσα οι «φίλοι» μας για να μας δώσουν; Μήπως προσπαθούν να αποφύγουν το ξεγύμνωμα της μεγάλης κομπίνας τους;

Απλή απορία καταθέτουμε, διαβλέποντας πως μας σπρώχνουν στο αδιέξοδο και στη συνέχεια στο… αγγλικό δίκαιο για να μας πάρουν τα πάντα χωρίς να έχουν δώσει τίποτε.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]