Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

MerkeloHitler

Η Μέρκελ έκοψε τα μαλλιά, άφησε μουστάκι και ξανάρχισε τις απειλές και τις προειδοποιήσεις

Η Άνγκελα Μέρκελ, έκοψε τα μαλλιά, άφησε μουστάκι και ξανάρχισε τις απειλές και τις προειδοποιήσεις.

Εξέφρασε την άποψη «στην Ελλάδα και την Ισπανία πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ύφεση», ενώ για την εφαρμογή των «μεταρρυθμίσεων» (ξεπούλημα - διάλυση) στην χώρα μας είπε πως η μόνη χρονική καθυστέρηση που θα μπορούσε να δώσει στην Ελλάδα είναι το πολύ «λίγες εβδομάδες».

Σήμερα ανέφερε ότι δεν είναι βέβαιη για την επιτυχία του ευρώ, ενώ έσπευσε να εκφράσει την αισιοδοξία της, χωρίς, ωστόσο, να καθησυχάζει «το ευρωπαϊκό σχέδιο δεν έχει ακόμη οικοδομηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι βέβαιο ότι όλα θα λειτουργήσουν και ότι όλα θα πάνε καλά», είπε η Μέρκελ και συμπλήρωσε: «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι αισιόδοξη ότι θα πετύχουμε».

Ανέφερε ακόμη ότι «ορισμένες χώρες στην Ευρώπη έχουν ακόμη πολύ δουλειά» για να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των αγορών και έτσι «να ξεπεράσουν την κρίση του χρέους και την κρίση της ανταγωνιστικότητας».


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]