Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: "Θρησκευτικά" σχολεία τουρκικού μίσους κατά των Ελλήνων


Τι γίνεται στα τζαμιά των μουσουλμάνων της Θράκης; Τι γίνεται στα παράνομα «σχολεία εκπαίδευσης» του Φετουλάχ Γκιουλέν; Γιατί υπάρχει ένα τοίχος που κρύβει τις πραγματικές δραστηριότητες των κατά τα άλλα «ευαγών» θρησκευτικών συναντήσεων;

Αμέσως μετά την δημοσίευση του άρθρου «Θρησκεία με… μηνιαίο επίδομα» δεχθήκαμε πολλά μηνύματα από αναγνώστες, οι οποίοι είτε δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν να έχει αναπτυχθεί δράση του Φετουλάχ Γκιουλέν στη νότια Ελλάδα, είτε επειδή ήθελαν να έχουν περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα θρησκευτικού περιεχομένου (τα γνωστά και ως «Κουράν Κουρσού» που γίνονται σε νεαρές και νεαρούς μουσουλμάνους από ηλικίας 9 χρονών και πάνω) που γίνονται από διάφορους ιμάμηδες ή και ψευτο-μουλάδες που περιφέρονται στην Ελληνική Επικράτεια και «διδάσκουν».

Πριν από χρόνια, ο γράφων διαπίστωσε πως τέτοια «θρησκευτικού περιεχομένου» μαθήματα γινόταν σε μονοκατοικία της περιοχής του, όπου προσέρχονταν ημέρα παρά ημέρα περίπου 20 άγνωστοι μουσουλμάνοι και ένας «μουλάς». Αμέσως μετά έκλειναν ερμητικά όλα τα παράθυρα και όλοι τους παρέμεναν επί ώρες στην «σφραγισμένη» μονοκατοικία. Ήταν «συγκεντρώσεις θρησκευτικών», αιτιολογήθηκε ένας από τους προσερχομένους μουσουλμάνους, όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβαινε στην συγκεκριμένη μονοκατοικία. Ήταν όμως πραγματικά κάτι τέτοιο ή μήπως αυτές οι συγκεντρώσεις έκρυβαν κάτι περισσότερο; Και γιατί δεν δίδασκε «θρησκευτικά» κάποιος ιμάμης, αλλά «προτιμήθηκε» ένας «μουλάς»;

Στα ερωτήματα αυτά υπήρξε απάντηση μετά από χρόνια, όταν η εφημερίδα «Ζαγάλισα» δημοσίευσε μαρτυρίες ενός παριστάμενου μουσουλμάνου σε αυτού του είδους τις «θρησκευτικές συνάξεις». Και αυτό το δημοσίευμα, το επαναφέρουμε, για να απαντήσουμε σε όλους εκείνους που θέλουν με καλή θέληση να αντιμετωπίζουν τις θρησκευτικές ανάγκες του ανθρώπου. Μόνο, που, οι θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων της Ελλάδας καλύπτονται σε τζαμιά, με ελεύθερη πρόσβαση όλων των μουσουλμάνων και με κοινή προσευχή. Οι θρησκευτικές ανάγκες δεν καλύπτονται ούτε σε μικρά δωμάτια, ούτε σε χώρους που αποκλείουν την έστω και οπτική πρόσβαση σε αυτούς. Αν και, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ζαγάλισα», η θρησκεία αποτελεί πρόσχημα για αρκετούς ιμάμηδες, που θέλουν να δικαιολογήσουν τον διπλό και τριπλό μισθό τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Διδασκαλία στα ΚΟΥΡΑΝ – ΚΟΥΡΣΟΥ:
«Ο γενναίος Κεμάλ που σκότωσε τους Έλληνες!»


Πληροφορηθήκαμε από νεαρό Πομάκο ο οποίος φοίτησε σε κουράν – κουρσού (μαθήματα Κορανίου) τι του δίδασκε ο ιμάμης επί χρόνια: «Το μάθημα δεν ήταν μόνο θρησκευτικό, ήταν και πολιτικό» μας είπε.
Στο πολιτικό κομμάτι, να τι του δίδασκε ο χότζας για την καταγωγή του:
«Μας έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας ρατσιστικές διαφορές. Δηλαδή, δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί. Τι θα πει Πομάκοι και Τούρκοι; Είμαστε όλοι Τούρκοι. Είναι αμαρτία να λες ότι είσαι Πομάκος και επί πλέον παίζεις το παιχνίδι των Ελλήνων και κάνεις ζημιά στην Τουρκία».
Για τα πομακικά:
«Να τα μιλάς όλο και λιγότερο. Κάποια στιγμή να μην τα μιλάς καθόλου. Αυτή η γλώσσα σε μπερδεύει. Τα τουρκικά είναι καλύτερη γλώσσα από αυτά. Τα τουρκικά είναι ανώτερα. Θα σε βοηθήσουν στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Όταν μεγαλώσεις μπορώ να σε στείλω να σπουδάσεις δωρεάν στην Τουρκία σε κάποιο θρησκευτικό σχολείο (ιμάμ-χατίπ)».
Για την Τουρκία και τον Κεμάλ Μουσταφά (Ατατούρκ):
«Η Τουρκία είναι η πατρίδα μας. Όλοι από αυτήν ερχόμαστε. Εσείς ζείτε σήμερα εδώ χάρη στον Ατατούρκ! Αν δεν υπήρχε αυτός, εσείς σήμερα δεν θα ζούσατε εδώ. Αυτός σκότωσε τους Έλληνες και μπορείτε σήμερα να ζείτε εδώ. Η Ελλάδα φοβάται την Τουρκία και για αυτό κανένας δεν θα σας πειράξει. Η Τουρκία σας προστατεύει!».
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από όσα λέγονται στα …μαθήματα, μέσα στα εκατοντάδες θρησκευτικά παρασχολεία (κουράν κουρσού) που έχει φτιάξει η Τουρκία εντός της ελληνικής Θράκης. Με έμφαση στα χωριά όπου ζουν Πομάκοι και τις γειτονιές των Ρωμά, εκατοντάδες θρησκευτικοί λειτουργοί που πληρώνονται απευθείας από το τουρκικό κράτος, διδάσκουν στα μικρά παιδιά, Πομακόπουλα και Ρωμά, μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εκμεταλλεύονται το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων και τους μετατρέπουν σε Ταλιμπάν!

Η αποκάλυψη αυτή είναι για εκείνους τους «υπεύθυνους» χριστιανούς της οκάς (πολιτικούς, διπλωμάτες, αναλυτές, καθηγητές, δημοσιογράφους κ.ά.), οι οποίοι έχουν ακόμα παραισθήσεις για το τι συμβαίνει στην ελληνική Θράκη και μιλάνε για καθεστώς αρμονικών σχέσεων, γέφυρες φιλίας και παρόμοιες πολιτικάντικες ανόητες ρητορείες. Στα κουράν – κουρσού ετοιμάζονται οι νέοι ταλιμπάν της περιοχής με την ευλογία ψευτομουφτήδων και μουσουλμάνων πολιτικών. Όταν θα τους δείτε στο μέλλον να μην τρίβετε τα μάτια σας!

Τεύχος 59, Φεβρουάριος - Μάρτιος 2012
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Εμείς δεν θα εναντιωθούμε ποτέ στην θρησκευτική ανάγκη Ελλήνων μουσουλμάνων. Θα είμαστε όμως απέναντι σε όλους εκείνους που δρουν κατά την Ελλάδας, υποσκάπτουν την ειρηνική συμβίωση των μουσουλμάνων και των χριστιανών κατοίκων της χώρας και προσπαθούν να εγείρουν μίση και πάθη, έναντι των χρημάτων που λαμβάνουν.
Οι θρησκευτικοί λειτουργοί, που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει θρησκεία –και ιδιαίτερα η θρησκεία που εκπροσωπούν- ίσως θα πρέπει να αντιληφθούν πως οι απειλές (π.χ. όταν πεθάνεις δεν θα σε θάψω) κατά «κακών» μουσουλμάνων που δεν πείθονται από τα λεγόμενά τους, ίσως κάποια στιγμή γίνουν αφορμή να γνωρίσουν την οργή όλων εκείνων που σήμερα καταπιέζουν και τους ωθούν σε ενέργειες που θα βλάψουν την Ελλάδα, αλλά και τους ίδιους (αλήθεια, είδατε ποτέ κάποιον ιμάμη, μουφτή ή μουλά να φορτώνεται με εκρηκτικά και να γίνεται «μάρτυρας»; Μάλλον όχι, αφού προτιμάει να απολαμβάνει το ρύζι, τις μερσεντές, τις ρωσίδες και τις βουλγάρες κατά τη διάρκεια της ζωής του, αφού γνωρίζει πως τον παράδεισο δεν πρόκειται να τον δει ούτε με τα κιάλια)…


ΥΓ: Όταν είδα τον μουλά να μπαίνει στη συγκεκριμένη μονοκατοικία, ειδοποίησα τηλεφωνικά έναν παιδικό φίλο που είναι στην ασφάλεια και του είπα τα... καθέκαστα. Μου είπε πως έρχεται αμέσως, για να δει με τα ίδια του τα μάτια. Πέρασαν 7 χρόνια από τότε και ακόμη... έρχεται...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συνεχίστε έτσι άξιοι Έλληνες κυβερνήτες μας .......όπως και οι προκατοχοί σας.....
    Χαλααααρά...
    Την λέξη προσοδοσία και δη εσχάτη την γνωρίζετε ???
    Θα σας την υπενθυμίσουν πολύ σύντομα οι Έλληνες πατριώτες.
    Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται στην προ χιλιετηρίδων Ελληνικώτατη Θράκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λέξη "θρησκευτικά" τους ενοχλεί μόνο όταν πρόκειται για την Ορθοδοξία, Κωνσταντίνε. Ας αναρωτηθούμε όλοι γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]