Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαιτούν να λιμοκτονήσουμε εκείνοι που ζουν σαν άρχοντες

Δάσκαλε που δίδασκες λιτότητα και αμείβεσαι όσο 42 Έλληνες!

Πως αλλιώς να σχολιάσει κανείς τις παχυλότητες αμοιβές των «εθνοπατέρων» της ΕΕ οι οποίοι αμείβονται τουλάχιστον όσο 42 Έλληνες με το βασικό μισθό και παρ’ όλα αυτά μας κουνάν το δάκτυλο για λιτότητα γιατί… δεν βγαίνουν τα κουκιά!

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag», ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αμείβεται με μόλις 304.000 ευρώ το χρόνο, σίγουρα αρκετά λιγότερα από τα 370.000 ευρώ ετησίως του Μάριο Ντράγκι, επικεφαλής της ΕΚΤ. Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίσει κανείς δεκάδες προνόμια και/ή ατέλειες τις οποίες απολμβάνουν.

Την ίδια ώρα, παχυλότατος θα είναι ο μισθός και του πρώτου επικεφαλής του νέου ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ESM ο οποίος θα «αποζημιώνεται» για τις υπηρεσίες του με 324.000 ευρώ ετησίως.

Και επειδή ξέρουμε ότι αναρωτιέστε και για την αγαπημένη σας Μέρκελ, η οποία θέλει όχι απλή λιτότητα αλλά σκληρή λιτότητα, σας πληροφορούμε ότι η καγκελάριος -μαζί με τα επιδόματα- λαμβάνει 290.000 ευρώ ετησίως…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]