Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καρχιμάκης και το άδειο γραφείο!!!

Ισχύουν οι καταγγελίες για τον Μιχάλη Καρχιμάκη;

Ζήτημα παρέμβασης της ελληνικής Δικαιοσύνης τίθεται εάν αληθεύουν οι καταγγελίες για τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και πιο συγκεκριμένα για τις… συνήθειές του μετά τη μη επανεκλογή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο...

Ο Καρχιμάκης φέρεται να έχει μεταταχθεί από την Ολυμπιακή όπου εργαζόταν στο υπουργείο Μεταφορών, άρα, μετά τη μη επανεκλογή του θα έπρεπε να παρουσιάζεται στη θέση του. Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι ο πρώην βουλευτής δεν διακρίνεται κιόλας για την παρουσία του στο γραφείο, αν και πληρώνεται το μισθό του κανονικά.

Επειδή όμως οι άνεργοι στην Ελλάδα ξεπέρασαν πλέον κάθε προηγούμενο κι επειδή τέτοια ζητήματα – καταγγελίες δεν μπορούν να μένουν στον αέρα, καλούμε τους αρμόδιους να παρέμβουν άμεσα και ο κύριος αυτός εάν δεν σκοπεύει να εργαστεί ως «κοινός θνητός» να αδειάσει τη γωνιά να πάει να δουλέψει κάποιο νέο παιδί του οποίου το βιογραφικό θα είναι από απόψεως προσόντων πέντε φορές όσο του Καρχιμάκη και των ομοίων από όλα τα κόμματα, που γεμίζουν τα βιογραφικά τους με… κοινωνικούς αγώνες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΩΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ... ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ; ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περίπτωσή του εμπίμπτει στις διατάξεις του Νόμου 3528/2007 και συγκεκριμένα στα άρθρα 106 και 107 παρ. δ και τιμωρείται απο τις διατάξεις του άρθρου 109 με την ποινή ακόμη και της απόλυσης... Ο προιστάμενός του που πιθανώς τον λουφάρει ή έστω δεν τον αναφέρει τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 110 τοι ίδιου νόμου... ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ... Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΠΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4057/2012. ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡ. (δ) ΤΟΥ 107 Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ (ι) ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ...

      Διαγραφή
  3. Ένας συρφετός από υπαλλήλους είναι μέλη οικογενειών των βουλευτών, από το 1974 και δωθε, και δεν παρουσιάζονται ΠΟΤΕ στη δουλειά τους παρότι πληρώνονται. Αδελφός γνωστού βουλευτή παρουσιάστηκε στη θέση του και όταν του έδωσαν το ωράριο τους το πέταξε στα μούτρα και με θράσσος απάντησε: "Σιγά μη έρθω να δουλέψω εδώ εγώ, ξέρετε ποιός είμαι;" Και επειδή οι προϊστάμενοι μυρίστηκαν μπαρούτι εκ μέρους των εργαζόμενων, μετατέθηκε την επόμενη ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]