Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα ταμεία της Κύπρου μπήκε η ρωσική βοήθεια

Εάν η είδηση ισχύει, όπως την μεταδίδει το "Ποντίκι" της Κύπρου, τότε κάποιοι στην Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάζονται για να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους σε κάποια φυλακή.

Το δάνειο της Ρωσίας προς την Κύπρο όχι μόνο εγκρίθηκε, αλλά στα κρατικά ταμεία βρίσκονται ήδη τα χρήματα της ρωσικής βοήθειας - δανείου προς την Κύπρο. Ως αποτέλεσμα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί κανένα μνημόνιο προς τον Κυπριακό λαό και μόνο οι Κυπριακές τράπεζες είναι εκτεθειμένες και πρέπει να βρούνε χρήματα για να καλύψουν τα ανοίγματα -ελλείψεις ρευστού- που έχουν.

Έτσι, οι πιέσεις των "φίλων" Ευρωπαίων και του ΔΝΤ πετάγονται στα σκουπίδια και από δω και πέρα κάποιοι -τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα- θα πρέπει να ανησυχούν σφόδρα για το μέλλον τους, το οποίο δεν προδιαγράφεται με τους καλύτερους οιωνούς...

Αναμένεται την Δευτέρα να ανακοινωθεί η άρση της αίτησης για προσφυγή στο μνημόνιο από την Κύπρο. Να σημειώσουμε πως αυτό ισχύει εάν όσα μεταδίδει το Κυπριακό "Ποντίκι" είναι αληθή...
Λέτε η δήλωση του Χριστόφια για "διεθνή συμμορία εγκληματιών" να άνοιξαν τα ταμεία της Μόσχας;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι αλήθεια γιατί το γράφει και ένα ρωσικό πρακτορείο. Το θερμόμετρο ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]