Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Οι κατασχέσεις μέρος πογκρόμ εξαθλίωσης


Για πογκρόμ εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων που δεν πρέπει να συνεχιστεί κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή την απειλή για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για όσους δεν πληρώσουν το τέλος ακινήτων, το γνωστό «χαράτσι» της ΔΕΗ.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης κάνει λόγο για «τρόικα της συγκυβέρνησης με "αντιμνημονιακή" συνιστώσα τη ΔΗΜΑΡ», που αντικαθιστά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης με κατασχέσεις σε μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτηρίζουν παράλογη και εξωφρενική τη συγκεκριμένη πολιτική, καθώς, όπως σημειώνουν, σημαίνει όλο και βαρύτερες κοινωνικές παρενέργειες.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι δεν έχουν εξαντληθεί μόνο οι οικονομικές, αλλά και οι ψυχικές αντοχές των πολιτών.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]