Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ελεγκτές και οι φορο-εισπράκτορες των τοκογλύφων… ξανάρχονται!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πρέπει πλέον όλοι μας να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα του 2012 δεν είναι πια ελεύθερη χώρα αλλά μια “Μπανανία” σε καθεστώς κατοχής που την κυβερνούν πολιτικά ανδρείκελα τα οποία στις πρόσφατες εκλογές “εκβίασαν” και “τρομοκράτησαν” μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού προκειμένου να βγουν ξανά στον αφρό της εξουσίας!

Διαβάζουμε ότι τις προσεχείς ημέρες έρχεται πολυπληθές κλιμάκιο των δανειστών προκειμένου να ελέγξει αλλά και να δώσει διαταγές για την εφαρμογή ή ακόμα και για την λήψη και άλλων δυσβάσταχτων μέτρων εις βάρος του λαού μας!

Όπως είναι γνωστό στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής κάποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες σήκωσαν το ανάστημα τους απέναντι στην φασίστρια καγκελάριο της Γερμανίας κ. Μέρκελ.

Όμως η Ελληνική Κυβέρνηση ήταν στην ουσία απούσα και η παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια ήταν για εμένα εξευτελιστική μια και η συμμετοχή του είχε το ρόλο του “απλού” ταχυδρόμου της επιστολής Σαμαρά! Μιας επιστολής που απλά δήλωνε το γνωστό «Θα εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα».

Τα συμφωνηθέντα τα οποία οδήγησαν και οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην ανεργία, στην εξαθλίωση και στην αυτοκτονία!

Μέσα σε αυτό το πολιτικοοικονομικό περιβάλλον το λυπηρό είναι ότι δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα μια και η συγκυβέρνηση των τριών δεν φαίνεται να μπορεί να τηρήσει τις προγραμματικές (υποτίθεται) συμφωνίες και εξαγγελίες οι οποίες μιλούσαν για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου!

Φίλοι/ες είμαστε πια υπό κατοχή και δεν θα πρέπει πλέον να θεωρούμε “ταμπού” και καταστροφή την καταγγελία του μνημονίου, την έξοδο μας από την λυκοφωλιά του Ευρώ και την επαναφορά μας στο εθνικό μας νόμισμα την δραχμή μια και όπως φαίνεται και λένε (off the record) Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αργά ή γρήγορα θα μας πετάξουν έξω … οι ίδιοι.

Όσο για αυτά τα Ευρωπαϊκά “golden boys” (τους υπαλληλίσκους των τοκογλύφων) δεν θα πρέπει κανένας Έλληνας πολίτης (ειδικά οι εργαζόμενοι στα υπουργεία και στις υπηρεσίες που θα πάνε) και να τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να θεωρούν την πατρίδα μας “Προτεκτοράτο” στο οποίο θα κινούνται με την “άνεση” (που τους επιτρέπουν οι εγχώριοι δωσίλογοι συνεργάτες τους ) και τον αέρα του κατακτητή προσβάλλοντας, αλλά το κυριότερο απαιτώντας και οδηγώντας μας ολοένα και περισσότερο στην απόλυτη “υποδούλωση”!

Το φωτομοντάζ είναι από το Γρέκι
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]