Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας καταστρέφουν και πληρώνουμε την φύλαξή τους!

Ενώ οι μισθοί τους μετριούνται σε χιλιάδες ευρώ μηνιαίως (έκαστος), ο νόμος (που οι ίδιοι έφτιαξαν) θέλει να φυλάσσονται από αστυνομικούς τους οποίους πληρώνει το πόπολο, όλοι εμείς, από το υστέρημά μας. Από ποιόν φοβούνται όλοι αυτοί οι "επώνυμοι" και οι πολιτικοί; Από εμάς που πληρώνουμε την φύλαξή τους; θεωρούν τους εαυτούς τους αναντικατάστατους και πρέπει να φυλάσσονται εις βάρος του Ελληνικού λαού; Γιατί δεν πληρώνουν από την τσέπη τους, αφού φοβούνται; Μήπως επειδή έχουνε μάθει να μην πληρώνουν ποτέ και τίποτε;
Eδώ και καιρό έχουμε επισημάνει σε επανειλημμένα ρεπορταζ το πρόβλημα (την ξεφτίλα καλύτερα) της φύλαξης υποτιθέμενων στόχων από εν ενεργεία ένστολους, γεγονός που θυμίζει αφρικανικά κράτη με απολυταρχικό καθεστώς. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά ο κ. Δένδιας, τουλάχιστον άρχισαν μια υπόθεση. Ας την τελειώσουν με ασφαλή τρόπο και ας σταματήσουν να ακούνε. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να μην επηρρεάζεσαι από τηλέφωνα και οχλήσεις. Οπότε βλέπουμε και αυτή προσπάθεια να στέφεται από αποτυχία όσο κι αν έχεις την βούληση.

Πριν από καιρό είχαμε γραψει ένα ρεπορταζ που μέσες άκρες φανέρωνε μια πτυχή του προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε συλλέξει , πλην των δικαστικών που όντως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος κακόβουλης ενέργειας, οι υπόλοιποι κηφήνες κουβαλάνε μαζί τους από 20-50 αστυνομικούς. Και αυτοί είναι οι:

Λουκάς Παπαδήμος
Ευάγγελος Βενιζέλος
Θεόδωρος Πάγκαλος
Δημήτρης Ρέππας
Αναστάσιος Γιαννίτσης
Φώφη Γεννηματά
Πάρις Κουκουλόπουλος
Σταύρος Δήμας
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Νικόλαος Σηφουνάκης
Ιωάννης Μανιάτης
Άννα Διαμαντοπούλου
Μάκης Βορίδης
Ιωάννης Μαγκριώτης
Γεώργιος Κουτρουμάνης

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ανδρέας Λοβέρδος
Κώστας Σκανδαλίδης
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Χρήστος Παπουτσής
Μανώλης Όθωνας
Παύλος Γερουλάνος
Πέτρος Αλιβιζάτος

Υπουργός Επικρατείας
Γιώργος Σταυρόπουλος

Και κάποιοι άλλοι που τους ξεχάσαμε.

Οι υπουργοί έχουν από 30-50 και οι υφυπουργοί καμια δεκαριά ο καθένας, πλην περιπτώσεων που έχουν δηλώσει έναν ή δύο ένστολους μαζί τους.

Ο Χρυσοχοίδης έχει κατά πληροφορίες γύρω στους 150, το ίδιο και ο Τζέφρι ενώ ο αδερφός του Νίκος έχει καμιά δεκαπενταριά.

Για τους δημοσιογράφους έχει αυξηθεί η φύλαξη του Αναστασιάδη (καμιά δεκαπενταριά), μάλλον έχει ακόμα αστυνομικό ο Λιάγκας ενώ έναν ή δύο έχει ο Μαλέλης και δύο αστυνομικούς η Δήμητρα Λιάνη. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πλην όσων δικαιούται (καμιά σαρανταριά), δίνει έναν και στο γιο του για να του μεταφέρει την πραμάτεια από τα μαγαζιά!

Θωρακισμένοι κυκλοφορούν γνωστοί εφοπλιστές που ενώ μπορούν να διαθέσουν από το πορτοφόλι τους φύλαξη, τα χρεώνουν στο κράτος. Παραδείγματα πολλά: Ρέστης, Προκοπίου, Σάλας, Πατέρας και άλλοι πολλοί. Από τις εξαιρέσεις ο Γ.Βαρδινογιάννης που αν και διατηρεί μοτοσυκλετιστή από την ΕΛΑΣ τους υπόλοιπους τους πληρώνει από τη τσέπη του.

Με όλα αυτά τα χάλια που εξακολουθεί να ανέχεται ο Χρυσοχοΐδης, 5 μεραρχίες αστυφυλάκων φρουρούν «επώνυμους» δήθεν και οι ληστές κάνουν πάρτι μπαίνοντας στα σπίτια μας, κλέβοντας, λεηλατώντας και σκοτώνοντας.

Έτσι για παράδειγμα (τα ακούτε ρε εκεί πάνω στην Κατεχάκη;) τα αστυνομικά τμήματα αποψιλώνονται και ρημάζουν. Ένα από τα πιο κεντρικά τμήματα το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, έχει 4 άνδρες ενώ θα έπρεπε να διαθέτει πραγματική δύναμη 50 ανδρών.

Εαν είμαστε υπερβολικοί ας μας διαψεύσουν. Αλλά δεν τολμούν. Ανθρώπινος ο φόβος αλλά η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες θυσίες για ανεπρόκοπους.


Σχόλιο ιστολογίου: Ο Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου κατέστρεψε το κράτος, γιατί φυλάσσεται; Αντί να πάει στη φυλακή για ομολογία πρέξεων που έβλαψαν την χώρα, συνοδεύεται από άγνωστο αριθμό (50 έως 150 λένε οι κακές γλώσσες) για να μπορέσει να έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει το "έργο" του ή για να καταστρέψει και όσα δεν μπόρεσε επί Παπανδρέου;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Νομίζετε ότι δεν είναι ρουσφέτι για τους "ευσυνείδητους" αστυνομικούς να φυλάνε κάποιον ρέμπελο από το να αντιμετωπίζουν συμμορίες αλλοδαπών και οπλισμένους κακοποιούς;
    Άσε που μπορεί να κάνουν χρήσιμες διασυνδέσεις και να βολεύουν κι άλλα μέλη της οικογένειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]