Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Να σταματήσει το απερίγραπτο γαϊτανάκι της ανευθυνότητας

«Η χώρα στροβιλίζεται στη δίνη των διαρροών της τρόικας της συγκυβέρνησης» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, με αφορμή τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

«Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να μιλά για αναθεώρηση και επιμήκυνση προκειμένου να κλείσει ο φετινός προϋπολογισμός, χωρίς να λέει ξεκάθαρα ότι εννοεί Μνημόνιο ΙΙΙ και τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Ο κ. Κουβέλης εμφανίζεται να ζητά αναπτυξιακά και κοινωνικά μέτρα, χωρίς να διευκρινίζει ποια ακριβώς μέτρα προτείνει. Ο κ. Σαμαράς μάλλον έχει εκχωρήσει την πρωθυπουργία, που τόσο επίμονα ζητούσε, στον κ. Στουρνάρα ο οποίος με διαρροές δεν αποκλείει ακόμη και νέες οριζόντιες περικοπές» πρόσθεσε ο κ. Ζώης.

«Απαιτούμε να σταματήσει αυτό το απερίγραπτο γαϊτανάκι της ανευθυνότητας τώρα! Δεν θα επιτρέψουμε στην τρόικα της συγκυβέρνησης να κρυφτεί πίσω από την ξένη τρόικα», κατέληξε.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Ρε μεγάλε δεν καταθέτουμε καμμιά μηνυσούλα σύμφωνα με αυτά που υποσχέθηκαν οι ΑΕ προεκλογικά. Ακομα και για την καταγγελία του μνημονία μας προλαβε το ΚΚΕ. Προχώρα σε κατταγγελία και εσυ οχι μόνο οι άλλοι. Πολλά λες. Ωρα για πράξεις. Μετά τις εκλογές λουφαξαν οι Ανεξαρτητοι Ελληνες. Που είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Μια ευκαιρία είχαμε με τις εκλογές και την χάσαμε.Καλά να πάθουμε. Αν πραγματικά αγαπούσαμε την Ελλάδα μας η κάλπη θα έβγαζε άλλο φαγητό.(Ορθοδοξία, πατριωτισμό, αγάπη, ήθος, ελευθερία, παιδεία, τέχνη κ.λ.). Τελικά το 70% των Ελλήνων πάνε με τον Αντίχριστο και όχι με το Χριστό, γιατί η κάλπη αυτό έδειξε. θα πάθουμε και άλλα πολλά γιατί αυτό τελικά μας αξίζει. Είμαστε άπληστοι,τα θέλουμε όλα δικά μας, κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και όχι το σύνολο. Σε όλους τους Χριστιανούς αν και είμαστε αμαρτωλοί η Παναγιά θα μας βοηθείσει, αδέλφια κουράγιο, ας τρώμε και ξερό ψωμί όπως παλιά και τι έγινε; θα σωθούμε όσοι έχουμε πίστη. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι και ηρθε η ωρα να καθαρισει η ηρα απο το σιταρι .

      Διαγραφή
  3. Έχω μία απορία, σε δύο μήνες που θα έλθει η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΥΤΑ τι θα κάνουν όσοι ψήφισαν αυτούς τους νόμους θα την πάρουν; ή θα βγουν στους δρόμους για να πάνε στα τσακίδια όλοι τους και να μας έλθει ευλογία από άνωθεν για να πάμε να πάρουμε την ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΣΩΠΑ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ. 'Ολα αυτά με ευλογία γιατί χωρίς αυτή θα πάμε στον κιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ας γίνει κάτι να σταματήσει η απληστία, η αφασία στην οποία έχουμε πέσει και πολλά άλλα δεινά τα οποία μας έχουν κυριεύσει. Το χαστούκι δυστυχώς θα είναι πολύ δυνατό διότι δεν ξυπνάμε με τίποτα ή δεν θέλουμε για να μην ξεβολευτούμε. Ελέησον ημάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, όσο για την κάρτα δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα τρέξουν όπως με τον αποκωδικοποιητή να την πάρουν... Τι να πω, μας έχουν αποβλακώσει κανονικά. Παιδιά, κλείστε κάψτε πετάξτε τα ΚΟΥΤΙΑ, ο εθισμός είναι προχωρημένος, δεν παλεύετε αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος !

      Προσευχη και μετανοια ειναι ο δρομος .

      Διαγραφή
  6. Συγνώμη, δεν παλεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]