Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας για Αγροτική: Εμείς, αυτή την ληστεία δεν θα την αφήσουμε να πραγματοποιηθεί!

Εκτιμώ ότι η δρομολόγηση τόσο σημαντικών για την οικονομία εξελίξεων, δίχως διαφάνεια και στοιχειώδη ενημέρωση της Βουλής και των κομμάτων, αποτελεί ευθεία απαξία και υποβάθμιση του κοινοβουλίου και της δημοκρατίας», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας.

Η απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει την Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) σε “κακή” και “καλή”, εκχωρώντας χαριστικά την τελευταία στην Τράπεζα Πειραιώς, συνιστά μέγα πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο και πολιτικό έγκλημα εθνικών διαστάσεων, αφού, πέραν των πολλών άλλων αρνητικών και επώδυνων, υποθηκεύει το μέλλον του αγροτικού κόσμου και της αγροτικής οικονομίας της χώρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Η ΚΟ καλεί σε ανοικτή συζήτηση – διαβούλευση την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 από τις 10.00πμ – 2μμ στην αίθουσα της Γερουσίας (1ος όροφος) της Βουλής «με στόχους: την ακύρωση της διάσπασης της ΑΤΕ σε “κακή” και “καλή” τράπεζα, με τη χαριστική παραχώρηση της τελευταίας στην Τρ.Πειραιώς και τη διατήρηση της ΑΤΕ ως ενιαίας δημόσιας Τράπεζας, η οποία με την ανακεφαλαιοποίηση και την ανασυγκρότησή της θα πρέπει να αναλάβει ένα εθνικό ρόλο στήριξης του αγροτικού κόσμου και αναβάθμισης της αγροτικής παραγωγής.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τι δεν θα αφήσεις να πραγματοποιηθεί Αλέξη μας ???
    Την κάνανε ήδη την ληστεία με όλα τα παρελκόμενα ........
    Ο καλός ό τραπεζίτης.....τους έκανε και την χάρι και πήρε με την "καλή τράπεζα" και τα δάνεια τους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)....εεεεέ ......
    Μήπως τελικά πίσω από τον κ Σάλλα, υπάρχει κάποιος/κάποιοι άλλοι ???
    Έτσι ρωτάμε ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώωωρα... Να 'ταν κι άλλη! Σειρά έχει η ΔΕΗ, όσο κάνετε πως εξίστασθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκυλο που γαυγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον φοβαται .
    Και εν τω μεταξυ , η Πατριδα κομματιαζεται και χαριζεται εντος εκτος και επι τ΄αυτα .
    Ουτε τουτος ο αθεος και ανθελληνας μπορει να κανει τιποτα , διοτι ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΣΜΕΝΗ Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ .
    Και δεν τοχουν σε τιποτα τα αφεντικα των κοινοβουλευτικων αχυρανθρωπων να τον ξεφτιλισουν . Οποτε , οποιος ακομη τους ακουη ειναι καταδικασμενος εκ των πραγματων εις ΘΑΝΑΤΟΝ . Διοτι αυτο ειναι το "προγραμμα" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]