Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδείχθηκε ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης έλεγαν ψέμματα για το χαράτσι της ΔΕΗ

“Oι σημερινές εξαγγελίες για την “τακτοποίηση” του τρόπου καταβολής του χαρατσιού για τα ακίνητα, παρ’ ότι επισημοποιούν την αποσύνδεσή του από την παροχή ρεύματος, έρχονται ταυτόχρονα να επιβεβαιώσουν αυτά που όλος ο κόσμος πια ξέρει: Ό,τι έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, πριν από τις εκλογές, ήταν ψέματα. Αποκλειστικό στόχο είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών.

Καμία κουβέντα για την κατάργηση του άδικου και αντισυνταγματικού χαρατσιού, λοιπόν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, αλλά και την παλλαϊκή απαίτηση που εκφράστηκε μέσα από το πρωτοφανές κίνημα αντίθεσης, το οποίο και επέβαλε τελικά την αποσύνδεση από το ρεύμα.

Αυτό το κίνημα αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης των πολιτών είναι που θα επιβάλει και την οριστική ακύρωσή του και την προστασία όσων δεν μπορούν και αρνούνται να το πληρώσουν”.

«Aυτοδύναμους θα μας βγάλει ο Σαμαράς»

Το σχόλιο ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα και ειπώθηκε αμέσως μετά το πέρας των προγραμματικών δηλώσεων στον διάδρομο έξω από την Ολομέλεια με συνομιλητή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κώστα Σκανδαλίδη

Εκεί που ο κ. Τσίπρας συσκεπτόταν με τους συνεργάτες του για το αν πρέπει να κάνει δήλωση στις κάμερες για να απαντήσει στα λεγόμενα του Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο έκλεισε θυμίζουμε, η συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ακούει από μια φωνή κοντά του το επαναλαμβανόμενο «Αλέξη, Αλέξη...».

Όταν γύρισε είδε τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έσπευσε να τον χαιρετήσει με ενθουσιασμό. Όσο για την αντίδρασή του στο σχόλιο περί σαμαρικής ώθησης του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία, του άρεσε δεν του άρεσε, ο Κώστας Σκανδαλίδης απέφυγε να το σχολιάσει.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]