Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική φρεγάτα αύριο στο λιμάνι του Πειραιά!!!


Μία φρεγάτα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, η TCG «GEDIZ», θα βρίσκεται από αύριο Τρίτη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά συμμετέχοντας στη ΝΑΤΟϊκή ναυτική δύναμη «Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 (SNMG.2), η οποία θα επισκεφθεί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας στο πλαίσιο αναπαύσεως των πληρωμάτων των πλοίων της που πραγματοποιεί σε τακτά διαστήματα, σε συμμαχικούς λιμένες της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Η SNMG.2 αποτελείται από τα πολεμικά πλοία FGS «BAYERN» (Γερμανία), TCG «GEDIZ» (Τουρκία) και FS «COURBET» (Ισπανία) και θα ναυλοχήσει στον Πειραιά μέχρι τις 13 Ιουλίου.
Η Τουρκική φρεγάτα TCG «GEDIZ», είναι ένα παλαιό πλοίο, αμερικανικής κατασκευής, κλάσεως «Oliver Hasard Perry», που έχει παραχωρηθεί μεταχειρισμένη από το Αμερικανικό Ναυτικό στο αντίστοιχο Τουρκικό, εδώ και πολλά χρόνια στο πλαίσιο της δωρεάν Αμερικανικής βοήθειας στρατιωτικού υλικού προς την Τουρκία.
Εμείς μετά από αυτό τι να πούμε; Άντε με το καλό και λόχος τούρκων καταδρομένων στην... Ακρόπολη;
Πόσο πιό χαμηλά θα μας ρίξουν ακόμη...;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πώς και δεν φρόντισαν να συμπέσει και με την εισβολή στην Κύπρο, οι Νενέκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι που πάμε ή μαλλον μας πάνε.... να τα περιμένετε όλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]