Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Tο Bloomberg απαντά σε ερωτήματα για την Ελλάδα! Δίνει και διορία για το ευρώ!

Διορία ενάμιση χρόνο δίνει στο ευρώ δημοσίευμα του Bloomberg προκειμένου να επιβιώσει. Όπως λέει, οι πιθανότητες διάσπασής του μέχρι τα τέλη του 2013 έχουν αυξηθεί.

Μάλιστα, στο σημερινό του δημοσίευμα, δίνει απαντήσεις σε δυο συχνά ερωτήματα για την Ελλάδα!

Στην ερώτηση πώς αντέδρασαν οι αγορές μετά τις εκλογές της 6ης Μάιου, το δίκτυο απαντά ότι, η ο γενικός δείκτης του ΧΑ έχει χάσει 27% μετά τις εκλογές, συγκριτικά με τον Stoxx Europe 600 Index o οποίος στο ίδιο διάστημα σημειώνει πτώση 7%.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η φημολογία ότι, η χώρα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα οι πιθανότητες να διασπαστεί το ευρώ ως το τέλος του έτους έχουν αυξηθεί στο 39,4% τον Ιούνιο, από 22% τον Μάιο σύμφωνα με έρευνα της «Intrade». Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι πιθανότητες κάτι τέτοιο να συμβεί έως το τέλος του 2013 αυξάνονται στο 57,6%.

Σε άλλη ερώτηση, για το τι θα συμβεί αμέσως μόλις τα αποτελέσματα των εκλογών γίνουν γνωστά, αναφέρει ότι το ελληνικό Σύνταγμα προβλέπει πως όταν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να εξετάσει την περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Το ίδιο συνέβη και μετά την 6η Μαΐου και μπορεί να επαναληφθεί εάν και στις επόμενες εκλογές δεν υπάρξει σαφές αποτέλεσμα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]