Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Reuters: Δεν αποκλείει τρίτες εκλογές

Ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέας προσφυγής στις κάλπες, την 3η κατά σειρά, αφήνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, καθώς εκτιμά ότι σε καμία περίπτωση μία νίκη των «παραδοσιακών» κομμάτων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «αδιαμφισβήτητη».

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο σημειώνει ότι οι Έλληνες πολιτικοί υποτίμησαν στις εκλογές το θυμό των πολιτών για τα τόσα χρόνια κακής δημόσιας διαχείρισης, διαφθοράς και γι’ αυτό πλήρωσαν το τίμημα.

Ο πολιτικός αναλυτής Τζον Λούις υποστηρίζει ότι ακόμα κι αν η ΝΔ, καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση με τη στήριξη των σοσιαλιστών,δεν θα αντέξει παρά για μερικούς μήνες, καθώς δύσκολα θα φέρει το βάρος των μεταρρυθμίσεων που βρίσκονται μπροστά της.
Το Reuters υπογραμμίζει επίσης ότι «ακόμα και αν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κερδίσει, σύντομα θα βρεθεί στη δύσκολή θέση τού να έρθει αντιμέτωπο με τα άδεια χρηματοκιβώτια του κράτους».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «μπορεί οι Έλληνες να είναι έτοιμοι να κατέβουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα λιτότητα, όμως την ίδια στιγμή θέλουν να παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ, κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να υπόσχεται ότι μπορεί να προσφέρει».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .

    17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ! ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ .!!

    18 , 06 . 12 ΛΟΙΠΟΝ ,

    ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ .

    18 (ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ) = 6+6+6
    06 (Ο 6ος ΜΗΝΑΣ ) = 6
    12ου (ΕΤΟΥΣ) = 6+6

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ?

    ΠΑΡ ΟΛΕΣ , ΟΜΩΣ , ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΝΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ .

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ , ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ, !
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]