Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτή προειδοποίηση Pushkov στη Δύση! Δεν είστε αξιόπιστοι! Περνούν στην αντεπίθεση;

O Alexey Pushkov, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ρωσικού Κοινοβουλίου, και κοντά στον Πρόεδρο Πούτιν, συναντήθηκε με τον ομόλογό του στη Βουλή των Κοινοτήτων Richard Ottaway .

- H Δύση προσπαθεί να επιφέρει «αλλαγή καθεστώτος» στη Συρία, υπό το πρόσχημα του ανθρωπισμού, προκειμένου να επιτύχει «γεω-πολιτικούς στόχους», όπως ακριβώς συνέβη στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και τη Λιβύη.

- «Υπάρχει μια ισχυρή συναίνεση στη Ρωσία, μεταξύ πολιτικών και του κοινού, για να προλάβουμε αυτά που συνέβησαν στη Λιβύη και συμβαίνουν στη Συρία.

- Ο κ. Pushkov απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι οι αντάρτες στη Συρία είναι “προοδευτικοί”: “Πώς λέτε ότι είναι προοδευτικοί, όταν υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία;”

- Εχουμε έτοιμη απάντηση, αν οι ΗΠΑ, απαγορεύσουν σε Ρώσους αξιωματούχους να ταξιδεύσουν εκεί… και έκανε λόγο για λίστα 60 Αμερικανών αξιωματούχων που θα τους απαγορευτεί η είσοδος στη Ρωσία.

Το πλήρες άρθρο του Μάρκου Παπαδόπουλου εδώ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]