Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Focus: Οι Ελληνες μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό ακόμα και με βαλίτσες

Oι Ελληνες μεταφέρουν μαζικά τα χρήματά τους στο εξωτερικό γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus

«Οι ελληνικές τράπεζες παλεύουν για την επιβίωσή τους και κυριολεκτικά για κάθε ευρώ των καταθέσεων. Οι Έλληνες μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό είτε με απευθείας μεταφορές είτε με βαλίτσες. Άλλοι θάβουν τις αποταμιεύσεις τους στον κήπο. Πολλοί έχουν πειστεί: Μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου η χώρα τους θα βγει από την ευρωζώνη και οι τράπεζες θα καταρρεύσουν. Από το 2099 μέχρι το Φεβρουάριο του 2012 οι Έλληνες σήκωσαν από τους λογαριασμούς τους 65 δισ. ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα…

«Για να αντιμετωπίσουν τη φυγή κεφαλαίων, οι τράπεζες καταφεύγουν και σε τεχνάσματα. Υπάλληλοι κυκλοφορούν φήμες ότι οι μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό απαγορεύονται ή ότι πρέπει να δηλωθούν στην Εφορία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΕ, 2 από τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων θα μεταναστεύσουν εξαιτίας της δημοσιονομικής κρίσης. Ο αριθμός των Ελλήνων, που εγκαταστάθηκε πέρσι στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 90% σε σχέση με πρόπερσι. Σύμφωνα με ελληνικούς ιατρικούς συλλόγους, περίπου 3.000 ιατροί έχουν εγκατασταθεί στη Γερμανία μετά το 2008″ συνεχίζει ο συντάκτης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]