Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπερλουσκόνι: Αν η ΕΚΤ δεν τυπώσει χρήμα, τότε... ciao ciao Ευρώπη!

Η ΕΚΤ πρέπει να τυπώσει άμεσα χρήμα για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην Ευρώπη είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, κάλεσε το ιταλικό νομισματοκοπείο και την ΕΚΤ να αρχίσουν να τυπώνουν ευρώ για την αντιμετώπιση της κρίσης, κάτι το οποίο ζητά συνεχώς η Αμερική, στα πρότυπα της Fed, της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ, αλλά το αρνείται κατηγορηματικά η Γερμανία, υπό τον φόβο των πληθωριστικών πιέσεων.

Ο Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι αν η Ιταλία βγει από το ευρώ δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου και ζήτησε από την ιταλική κυβέρνηση να πιέσει περισσότερο την Ευρώπη.
Aν η ΕΚΤ δεν τυπώσει χρήμα, τότε “Ciao, ciao Ευρώπη”, ανέφερε ο Σ. Μπερλουσκόνι.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]