Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τσίπρας θα πει στους λαθρομετανάστες να φέρουν τις οικογένειές τους στην Ελλάδα


Από συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο "Πρώτο Θέμα":
«Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο.
Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».
Τα σχόλια δικά σας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Αν οι αλλοι δωσιλογοι θελουν κρεμασμα , οι συριζαιοι θελουν ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΡΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος θελει τους λαθρο- + το σοι αυτων ας τους παει στην δικη του φαρμα και στο δικο του σπιτι.Ετσι κ.Τσιπρα????Δεν θα πληρωσουν οι επομενες ελληνικες γεννεες τα δικα σου μετεφηβικα πειραματα ολοκληρωσης του "Εγω" σου.Οταν εσυ στο μελλον θα ωριμασεις θα ειναι αργα για να επαναφερομε την ασφαλεια σε αυτη την ταλαιπωρη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταιει αυτο το ρεμαλι , αλλα αυτοι που τον ψηφισουν για να τους σφαξουν τα αδελφια του . Αυτοι οι αμορφωτοι που δινουν εξουσια στους φονιαδες των παιδιων των .
    Απ'οτι φαινεται ομως τελειωσαμε και ο Θεος θα καθαρισει τον σταυλο της βουλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ; Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ Ή ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σωστό είπε.Η ανικανότητα των προηγούμενων κυβερνήσεων δημιούργησε το πρόβλημα με το να μην κάνουν τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι οι λαθραιοι και αλβανοι εξω. Δε γουσταρουμε βαρβαρους και αλλοεθνεις τζιχαντηστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]