Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βαγγέλη και Αντώνη, ο Θεός δεν σώζει τον... "βασιλέα"


Του Χάρρυ Κλυνν

Ζούμε την πιο ιστορική και την πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας! Καθώς στις επερχόμενες εκλογές αν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ λάβουν την ετυμηγορία απ’ τον λαό να κυβερνήσουν, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη αποικία προτεκτοράτο της Παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων της παγκόσμιας δικτατορίας!

Μιλάμε για την αρχή του τέλους της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον υπόλοιπο κόσμο. Μένει να δούμε αν η Δημοκρατία θα πεθάνει στον τόπο που γεννήθηκε ή αν η Ιστορία γράψει, ότι εμείς οι Έλληνες υπερασπιστήκαμε τη Δημοκρατία τη Δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία!

Πρωταγωνιστικό ρόλο παραπληροφόρησης, τρομοκράτησης και παραποίησης της αλήθειας παίζουν με τρόπο εξοργιστικό και ξεδιάντροπο τα ιθαγενή ΜΜΕ σε επίπεδο μάλιστα αξιοθαύμαστης ομοφωνίας :
«Έρχεται η ολιτκή καταστροφή… Έρχεται η ελληνική συντέλεια…. Η Μέρκελ θα τιμωρήσει σκληρά τους Έλληνες… Ο Σόιμπλε απειλεί με διακοπή της βοήθειας… Θα μας διώξουν από το ευρώ… Θα μας γυρίσουν στη δραχμή… Τελειώνουν τα λεφτά μας… Δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις… Θα σταματήσουν τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία να έχουν φάρμακα… Θα λείψει η βενζίνη από τα πρατήρια καυσίμων… Θα αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ… Θα… Θα… Θα…»

Παπαγαλάκια, κοράκια, κουρούνες της ενημέρωσης «παίζουν» με τις λέξεις, «κόβουν και ράβουν» την ενημέρωση κατά πως συμφέρει το σάπιο σύστημα που υπηρετούν, γίνονται κήνσορες και σκληροί κατήγοροι όσων υποστηρίζουν με συνέπεια κι υπευθυνότητα της θέσεις τους, όσων θέλουν να είναι αξιοπρεπείς και αντιστέκονται στην απαίτησή τους να μεταλλαχτούν από τη μια στιγμή στην άλλη.
Προπαγανδίζουν ξεδιάντροπα την αναγκαιότητα του μνημονίου
Συκοφαντούν τους κοινωνικούς αγώνες, στοχοποιούν και διασύρουν αγωνιστές.
Κορυφαίοι πασοκοδεξιομνημονιοπαπαγάλοι η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής, ο Παύλος Τσίμας, η Έλλη Στάη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Άρης Πορτοσάλτε… και έπονται οι δευτεροκλασάτοι.

O ΣΚΑΪ, κλασικό δείγμα κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, πήρε τη νταβοτζοπρωτιά από το εμετικό MEGA και πρωταγωνιστεί στη γενικότερη προσπάθεια των βαρόνων της διαπλοκής να ελέγξουν με κάθε θυσία τις πολιτικές εξελίξεις, προωθώντας παπαγαλάκια δεύτερης γενιάς, δικής του κοπής και παραγωγής.

Είναι τραγικό να βλέπεις τις, απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, θλιβερές μεταλλάξεις νέων δημοσιογράφων σε φερέφωνα και τσιράκια των νταβατζήδων–εκδοτών. Κλασικό το παράδειγμα της κυρίας Πόπης Τσαπανίδου, που από μια δροσερή και ευχάριστη τηλεοπτική παρουσία μεταλλάχτηκε σε ένα hard core μεγάφωνο της εξουσίας, σ’ ένα δεξιό ψάλτη των του νταβαντζίδικου καθεστώτος!

Ο καιρός, όμως, είναι αμείλικτος και κανένας Θεός δε φαίνεται να σώζει αυτόν τον «Βασιλέα»… Ούτε και τα τσιράκια του!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Άλλη μια βαθυστόχαστη παπαριά περί απειλής (τρομοκρατία δεν είναι και αυτό;) από την Νέα Τάξη Πραγμάτων (πολύ αφηρημένο ο καθένας βάζει όποιον μπαμπούλα θέλει εκεί) από το αριστερόστροφο και νυν υπερπατριώτη γελωτοποιό.... Εγώ θα είμαι πολύ συγκεκριμένος...Αν ψηφίσουμε Τσίπρα η την συνιστώσα του τον Καμμενο μπορεί(;) να γλιτώσουμε από τους κακούς Γερμανούς και να φύγουμε από την διαβολική Ε.Ε αλλά είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε γη και ύδωρ στα αμερικανάκια και θα γίνουμε επίσημα πλέον προτεκτοράτο των ΗΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΤΠ δεν ειναι μπαμπουλας , ειναι εδω , και οι αριστερες " ιδεες" την υπηρετουν .
    Προτεκτορατο ειμαστε επισημα .
    Γη και υδωρ εχουμε δωση .
    Δηλαδη παπαριες μας λες και νομιζης οτι λες σπουδαια πραγματα .
    Και δεν ειναι τα αμερικανακια , η , εε που μας διαλυσαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]