Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Ο λαός να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες

Υπέρ της άμεσης κατάργησης του Μνημονίου τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Πολιτών, Πάνος Καμμένος, ο οποίος πρότεινε το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και παράλληλα επιτέθηκε εναντίον του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, και του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τις επιστολές που έστειλαν σε δανειστές και εταίρους ότι θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο.

Κατά την περιοδεία του στο νομό Κιλκίς ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να τρομοκρατήσουν αυτούς που προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν με την απειλή εξόδου της χώρας από το ευρώ, ενώ σχολίασε και τη δήλωση του Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα, λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές. Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον Τζορτζ Σόρος να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια. Αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες».

Μιλώντας στην ΕΤ 3 αναφέρθηκε στο πρόβλημα για το Κιλκίς καθώς κάτοικοι του νομού προτιμούν τα Σκόπια για πιο φθηνές αγορές, πρότεινε τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στις παραμεθόριες περιοχές και υπογράμμισε: «Έχουμε μια σαφή θέση για την παραμεθόριο, για τις παραμεθόριες περιοχές και αυτό αφορά κάθε περιοχή που συνορεύει με χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά ιδίως την Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Όταν το λίτρο το πετρέλαιο που βάζει ένα ταξί στο νομό μας, εδώ στο Κιλκίς, είναι με 1,60 και περνώντας τα σύνορα βάζει με 1,10 , το αποτέλεσμα θα είναι να ερημώσει η παραμεθόριος. Για αυτό το λόγο μιλάμε για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, οι οποίες θα δημιουργηθούν στη παραμεθόριο, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους οι επιχειρήσεις με 5% φόρο, για να αντιμετωπίσουμε το 10% των γειτόνων. Με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε 10 χρόνια στην έδρα του νομού και το 50% θα είναι ντόπιο προσωπικό».

Μετά το νομό Κιλκίς ο κ. Καμμένος περιόδευσε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ψήφος στον Καμμένο, είναι ψήφος στους κομμουνιστές!

    ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσα κιλα....εισαι ρε αστειε τυπε?????τι σκατα εχεις στο μυαλο σου θα μας πεις??????

      Διαγραφή
  2. Για αυτό το λόγο μιλάμε για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, οι οποίες θα δημιουργηθούν στη παραμεθόριο, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους οι επιχειρήσεις με 5% φόρο, για να αντιμετωπίσουμε το 10% των γειτόνων. Με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε 10 χρόνια στην έδρα του νομού και το 50% θα είναι ντόπιο προσωπικό».
    ελαφρός ύποπτο αυτό? τι εννοεί ο ποιητής? να παρει την έδρα τους οι μεγαλοεταιρίες πετρελαιοειδων και να πανε στο Κιλκίς για να πληρώνουν 5% φορο συνεχιζοντας την αισχροκαίρδια? αυτό ειναι το θέμα?
    εισαι λάθος εδώ πρόεδρε!
    γιατί να μη χαμηλώσει το κράτος τους φόρους στα καύσιμα μόνο σε αυτές τις ζώνες? πολύ πιό δίκαιο είναι.και θα ποουλάει φθηνά ο βενζινοπώλης στο Κικλίς και θα ανέβει και ο τζίρος του (και οι φοροι κατα συνεπεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αργεί το προηγούμενο σχόλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανοτους πανο προχωρα γερα δυνατα πιο σκατα δεν γινεται απο αυτο που καναν οι προδωτες τουλαχηστον μηλας ελληνικα ξεσισετους την κομανετσι δεν μας ειπε ακομα ποσα πηρε το και τελιωσε τον νεοδημοκρατη και την ελλαδα και πιου ςεξυπερετουσε και ποσα τωρα και πιους εξυπερητη τωρα παντος οχι τον ελληνα και τον νεοδημοκρατη ξυπνα ορε μακακα παντα σε πουλουσε το σαμαρι και εσυ εκει τι πεινεις και δεν μας δηνεις ορε νοδουλη εγω την εκανα καντην και εσυ και σταματα να πεινεις απο αυτο που σου δηνουν ξεστραβοσου ορε και κυτα τι σου εκανε και αυτος ο τραμ της βοστονης ορε μπιτ κουτος εισε καμενο ορε δεν εισαι ελληνα ςεσυ τι σκατα εισαι και πας με τους προδωτες μετα τον ιουνι θα ειν στις εκλογες εινα ι αργα εγω εβαλα στοχο να φυγουν οι ουνοι τον ιουνι το θυμασε το συνθημα το ογδονταπεντε το φωναζε και αυτος και μετα το ενενιντατρια μα ςπουλησε και εγηνε ουνος και παρεμηνε ουνος κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυτα πως καταντησε η λαικη δεξια και πως τα φεουδα αντιπρωσοπευωντα οικογενιοκρατια και θα τους ψηφησεις
    3 καραμαληδες στα ψηφοδελτιατεις
    2 βαρβιτσιωτηδες
    3 κεφαλογιαννηδες
    2 σκρεκεδες τρικαλα
    λυκαορετσιδες ηταν και ο πατεραστου παλια
    μπασιακος ηταν και ο θειος εχασε την γαλουπουλα
    ποσοι μητσοτακηδες εκει δεν βρησκεις ακρη καμια δεκαρια
    μπριανη ςκαι μπρακουλιας στην φθιωτιδα ηταν οι πατεραδες τους
    2 δημες στην κορηνθο μπαμπας και γιο ςχα πληρη ολοκληροσει οικογενιων
    2 κρατσες ανδρογυνο
    σιουφας και αναγνωστοπουλος βαλανε του ςανηψιους και τους γιους καρδητσα
    2 καραγκουνηδες στην αιτωλοακαρνανια παιδια βαρεθηκα να τους αρηθμο την οικογαινιοκαρατια απο τους 108 που εχει βγαλει βουλευτες οι 85 ειναι απο οικογενιες παλιες και στα ψηφοδελτια πανω απο 300 ορε ο μαλακας τι ψηφηζα τοσα χρονια πανο καμενο δυνατα και βουλευτε ςαπο την βασει κατω λαικους εργατες ανεργους βιοπαλεστε καντε τους οικογαινιοκρατες που ηγητε ο προδωτης ανεργους και τον ιουνοι μαζι μετους ουνους που φεβγουν τελιωστε και τα φεουδα τους ορε πωσο χαζος ειμουν ψηφηζω και στηριζω καμενο και αν δεν σας αρεσει οτι αλο εκτος απο αυτους που μα ςπροδωσαν κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]