Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εγκυμονούσα κάλπη έδειξε πως τελικά ο λαός «έφαγε κέρατο»


Αυτοδύναμη κυβέρνηση τέλος. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Και για όσους κάνανε τα όνειρά τους, ήρθε μάλλον η στιγμή να προσγειωθούν στην σκληρή, στην σκληρότατη πραγματικότητα.

Τα μέτρα παραμένουν, η δυστυχία αυξάνεται, όπως και η ανεργία, οι γονείς θα κληθούν να πληρώσουν με 100 ευρώ τα βιβλία των παιδιών τους στην δωρεάν παιδεία της σύγχρονης μνημονιακής κλεοπτοκρατίας, η εγκληματικότητα θα πάρει την ανηφόρα, η πείνα θα χτυπήσει και άλλες πόρτες και θα αυξηθούν κατά πολύ εκείνοι που δεν θα αντέξουν στις πιέσεις της εφορίας, της ΔΕΗ, των τραπεζών και όλων των άλλων ευαγών ιδρυμάτων που ορίστηκαν να παίξουν τον ρόλο του βρυκόλακα προς την Ελληνική κοινωνία.

Η εγκυμονούσα κάλπη ήταν η μεγάλη ευκαιρία των πολιτών να αποτινάξουν τους μνημονιακούς, να στείλουν εκεί από όπου ήρθαν τους όψιμους λαϊκιστές και να αναδείξουν μία γνήσια ειλικρινή πατριωτική δύναμη, η οποία θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια την χώρα στα γραφεία των Βρυξελλών. Τελικά, ο μεγάλος χαμένος αυτής της εκλογικής διαδικασίας ήταν ο λαός, ενώ ο μεγάλος κερδισμένος εκείνοι που κρυβόταν επιμελώς πίσω από τα δάχτυλο που μας έδειχνε το δίλημμα Σαμαρά – Τσίπρα και δεν έχανε –φυσικά- την ευκαιρία να στείλει και μηνύματα τρόμου για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, εάν σαν λαός είμασταν αρκετά οξύνους πολιτικά, θα είχαμε δει την παγίδα των διλημμάτων και θα είχαμε αντιδράσει διαφορετικά. Βέβαια, το αποτέλεσμα των εκλογών που μόλις τελείωσαν είναι σαφές και στάλθηκε –κυρίως- προς τους δύο «ισχυρούς» ενδιαφερομένους. «Είσαι πολύ λίγος» είπε στον Τσίπρα, ενώ απευθυνόμενος προς τον Αντώνη Σαμαρά (ο οποίος επέλεξε την οδό της σκληρής συσπείρωσης) ο Ελληνικός λαός ήταν σαφής λέγοντάς του «απλά τελείωσες, μέχρις εδώ». Και οι απαντήσεις αυτές ενώ ήταν σαφείς, ίσως θα έπρεπε να είναι διαφοροποιημένες και σαφέστερες προς τα κάτω, όσον αφορά τα ποσοστά εκλογής. Αλλά… είπαμε, «λαός ανάδελφος» αλλά και τραγέλαφος, αφού άκουσε και δελεάστηκε εν μέρει από τις σειρήνες του Αλέξη, ενώ «τίμησε» αδικαιολόγητα με ένα υπέρογκο ποσοστό στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κατόρθωσε να αρνηθεί τα λεγόμενά του και να μην γίνει πρωθυπουργός αφού επέλεξε να γίνει στήριγμα της τρόικας και του αποτυχημένου μνημονίου.

Με τα λίγα και με τα πολλά, η επόμενη ημέρα δεν φέρνει τίποτε θετικό προς τους πολίτες, αφού τελικά επιβεβαιώθηκε το άσμα «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν». Τελικά, σαν λαός ίσως πρέπει να πάθουμε, προκειμένου να μάθουμε πως υπάρχουν πράγματα πολύ σπουδαιότερα από το σαλόνι του σπιτιού μας και ιδέες πολύ μεγαλύτερες από τις εμπνεύσεις του στοιχήματος… Ίσως μας αξίζει να περάσουμε από την φωτιά, για να κατανοήσουμε πόσο σπουδαία και όμορφη είναι η πατρίδα μας, η οποία σκυλεύεται από ομάδες πωλητικών υπαλλήλων των τραπεζών.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών, είναι ακριβώς αυτό που μας αξίζει. Να μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Ιδιαίτερα κάθε πρωί, που θα κοιταζόμαστε στον καθρέφτη… Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στον δρόμο που εμείς επιλέξαμε, ελπίζοντας πως είτε θα είναι σύντομος, είτε θα γίνει αργά ή γρήγορα κάποιο θαύμα για να σωθούμε...



ΥΓ: Αντί να καταστρέψουμε εκείνους που μας κατέστρεψαν εμείς τους τιμήσαμε με την ψήφο μας και με ένα αθροιστικό ποσοστό κοντά στο 40%!!!
Και για όσους δεν κατάλαβαν, θα το καταγράψω πολύ απλά. Κατορθώσαμε ως λαός να βάλουμε τα χεράκια μας και να βγάλουμε τα ματάκια μας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Από το στόμα σου και στου Θεού το ΑΥΤΙ Κωνσταντίνε. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον άσο μια ζωή, Κωνσταντίνε. Το δίκιο των ελάχιστων πάνω από των πολλών. Οι ελάχιστοι φροντίζουν πάντα οι πολλοί να μην σκαμπάζουν και πολλά. Έφεραν τούμπα τη ζωή μας σε τρία χρόνια. Μηδένισαν το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας και θα τα στείλουν στα τέσσερα σημεία του πλανήτη να βγάλουν το ψωμί τους. Δίνουν μισθό με αγάπη από την ΕΕ στους λαθρομετανάστες ενώ τα γεροντάκια μας ζητιανεύουν το ψωμί. Και σήμερα μάζεψαν περισσότερες ψήφους απ' όσες πήραν τον προηγούμενο μήνα. Θαύμα θαυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον γλυτώσαμε από τους λαθρομετανάστες του ΣΥΡΙΖΑ. Από αύριο δε θα υπάρχουν Αφγανοί και Πακιστανοί στους δρόμους, δε θα κινδυνεύουμε από τους UCKάδες, η Ντόρα θα ανακηρύξει την ΑΟΖ και θα τρίξει τα δόντια στους Τούρκους, ο Αντώνης θα τρομοκρατήσει τη Μέρκελ ότι θα πάρει πίσω την υπογραφή του.
    Και μεις θα αρχίσουμε επιτέλους τις διακοπές μας, που καθυστερήσαμε λόγω εκλογών! Αλήθεια εσείς φέτος στη Χαβάη ή στις Μαλδίβες κλείσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα ζητήσω ένα διακοποδάνειο από τη Ντόρα, από αυτά που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του ο αντρούλης της, και θα την κάνω για τα Πουκέ.

      Συνδιάζω διακοπές και μπίζνες, ως συνήθως, γιατί δεν έχω ούτε λεπτό για χάσιμο.

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά, καταλάβατε εσείς τί έγινε ?
    Είδαμε και πάθαμε να γλυτώσουμε από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες και μετά από τόση φασαρία, μας προέκυψε και πάλι συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τσόντες.
    Μπράβο σας !!! εσείς το κάνατε αυτό το θαύμα !
    Όχι ακριβώς μόνοι σας....
    Τα αφεντικά δημιούργησαν ένα αρχηγό, ένα κόμμα με απίστευτες και απίθανες ιδεοληψίες και αχταρμά απόψεων και θέσεων των συνιστωσών του...που τελικά δούλεψε και αυτό ώστε να υλοποιηθεί το απλούστστο σχέδιο των τοκογλύφων.
    Από την μιά ο καλός ....μεταμεληθείς προδότης και από την άλλη ο αστάθμητος παράγων Τσίπρας...
    Προσθέτουμε στο μίγμα εκβιασμούς, διάλυση και πολύ φόβο, οπότε το κοκταίλ είναι αποτελεσματικό.
    Έτσι αντί να ψηφισθούν μόνο μικρά και κατά το δυνατόν αφθαρτα κόμματα, το μελαγχολικό και μπαιλντισμένο κοπάδι, ξαναμπήκε μόνο του στο μαντρί.
    Τώρα που θα αρχίσει η πραγματική και ανελέητη σφαγή να δούμε από που θα φύγετε....
    Μιά απορία έχω μόνο, άντε καλά και για τους παραπάνω λόγους, ψηφίσατε ότι ψηφίσατε, το ΠΑΣΟΚ γιατί πήρε 12%, ποσοστό υπερβολικό για τα όσα έκανε, και βασικά βγήκε ο ΓΑΠ, βγήκε ο ΓΑΠ....., τόσο πολυ είχατε οφεληθεί από αυτό το από...κομμα ???
    Αυτά που θα επακολουθήσουν και είναι πολλά και τα γνωρίζατε μέσες-άκρες, να γνωρίζετε πλέον ότι γίνονται/θα γίνουν υπ' ευθύνη σας....
    Κάπου εδώ τελείωσε και η Ελλάδα και οι Έλληνες Άντε ......και καλή ψυχή, κορόιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ! καλη ψυχη , ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ .
      Θα ανεβουμε στον Σταυρο , αλλα ειχαμε και την εξουσια να μην ανεβουμε .
      Ειμαστε ΟΛΟΙ μας υπευθυνοι .
      Οι προφητειες επαληθευονται και οι μερες σκοτεινες αλλα οι πλανεμενοι αδελφοι , ακομη τρεχουν πισω απο τσιπρες , σαμαραδες και λοιπους .
      Ας ετοιμαστουμε εμεις που γνωριζουμε , ωστε να βοηθησουμε και οσα αλλα αδελφια μας συνελληνες μπορουμε .
      Σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα , πολλοι θα ξυπνησουν απο την ταραχη και την πεινα .
      Αλλα θαναι αργα για αυτους . Τα γεγονοτα τρεχουν , οπως ακριβως , ειπανε και οι Γεροντες , και δεν θα μπορουμε να τα προλαβαινουμε και να τα παρακολουθουμε ωστε να καταλαβαινουμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .
      Φαντασου λοιπον αυτους , τους γεροντες και τους απλους , που ενημερωνονται μονο απο τα ΜΜΕ .
      Και κυριως , αυτα που δηδεν μιλουν την γλωσσα της Αληθειας , αλλα εστιαζουν την προσοχη , σε κενου περιεχομενου ζητηματα και αποσπουν την προσοχη του κοσμακη , απο την ουσια .Την ριζα του κακου . Που δεν ειναι τιποτα αλλο , παρα η ΕΕ , το ευρω και το ΜΕΓΑΛΟ αφεντικο , Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ .
      Εμεις που ζουμε στην αλλοδαπη , ΞΕΡΟΥΜΕ , οτι το Εθνος -Κρατος ΜΑΣ δεν υπαρχει . Και απορουμε πως και δεν το βλεπουν τοσοι πολλοι , ειδικα αυτοι που δηδεν ξυπνησαν και ερμηνευουν κατα δοκουν τις νοθες εκλογες των αποικιοκρατων , αλλα ζωντας και τον τρομο των λαθρεποικων στα ερειπια ;
      Και κλαιμε και προσευχομαστε για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

      Καλη Λευτερια και ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ , ΤΑΧ'ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΣΕΤ'ΑΜΕΙΝΟΝ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]