Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα...

Όλα για το βολευτήριο. Το έχετε καταλάβει; Το ζητούμενο είναι το βόλεμα και τίποτε άλλο. Και αυτό μας αφορά όλους τους γηγενείς που κατοικούμε ακόμη σε αυτή την χώρα. Μοναδικό μας μέλημα το βόλεμα. Τρανή απόδειξη ήταν η τελευταία εκλογική αναμέτρηση, η οποία ανέδειξε το «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα», δηλαδή μία από τα ίδια.

Μας αυτοκτονούν καθημερινά, μας εξοντώνουν πληθυσμιακά, η δουλειά έχει γίνει είδος πολυτελείας και σε λίγο καιρό όσοι θα εργάζονται είτε θα ντρέπονται είτε θα φοβούνται να το δημοσιοποιούν. Άνοιξαν στους νέους τις πόρτες εξόδου και τους εύχονται καλό κατευόδιο, αφού μόνο στην ξενιτιά μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο (αν και άρχισαν ήδη να επιστρέφουν οι πρώτοι που έφυγαν, επειδή διαπίστωσαν πως οι δημοκράτες και ανθρωπιστές ευρωπαίοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη τους για να ζήσουν και τους πρόσφεραν πολύ λίγα χρήματα για εργασίες με πολλές ευθύνες), ενώ ταυτόχρονα δεν λένε να κλείσουν τις άλλες πόρτες, εκείνες της εισόδου, για τους «φτωχοδιαβόλους» λαθρομετανάστες που έχουν μετατραπεί πλέον σε λαθροεποίκους και οσονούπω διαφαίνεται πως θα αποτελούν τον κύριο κορμό κατοικούντων της χώρας. Και όλα αυτά γίνονται για τα βολευτήριο. Αφού δεν μπορούν να αλλάξουν οι βολεμένοι τις κακές τους συνήθειες και δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να εργαστούν για το καλό της χώρας και των πολιτών, αποφάσισαν να αλλάξουν… τους πολίτες.

Και ως τέτοιος λαός που είμαστε και ανεχόμαστε τους βολεψάκηδες, να μην νιώσουμε παράξενα εάν μας πούνε ότι τα χειρότερα δεν βρίσκονται πίσω μας, αλλά έρχονται καλπάζοντας προς το μέρος μας, αφού επιλέγουμε πωλητικούς αντί για πολιτικούς, για να αναλάβουν το δύσκολο έργο της διακυβέρνησης της χώρας. Όμως, το οξύμωρο είναι πως ενώ συνεχίζουμε να κατηγορούμε αλλήλους και τρίτους, ότι οι πολιτικοί μας είναι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων, πολιτικών και οικονομικών δυνάμεων και άλλων τινών, δεν έχουμε κατανοήσει πως αυτό δεν ισχύει. Όχι αγαπητοί μου, οι πολιτικοί μας δεν είναι υπάλληλοι της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης. Η Νέα Τάξη τοποθετεί δικούς της υπαλλήλους ως πολιτικούς ηγέτες σε αυτή την (ταπεινωμένη σήμερα) χώρα. Γι αυτό σε προηγούμενο σημείωμα είχε αναφερθεί το δάχτυλο που μας δείχνει τι ή ποιους πρέπει να κοιτάξουμε. Κι εμείς, γνωρίζοντας την ιδιότητα του «δαχτύλου», αντί να επιλέξουμε να κοιτάξουμε και να ψάξουμε εκεί που δεν μας προτείνει (αν χρειαστεί και απειλώντας μας), επιλέξαμε πάλι να μπούμε σε ένα προμελετημένο δίλημμα.

Ευελπιστώντας πως αυτή η απρόβλεπτη συμπεριφορά των Ελλήνων (μην ξεχνάμε πως θεωρούμαστε ο πλέον αντιδραστικός λαός, γι αυτό και μας επέλεξαν ως πειραματόζωο) δημιουργεί πρόβλημα στους νοσηρούς εγκεφάλους που επινόησαν το συγκεκριμένο πείραμα καθυπόταξης λαών, προβλέπουμε πως οι εξελίξεις για την χώρα και τους κατοίκους θα είναι πάρα πολύ άσχημες στο επόμενο διάστημα, αλλά ταυτόχρονα προσδοκούμε σε μία κατάρρευση (υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να συμβεί αυτό) εκείνων που πίστεψαν πως μπορούν να παίξουν τον ρόλο του Θεού, φερόμενοι δαιμονικότερα των δαιμόνων.

Επιφυλασσόμαστε, λοιπόν, για εξελίξεις τέτοιες που δεν θα προλαβαίνουμε να τις καταχωρούμε και θα καλύπτονται από άλλες ισχυρότερες σε ένταση. Για εκείνες τις στιγμές που έρχονται, λοιπόν, θα πρέπει όλοι μας να προετοιμαστούμε και να θωρακίσουμε την βιοτή μας ενεργώντας με σύνεση και προβλέποντας το απρόβλεπτο, το χειρότερο… Το επόμενο διάστημα αναμένεται αύξηση των τιμών των βασικών αγαθών, με το αιτιολογικό της δυσπραγίας εξαγοράς τους λόγω τραπεζικών προβλημάτων. Σημειώστε πως και τα δύο αυτά (αύξηση τιμών αγαθών και τραπεζικά προβλήματα) είναι τεχνητά και θα δημιουργηθούν για να λυγίσουν την ανθρώπινη θέληση, να κάμψουν τις ό,ποιες αντιστάσεις και να επιβάλουν την προτεινόμενη λύση που… αναμένεται.

Έναντι της ηθικής υποχρέωσής μας προς τις οικογένειές μας, καλούμαστε σήμερα όλοι μας να συνδράμουμε στην λογική και να εφοδιασθούμε με πίστη και υπομονή, αλλά ταυτόχρονα να πράξουμε τα απαραίτητα για την εξασφάλιση των προς το ζειν για διάστημα μερικών (έξι το λιγότερο) μηνών. Η λύση που έχει ετοιμασθεί στο πείραμα που γίνεται επάνω μας, είναι η ολοκλήρωση του πειράματος με εξόντωση του πειραματόζωου. Το έχει ομολογήσει εξάλλου και η ίδια η γερμανίδα καγκελάριος σε συνάντηση στελεχών του κόμματός της, λέγοντας πως αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι προς παραδειγματισμό της υπόλοιπης Ευρώπης. Επειδή, λοιπόν, δεν θα μας λυπηθεί κανένας κι επειδή τα χειρότερα είναι πραγματικά μπροστά μας, αποφύγετε την αμεριμνησία, η οποία ενδέχεται να γίνει ο χειρότερος σύμβουλός σας και στραφείτε προς την εξασφάλιση του αυτονόητου, αφού οι υπάλληλοι της Νέας Τάξης (οι «διασώστες» μας και πολιτικοί της χώρας) έχουν μεριμνήσει περί του αντιθέτου, απογυμνώνοντας προ καιρού την τροφική αυτάρκεια που αποτελεί αμυντικό όπλο της οποιασδήποτε χώρας…

Εν κατακλείδι, φροντίστε τους εαυτούς και τις οικογένειές σας, γιατί με αυτούς που μπλέξαμε (και επιλέξαμε) δεν πρόκειται να έχουμε καλά ξεμπερδέματα… Υπάλληλοι είναι και φροντίζουν για το δικό τους βόλεμα, όχι για το δικό μας…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Μεσα σ'αυτή την κρίσιμη περίοδο ειναι καιρός να αφησουμε την απραξία και την απογοήτευση και να κοιτάξουμε πως μπορούμε κυρίως σε συνεργασία με άλλους να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κάνοντας πράγματα. Εστω μετα οτι λιγα μπορεί κάποιος να διαθέσει να δημιουργηθούν επιχειματικές δραστηριότητες. οι νέοι να κινηθούν πιο δημιουργικά και με αισιοδοξία. Μονο έτσι θα πάμε κόντρα σ΄οτι θέλουν να μας οδηγήσουν. Διάβασα ένα σχετικό άρθρο για το ενδχόμενο να γίνει η Ελλάδα όλη μια "Ελευθερη οικονομική Ζώνη" για τις πολυεθνικές και τα συναφή συμφέροντα. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/7_21.html#more

    Δεν θα τους αφήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι ότι όλος ο Ελληνικός Λαός δεν θα μπορέσει να αναταπεξέλθει στα επερχόμενα.
    Ειδικά ως προς την διατροφή του.....
    Θα την πληρώσουν οι πιό αδύνατοι, οι πιό φτωχοί οι πιό τίμιοι, οι πιό αγνοί.....
    Πρέπει να οργανωθούν άμεσα συστήματα που θα παράγουν και θα διανέμουν κάποια τουλάχιστον στοιχειώδη τρόφιμα.
    Η αλληλεγγύη και μόνο αυτή πρέπει να πρωταγωνιστήσει....ελπίζω να μην έχει χαθεί και αυτή από τον κάποτε περήφανο Λαό μας.
    Λαός πεινασμένος και καταρρακωμένος δεν μπορεί να αντισταθεί σε όλα αυτά τα μισελλήνικά καθάρματα του ντόπιου και ξένου κατεστημένου
    που συστηματικά και βάσει σχεδίου μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα, ώστε πλέον να αρπάξουν τον αμύθητο πλούτο της χώρας μας.
    Όσοι αντέχουμε ακόμα, πρέπει να μην επιτρέψουμε έστω και το παραμικρό σε ότι αφορά την ληστεία των πλουτοπαραγωγικών πηγών και κερδοφόρων επιχειρήσεων της Έλλάδας μας.
    Απαιτούνται θυσίες από τον Λαό πλέον...
    Ο Θεός και η Παναγιά μαζί μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]