Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατά της Μέρκελ και οι ίδιοι οι Γερμανοί

Κατά της πολιτικής που ακολουθεί η Άγκελα Μέρκελ, στρέφονται πια και οι ίδιοι οι Γερμανοί

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε η γερμανική οικονομική εφημερίδα Der Handelsblatt, το 58,9% των Γερμανών, θεωρεί ότι η πολιτική σωτηρίας του ευρώ που εφαρμόζει η Καγκελάριος, δεν είναι η σωστή. Αντιθέτως, το 41,1% θεωρεί ότι ακολουθείται η ενδεδειγμένη πολιτική.

Όπως προκύπτει από την ίδια δημοσκόπηση, οι Γερμανοί εμφανίζονται διχασμένοι σε ό,τι αφορά το εάν στο πλαίσιο της αποψινής Συνόδου Κορυφής η κυρία Μέρκελ θα καταφέρει να επιβάλει τις θέσεις της σε μεγάλο βαθμό, με το 36% να εκφράζει την εμπιστοσύνη του και το 35% να υποστηρίζει το αντίθετο.

Συντριπτική ωστόσο (67,4%) είναι η πλειοψηφία εκείνων οι οποίοι, σε σχετικό ερώτημα, τοποθετούνται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τα θεμελιώδη ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν και σε ποσοστό 35,3% οι ερωτηθέντες δηλώνουν ήδη ότι διαφωνούν με την μεταβίβαση εξουσιών στις Βρυξέλλες. Στο 23% ανέρχονται οι αναποφάσιστοι, ενώ το 41,7% θεωρεί ότι η πολιτική που ασκείται για την αντιμετώπιση της κρίσης καταστρέφει την δημοκρατία στην Ευρώπη.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]