Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιατρόπουλος: Η Ελληνοκτονία!


Πέφτει λοιπόν η Αυλαία της μεγάλης και ιερής πατρίδας του Δυτικού Πολιτισμού.

Η Ελλάδα, όσο κι αν επιμένουμε κάποιοι αδιόρθωτοι ρομαντικοί, δυστυχώς, και πεθαίνει, και ποτέ ξανά δεν φαίνεται να τραβά προς τη δόξα..

Το μεγάλο πείραμα της Νέας Τάξης, να επιλεγεί ως πιλότος η γη κι ο πολιτισμός των Ελλήνων, φαίνεται ( μέχρι τώρα τουλάχιστον που σας γράφω) να πετυχαίνει.

Όλα έγιναν όπως τα είχανε σχεδιάσει:
Οι ηγέτες όλοι, κατασκευάστηκαν εδώ και εκατόν ογδόντα χρόνια, εκτός από τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου και το Νικόλαο Πλαστήρα.

Οι παρακείμενοι και παρατρεχάμενοι του πολιτικού προσωπικού ομοίως, οι υπάλληλοι των μεγαλοτραπεζιτών καλοσπουδάξανε στα κατάλληλα πανεπιστήμια, καλοθρεμμένοι και καλοταϊσμένοι απ’ τους δοσίλογους πατεράδες, θείους και παππούδες τους…

Τα κολέγια αναθρέψανε την Πέμπτη Φάλαγγα, οι Εφιάλτες, οι Πηλιογούσηδες και οι Νενέκοι, ανοίξανε διάπλατη την Κερκόπορτα της Νέας Άλωσης του Ελληνισμού.

Δουλέψανε εδώ και δεκαετίες με χειρουργική ακρίβεια, επιστημονικά και με μεγίστη επιμέλεια.
Και μάλιστα η τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε τώρα, έχει μέσα της και το θράσος του κάθε μεγαλοτραπεζίτη-θεατρώνη, αποκαλύπτονται όλα χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς κανένα φόβο ότι κάποτε θα επέλθει η Νέμεση.

Αισθάνονται όλοι τους, τόσο σίγουροι για την απόλυτη επιτυχία του πειράματος, ώστε ξεδιάντροπα, ξεκούραστα και δίχως καμιάν απολύτως τύψη και ενοχή, σπρώχνουν έναν ολόκληρο λαό στην εξαφάνιση, παρουσία των πολιτών του παγκόσμιου κοινού.
Που ως μαστουρωμένοι θεατές παρακολουθούν να διαλύεται η Μητέρα των Εθνών ενός ολόκληρου πολιτισμού, δίχως να παρεμβαίνουν, δίχως καν να κράζουν τους επί σκηνής υποκριτές.
Και μάλιστα μπόλικοι απ' αυτούς χειροκροτούν κιόλας το θέαμα, έτσι όπως φτάνει απ’ τα κανάλια, στις πατρίδες τους.

Ένας λαός, αιχμάλωτος μέσα στην ίδια τη γη του, μπασταρδεμένος πλέον και ανακατεμένος με εκατομμύρια αλλοδαπούς απ όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Ένας λαός που αρχίζει να μην μιλάει τη γλώσσα του που του την βρωμίσανε, τη διαλύσανε και πάνε να την καταργήσουν.

Ένας λαός χωρίς μορφωμένη η νεολαία, οι καλοί αυτοεξορίζονται για να επιβιώσουν δίχως άξιους καθηγητάδες, οι άξιοι αποσύρονται πριν της ώρας τους.

Ένας λαός με απόλυτη έλλειψη οραματιστών, εδώ όπου οι πάντες και τα πάντα κατάντησαν αριθμοί, ξεδιάντροποι αριθμοί, μίζες, διαφθορά, ξεπούλημα, κόλπα, κομπίνες, απάτες, αλητείες…

Ένας λαός που βλέπει την ιστορία του να ξεφτιλίζεται, τη σημαία του να ποδοπατιέται, τη νεολαία του να μην ξέρει πια τι σημαίνει πατρίδα…

Και τα διοχετευμένα πλέον μέσα στον κοινωνικό ιστό, τερτίπια του κοσμοπολιτισμού, να ξεσπάνε στη φούσκα των πιστωτικών καρτών, στο λάιφ στάιλ μιας τριτοκοσμικής τηλεόρασης, κι ενός αυτοκτονήσαντος ήδη πολιτικού συστήματος, που ξαναβγάζει τα ζόμπι του για την τελευταία πράξη, για το φινάλε.

Ένας λαός που αυτοκτονεί, ζητιανεύει, καταθλίβεται, πεινάει και ολοφύρεται, έχοντας χάσει μαζί με τις ελπίδες του και όλες τις στοιχειώδεις ισορροπίες…

Ένας λαός που ψήφισε τον αφανισμό του, αποδεχόμενος άβουλα, τη θανάτωσή του…

Θεοί λοιπόν! Ήταν γραφτό να χαθεί στα χρόνια μας μια τέτοια ομορφιά;

Μια τέτοια πατρίδα να πέσει στα νύχια των σκοτεινιασμένων βρικολάκων;

Μια τέτοια θεία αρμονία ήλιου, θάλασσας, βουνού, ποταμιών και πηγών,
πανάστερου πεντακάθαρου ουρανού, μια γη στολισμένη με αθάνατες ελιές, με αιωνόβια κλίματα, με απέθαντους πλάτανους με αγγελόμορφα έλατα και πεύκα;

Ένα τέτοιο χώμα ποτισμένο με ιδρώτα και αίμα, με δάκρυ και ιερά κόκαλα ταφιασμένα σε αρχαίους τύμβους;

Το έθνος των παμμεγίστων Ποιητών της Οικουμένης, των πρωταρχών της επιστήμης, των φιλοσόφων που καθίδρυσαν την Παιδεία και δώσανε τόπο στον ανθρώπινο εγκέφαλο να αυγατίσει τη σκέψη του, είναι δυνατόν να ξεπέφτει έτσι και να ξεπουλιέται τόσο άνανδρα από ανδρείκελα που παριστάνουν τους γηγενείς, απλώς μιλώντας τη γλώσσα μας και μάλιστα με κακέκτυπο τρόπο;

Κι εμείς να μην μπορούμε πια να κάνουμε τίποτε γι αυτό;

Ας γινόταν τουλάχιστον την ώρα που θα κατακλύσουν την Ακρόπολη τα τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσα στους περίεργους αλλοδαπούς και στους τουρίστες, για να περιγράψουν τον οριστικό θάνατο της πατρίδας μου, να μην υπάρξει εκεί στον θρυλικό ιστό, η γαλανόλευκη…

Να την έχουν λέει κλέψει αποβραδίς οι Ποιητές…

Και να την πάρουνε μαζί τους, στις ιερές και άδυτες κερκίδες των βυθών του Αρχιπελάγους, να την φυλάξουνε για τον επόμενο αιώνα…
Όταν θα ξαναγεννηθεί η πατρίδα μου.
Για να οδηγήσει και πάλι την τότε Ανθρωπότητα στις καινούργιες διαδρομές της..
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΛΥΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΩΝ ΗΜΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.......ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι Ιατρόπουλε...κακά τα ψέματα, και αυτό γιατί μια χώρα για να υπάρξει πρέπει οι κάτοικοι της να την αγαπούν με την δική σου οπτική γωνία, ιδίως όταν είναι χώρα στόχος!
    Ο Θεός της Ελλάδας φαίνεται να την εγκαταλείπει (όπως πριν 500 τόσα χρόνια) παρά τις προσευχές και τις οιμωγές, γιατί όπως και τότε οι πραγματικοί παρόντες στο προσκλητήριο είναι, σχετικά, ανάλογοι με εκείνες τις 6000.
    Αυτό που νομίζω πως απομένει είναι να γίνει, τέλος πάντων, αυτό με κάποιο τρόπο και αφου μετρηθή ο αριθμός να υπάρξει μία γνήσια εκπροσώπηση για ύπαρξη ΕΛΛΑΔΑΣ μέσα στην Ελλάδα..ιδέες υπάρχουν...ουκ εν τω πολλώ το ευ αλλ' εν τω ευ το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο δίνουμε απάντηση και όλο ξυνόμαστε! Εφτασε το τσεκούρι στο σβέρκο μας κι εμείς "όποιος βιάζεται σκοντάφτει". Χθες δεν ήταν που οι αφελείς έσπευδαν σαν τα πρόβατα στα εκλογικά τμήματα και ψήφιζαν με σκοπό να "σχηματιστεί κυβέρνηση"; Κυβέρνηση να είναι κι ας είναι και μνημονιακή. Αλήθεια, τι προοπτική είχε αυτή η χώρα να πάει μπροστά μετά την κατοχή; Γιατί από τότε έγινε το κακό. Με τους δωσίλογους στην απόλυτη εξουσία και τους παρατρεχάμενους να μικροευνοούνται και όλοι οι υπόλοιποι αγράμματοι και πεινασμένοι. Και όποιος μορφωμένος και καθαρός είχε αντίρρηση σε αυτά τα παράλογα πάρε μία Μακρόνησο και σκληρά βασανιστήρια και εξορίες και άδικους θανάτους. Για να σωθούν τα τζάκια και τα αφεντικά τους. Δεν είναι τώρα η πρώτη φορά που οι Παπανδρέου μας πρόδωσαν. Η καλύτερη Ελλάδα πέθανε τότε επί παππού Παπανδρέου κι εμείς τσιμουδιά. Τον κάναμε και Γέρο της Δημοκρατίας τρομάρα μας χωρίς να ντρεπόμαστε! Τον λαό που δεν αναγνωρίζει αυτούς που θυσιάστηκαν γι΄αυτόν τον φτύνει και ο θεός. Κι εμάς μας έφτυσε και μας αξίζει! Και θα μας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Αχ γλεντοκόποι μου να ξέρατε τι σας περιμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια αυτοκυρίαρχη χώρα των, πολιτών της και της ιστορίας της, πρέπει να έχει κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα.
    Πρώτον, την αδιαπραγμάτευτη θέση ότι ο γεωγραφικός της χώρος είναι κοινό εξ' αδιαιρέτου δικαίωμα, κληρονομούμενο και κληροδοτούμενο στις επόμενες γενεές και ισόμερές γιά όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως τάξεως , πλούτου , μόρφωσης κλπ, διότι απεκτήθη με προγονικό αίμα που όταν χύθηκε δεν είχε ταξικό ή άλλο τι χαρακτηριστικό.
    Απόρροια των ανωτέρω είναι ότι υπάρχει ετήσιο "τοκομερίδιο" που σε μία πλούσια χώρα όπως η Ελλάδα αποδίδει βιοποριστικό πρόσοδο οιονεί μικρής σύνταξης δια τους πάντες.
    Δεύτερο χαρακτηριστικό, εκ των ων ουκ άνευ, για κυρίαρχη του λαού της χώρα, είναι πως η παιδεία-ασφάλεια-βασική υγεία και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ δεν μπορεί να είναι αντικείμενο ιδιωτικής σπέκουλας και προώθησης μη δημοσίων συμφερόντων...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοσχοβόλησε η κόλαση δυόσμο και θυμάρι, μόλις έριξαν την Ελλάδα εκεί μέσα. Σαν θυμίαμα σηκώθηκε η ευωδία ψηλά, δίνοντας σημάδι πως η ομορφιά ετελέυτησεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά τα ξέρουμε ! Ας ενωθούμε επιτέλους και να επαναστατήσουμε όπως αρμόζει στους Έλληνες από τότε που υπάρχουν !
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι Έλληνες έχουν τον πλούτο στα γονίδιά τους, ας επιλέξουμε έναν Στρατηγό και στρατιώτες είμαστε πολλοί !
    Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε : κάθαρση στο ίδιο μας το σπίτι (βλέπε: Βουλή των Ελλήνων) κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο επρεπε να το ειχαμε κανει πριν χρονια . Αργησαμε και ειναι ετοιμοι να μας πνιξουν στο αιμα μας αν τολμησουμε .
      Δεν ακους τους νεους εφιαλτες που οπου σταθουν λενε οτι ειναι νομιμη και δημοκρατικα εκλεγμενη η συμμορια για 4 χρονια ;
      Τυχαια νομιζης το λενε ; Απατεωνες ειναι δεν ειναι χαζοι .Ξερουν οτι ειναι θεμα ισως εβδομαδων να βγη ο κοσμος στους δρομους χωρις κανενα κερατα στο κεφαλι του και χωρις κουρελοπανα , παρα την Γαλανολευκη , και μας περιμενουν .
      Εχουν στρατο δικο τους και τους λαθρεποικους να μας σφαξουν στο ονομα της δημοκρατιας και της ταξεως .
      Αργησαμε δυστυχως .
      Η μονη λυσι ηταν ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ απο τις στημενες κατοχικες καλπες , αλλα...
      Τωρα η μονη λυσι ειναι να στρεψουμε την πλατη μας στο καθεστως και με οτι εχουμε να ετοιμαστουμε για αλλα πραγματα , τρομακτικα .
      Οσοι εχουν ετοιμαστει για μηνες κατοχης και φρουρουν μερα νυχτα το σπιτικο τους , ισως τα καταφερουν να δουν την Ελλαδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ .
      Οι μονοι ενωμενοι Ελληνες ειναι οι Αληθινα πιστοι και αυτοι θα προστατευσουν οσους μπορουν . Οι υπολοιποι παρακολουθουν ποιο καθαρμα θα καθηση διπλα σε ποιον απατεωνα και περιμενουν απο την τροίκα των εφιαλτων να τους σωσουν !
      Μωραινει Κυριος.....

      Διαγραφή
  7. Μας υποδούλωσαν πολλοί όλα τα προηγούμενα χρόνια της ιστορίας. Αλλοι με τον ένα τρόπο άλλοι με τον άλλον... Μας ξεπούλησαν, μας αγόρασαν και μας έχασαν ακόμη περισσότεροι... ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙΣ... Το γιατί είναι απλό... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΝΤΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μένα δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι προδότες από τους Καμμένο, Τσίπρα, Παπαρήγα και το άλλο το αρχίδι ..τον Αριστερό-τρομάρα του..-τον Κουβέλη.Γιατί οι πούστηδες όταν μετά τις εκλογές του Ιουνίου είχαν μαζί με την Χρυσή Αυγή 151 βουλευτές δεν έκαναν κυβέρνηση που να ψηφίσει έναν νόμο ΜΟΝΟΝ την απλή αναλογική, για την οποία κόπτονταν απι πενήντα τόσα χρόνια οι ψευτοαριστεροί πουσταράδες δεν το έκαναν? ΓΙΑΤΙ? Γιατί προφανώς είναι πουλημένες και πληρωμένες πουτάνες του συστήματος.. Και για μα μην παρεξηγούμε σας δηλώνω ότι ψήσισα Καμμένο..ο Μαλάκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ!!!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΑΕΙ!!!
    ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΗ ΩΡΕ!!! ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ!!!
    ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,...ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ,ΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ...(προσεξτε!!)...ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..ΤΟΥ ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΥ..ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ..!!!ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΟΛΟΙ!!!ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΠΕΘΑΝΕ...Κ.ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ...ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ,ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..ΟΣΟΙ...ΤΟΣΟΙ..!!ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ,,ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ,,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΕ...ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ!!!
    ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ...ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΑΤΟΜΙΚΑ..ΟΧΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΙΛΑΤΟΥ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ,,ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ...ΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ???ΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ??ΠΕΤΑΤΗΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ,,ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ..ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΛΥΓΜΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ(Ω),ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!!ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ.ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,,,ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΠΑΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ..ΑΥΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..Η' ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ..ΓΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΜΗΝ ΕΜΠΙΑΤΕΥΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΣΟΥ ΔΙΑΝΟΙΑ...Η ΨΥΧΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ,,ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΥΨΕΙ,,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ,,ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ <> ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΛΕΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ Μ.Ν.Μ..ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ..ΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ!!ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΛΑΘΟΣ...ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ.......ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ...ΑΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΑΦΥΠΝΟΥΝ.....ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Κος ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ...ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΛΩΝ ΣΑ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΝΤΟΧΕ ΚΑΙ ΑΝΟΧΕΣ.........ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ'' ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ''ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ(ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ΄΄ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΔΥΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑΡΡΕΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ! ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!!ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΙΑΣ ΜΗ ΔΥΣΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Σ'ΑΥΤΟ 'ΑΛΛΑΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ....ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παντως και μενα μου εκανε εντυπωση οτι ο Ιατροπουλος σε ολο το αρθρο δεν αναφερει πουθενα την Ορθοδοξια που ειναι τελικα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πολιτιστικη μας κληρονομια [και την αδικω με αυτο το χαρακτηρισμο].Εκει ακουμπαει και ελπιζει ο Ελληνισμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]