Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος αξιωματούχος: Η Άγκυρα αναπτύσσει στρατεύματα!


Η Τουρκία αναπτύσσει στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της με την Συρία μετά την κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους της την περασμένη εβδομάδα από την Δαμασκό, δήλωσε σήμερα Τούρκος αξιωματούχος.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αναπτύσσονται στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων στην επαρχία Χατάι. Η Τουρκία λαμβάνει προφυλάξεις μετά την κατάρριψη του μαχητικού της”, είπε ο αξιωματούχος διατηρώντας την ανωνυμία του.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πόσοι στρατιώτες ή οχήματα μεταφέρονται, αλλά είπε ότι σταθμεύουν στις μεθοριακές περιοχές Γιαϊλαντατζί Αλτινόζου και Ρεγιαχανλί της επαρχίας της νότιας Τουρκίας Χατάι και ότι κατά μήκος των συνόρων αναπτύσσονται και αντιαεροπορικά όπλα.

Ο αξιωματούχος δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης για κινήσεις στρατευμάτων ανατολικότερα, κατά μήκος των συνόρων στις τουρκικές επαρχίες Γκαζιαντέπ και Σανλιούρφα.

Την Τετάρτη, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε επαναλάβει την πρόθεση της Τουρκίας να μην υπαναχωρήσει σε καμία απειλή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «όσοι δοκιμάζουν τη δύναμη της Τουρκίας, θα μπούνε στη θέση τους».

«Είμαστε ένα κράτος που πολεμά ανηλεώς κάθε λογής τρομοκρατική οργάνωση. Δεν διστάζουμε να βάλουμε κράτη - παρίες και όσους δοκιμάζουν το μεγαλείο της Τουρκίας στη θέση τους» είχε υπογραμμίσει ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]