Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη για διαπραγμάτευση

Όσο περνάει ο καιρός, οι ευκαιρίες θα συρρικνώνονται δραματικά, εκτιμά Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του για την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Όπως τόνισε, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ήταν έτοιμη για διαπραγμάτευση αλλά ούτε και για συγκρότηση με επάρκεια ενός κυβερνητικού σχήματος.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο λαός έθεσε «πολύ ψηλά τον πήχη» των διεκδικήσεων απέναντι στην τρόικα και την ΕΕ μέσα από την ετυμηγορία του στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις.

«Με λύπη παρακολουθώ ότι τα τρία μνημονιακά κόμματα που πήραν εντολή να κυβερνήσουν εξαντλήσαν όλο το σχεδιασμό τους στην αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ για αυτές τις υψηλές απαιτήσεις διεκδίκησης και επαναδιαπραγμάτευσης, όπως και οι ίδιοι βιάστηκαν να πουν προεκλογικά, δεν έχουν κανένα σχέδιο και καμιά οργάνωση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, δεν θα προσπαθήσει καν να υπερβεί τον πήχη αλλά «θα περάσει από κάτω».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]