Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΓΑΠ ξαναχτυπά: “Μείζων καταστροφή η ψήφος σε κόμματα που εναντιώνονται στη δανειακή σύμβαση”


Ενώ πριν από ένα εικοσιτετράωρο δήλωνε ότι “τον έφαγε η Ευρώπη”, τα νεφελίμ και άλλα γραφικά.
Αυτός είναι ο άνθρωπος που έφερε λαμόγια τύπου Σόρος κλπ στην Ελλάδα, αυτός είναι ο άνθρωπος που ξεπούλησε την χώρα με την δανειακή που τώρα προστατεύει. Αυτός είναι ο εφιάλτης που θα πληρώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Αυτός είναι που οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αγχόνη και έχει το θράσος να κάνει διεθνή καριέρα ως τσίρκο πάνω στην θλίψη ενός Έθνους.

Αυτό δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στο BBC λέγοντας ακόμη ότι τα προβλήματα στην Ευρωζώνη είναι βαθύτερα από αυτά της Ελλάδας.
Η ΕΕ διέρχεται “μια κρίσιμη στιγμή”, εκτιμά ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, που κρίνει ότι τα προβλήματα στην περιοχή της ευρωζώνης “είναι βαθύτερα”, σε σύγκριση με τα τρέχοντα προβλήματα των Ελλήνων, σε συνέντευξη που μετέδωσε σήμερα το BBC.

“Πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος όλες τις εθνικιστικές ρητορικές που τα βάζουν με τους
ανθρώπους στον Νότο, με τους οπαδούς της λιτότητας Γερμανούς ή, τέλος, με οποιονδήποτε άλλον”, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου. “Πρέπει αντιθέτως να συνεργαστούμε, να ενοποιήσουμε τις δυνάμεις μας”.

Εκφράζοντας τη λύπη του, για την απουσία σήμερα τραπεζικής ένωσης, κοινής δημοσιονομικής και οικονομικής πολιτικής στην ευρωζώνη, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωσε στη συνέχεια της ίδιας συνέντευξης ότι, τα τωρινά προβλήματα στην Ελλάδα, είναι οι αγγελιαφόροι “βαθύτερων προβλημάτων” στην ΕΕ.

Συγχρόνως, προειδοποίησε για τις επιπτώσεις από τη θετική ψήφο στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα στα κόμματα, που εναντιώνονται στους όρους της δανειακής σύμβασης που η ελληνική κυβέρνηση συνήψε, εκτιμώντας ότι εάν η Ελλάδα φύγει απ το ευρώ θα επακολουθήσει υψηλός πληθωρισμός, “συνωστισμός για να γίνουν αναλήψεις στις τράπεζες”. “Θα πρόκειται για μείζονα καταστροφή, δεν θα είχε μόνον κοινωνικές επιπτώσεις, αλλά και πολιτικές, περιπλέκοντας την προσπάθεια, που η Ελλάδα κάνει για μεταρρυθμίσεις”, επισήμανε.

‘Ολα τα ακραία πολιτικά κόμματα της Ευρώπης επωφελούνται από την παρούσα κρίση, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην είσοδο της “Χρυσής Αυγής” στο ελληνικό κοινοβούλιο κατόπιν των εκλογών της 6ης Μαΐου. “Έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο έδαφος για τον λαϊκισμό, για τα ρατσιστικά κόμματα, για τα νεοφασιστικά κόμματα… που ποδοπατούν τις αξίες πάνω στις οποίες η ΕΕ οικοδομήθηκε”, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι!!!
    Και όμως αυτός ο.....ανθρωπος επανεξελέγη από τους Αχαιούς.
    Άξιος ο μισθός όλων τους και κυρίως αυτού του ιδίου !!!
    Βασική ερώτηση : Ειναι Λαός αυτός που αξίζει κάτι ? έστω στοιχειώδη αξιοπρέπεια ?
    Δυστυχώς η απάντηση είναι ΟΧΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]