Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από την πολιτική αλητεία των δυο πρώην μεγάλων κομμάτων δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια!

Του Χάρρυ Κλυνν

Τα δεξιοπασοκικά καθάρματα, τα πουλημένα τομάρια που έχουν το θράσος να ζητάνε την ψήφο του Ελληνικού λαού (αφού υπάρχουν ακόμα ανόητοι Έλληνες που τους πιστεύουν) φασιστοαγορεύουν και ελεεινολογούν με λάσπη, ψεύδη και συκοφαντίες για τα αντιμνημονιακά κόμματα από τηλεοράσεως.

Συνεταιράκια των ξοφλημένων στην εκστρατεία της λάσπης και της κινδυνολογίας, τα βρομερά παπαγαλοδημοσιορουφιανοκαφράκια που ξερνάνε της φασιστική τους χολή στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα μνημόνια των τοκογλύφων και τους δωσίλογους ηγέτες των διεφθαρμένων κομμάτων που έβαλαν τις υπογραφές τους φαρδιές πλατιές στο πιστοποιητικό θανάτου της Ελλάδας!

Τολμούν να πουν οι ελεεινοί και οι τρισάθλιοι, που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν τη χώρα στην κόλαση, ότι θα επαναδιαπραγματευθούν τα μνημόνια!!!

Οι πολιτικοί αλήτες που ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ουδέποτε πρόβαλαν θέσεις και αιτήματα, ουδέποτε έλεγξαν τι δίνουμε και τι παίρνουμε, πιστοί της κείνων ρήμασι, παρέδωσαν τους Έλληνες ως πρόβατα επί σφαγή...

Ανατριχιαστική είναι η δήλωση του Αυστριακού πρώην υπ. Οικονομικών: «Δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα τα 170 δις. Τεράστιες οι (ποινικές) ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών! (Όπως και επί Καποδίστρια!)

Τα λαμόγια που σεριανάνε τα βοθροκάναλα και υπόσχονται να μας ξανασώσουν (πόσες φορές μας έχουν σώσει τα καθίκια!) χαμπάρι δεν πήραν ότι δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα τα 170 δις!

Οργή προκαλεί συνέντευξη του Αυστριακού πρώην υπουργού Οικονομικών για το μνημόνιο, λέγοντας πως οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν!!! Μάλιστα εξέφρασε την πλήρη κατανόησή του για τη δυσθυμία των Ελλήνων.

Σε συνέντευξή του στη μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Österreich», σημείωσε ότι, όταν ένας δανειστής δανείζει σε μία χώρα 372 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε ο δανειστής είναι εξίσου υπεύθυνος, εάν ο δανειολήπτης δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνεια, ενώ επεσήμανε ότι 170 δισεκατομμύρια ευρώ δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, αλλά κατέληξαν στις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η "προοδευτική" Διαπλοκή, βλέποντας την πράσινη "ναυαρχίδα" της να "βουλιάζει", επενδύει καθαρά στην πρώην γαλάζια "λάντσα" της ...Στην "παρακατιανή" ΝΔ, την οποία μέχρι τώρα την είχε απλά για να παριστάνει το "δεκανίκι" του "μαγαζιού" της.

    Αυτήν τη ΝΔ στηρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την εξουσία ...

    Μια υποστήριξη, η οποία φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ η κατάστασή της και βέβαια η εικόνα του "ηγέτη" της. …….. .

    ---------------------
    fnous-ΕΑΜ β'- Μπόμπολο ή πόπολο ??
    http://www.youtube.com/watch?v=mJkQuDLlZ3I&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Τσιπρας; Μου θυμιζει τη περιπτωση Δαμανακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]