Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να μιλούν μαζί της με τη «γλώσσα της ισχύος»!


Μήπως χτυπάνε οι "καμπάνες" για την Τουρκία;

Μιλώντας στην εορταστική δεξίωση στο Κρεμλίνο, προς τιμήν των αποφοίτων των στρατιωτικών ακαδημιών και πανεπιστημίων, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι αποστολή των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας είναι η άμεση αντίδραση σε οποιεσδήποτε απειλές, η διασφάλιση της ειρήνης και των συμφερόντων της Ρωσίας.

Ο Πούτιν επεσήμανε ότι η «δημιουργία ενός σύγχρονου στρατού, η εδραίωση της ασφάλειας της χώρας, είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα».«Χαράζοντας την αμυντική μας πολιτική, θα είμαστε προσανατολισμένοι στις πιο σύγχρονες τάσεις στη στρατιωτική τέχνη και επιστήμη και στη βάση τους θα συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων», είπε ο πρόεδρος.

Από τη Φωνή της Ρωσίας

ΥΓ: Πριν από λίγο η Τουρκία παραδέχτηκε ΕΠΙΣΗΜΑ, ότι μετέφερε δυνάμεις στα σύνορα με τη Συρία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ξυπνησε η αρκουδα απο τη χειμερια ναρκη,ειναι ετοιμη απ οτι φαινεται και ανακλαδιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είσαι αρκετά άσχετος η απλά παριστάνεις τον χαζό.
    Ποτέ δεν κοιμότανε, ναι υπήρχαν δύσκολα χρόνια άλλα περάσανε και τώρα μπορεί να αμολάει και σφαλιάρες εκεί που χρειάζεται.
    Και να θυμάσαι οι μόνη χώρα που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την Ελλάδα, άλλα δυστυχώς με τέτοιους μ....ες/προδότες πολιτικούς που έχει Ελλάδα αυτό φαίνεται σαν ένα όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]