Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λαθρέποικοι επιβάλλουν το νόμο της ζούγκλας στην Αθήνα


Φρίκη! Σκοτώνουν αδέσποτα σκυλιά για να τα φάνε!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την... τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το θέμα εδώ και δυο μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση,

Πρόσφατα, η Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους σκύλους προς πώληση στο Μεταξουργείο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.


Σχόλιο ιστολογίου: Όταν θα τελειώσουν τα σκυλιά, τότε τί θα συμβεί; Θα ορμήξουν στην Εκάλη ή θα προτιμήσουν να επιτεθούν σε σπίτια Ελλήνων; Την στιγμή που θα ψηφίζετε, σκεφτείτε την απάντηση... και ποιός στηρίζει την είσοδο και την παραμονή (με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα) των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Κάποτε από αυτή την χώρα εξάγαμε πολιτισμό και σήμερα εισάγουμε το απόλυτο της βαρβαρότητας και του παραλογισμού..., στο όνομα του Αλέξη, του αυριανού πρωθυπουργού...

Για τους δύσπιστους, παραθέτουμε την "κουλτούρα" των ελληνοποιημένων "κατατρεγμένων", αφήνοντας μία απορία: Τελικά ποιοί είναι περισσότερο βάρβαροι; Οι λαθρομετανάστες που διατηρούν την κουλτούρα της πατρίδας τους ή εκείνοι που τους στηρίζουν προκειμένου να αλλοιώσουν την Ελληνική κουλτούρα, τρομοκρατώντας τους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας; Στο όνομα του διεθνισμού, λοιπόν, ας λατρέψουμε την βαρβαρότητα...!
Νόμος μακάβριου σεξ στην Αίγυπτο - Ο σύζυγος μπορεί να προσεγγίσει σεξουαλικά τη νεκρή σύζυγό του, μέχρι και έξι ώρες, μετά τον θάνατό της!!

Ανέκαθεν διατηρούσαν μια ζωντανή σχέση με το θάνατο και μαι μακάβρια σχέση με τη ζωή.
Αν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν πως η μουμιοποίηση εγγυάται τη μετάβαση στο μεταθανάτια ζωή, οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι αποδεικνύονται ακόμα πιο... ριζοσπαστικοί, αφού προτείνουν νομοθεσίες βάσει των οποίων οι σύζυγοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με τη νεκρή σύζυγό τους!
Σύμφωνα με το νέο, αμφιλεγόμενο νόμο, οι Αιγύπτιοι θα μπορούν να προσεγγίζουν σεξουαλικά τη νεκρή σύζυγο μέχρι και έξι ώρες μετά το θάνατό της!
Ο νόμος προτάθηκε από τη Βουή, η ποία στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από ισλαμιστές.
Όλοι εκείνοι που πίστευαν πως οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι θα επαναφέρουν την Αίγυπτο σε πρακτικές του παρελθόντος μοιάζει να δικαιώνονται, αφού, εκτός από την “καινοτόμο” πρόταση που νομιμοποιεί τη νεκροφιλία, το όριο ηλικίας γάμου γαι τις κορασίδες κατέβηκε στα μόλις δεκατέσσερα έτη.
Το ίδιο και το όριο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Το Αιγυπτιακό Εθνικό συμβούλιο για τις Γυναίκες έχει ήδη οργανώσει καμπάνια ενάντια στις προτεινόμενες αλλαγές, υποστηρίζοντας πως “το να περιθωριοποιούν και να υπονομεύουν το status των γυναικών θα επηρεάσει αρνητικά την ανθρωπιστική ανάπτυξη της χώρας”.
Οι υπέρμαχοι, ωστόσο, του μακάβριου νόμου ισχυρίζονται πως “είναι ένας τρόπος γάμος να είναι έγκυρος ακόμα και μετά το θάνατο”...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. Νομίζω ότι ο παραλληλισμός της ψήφου και των περιγραφομένων κτηνωδών πράξεων είναι τελείως άκυρος και σε αδικεί.

    Δηλαδή τι θέλει να πει ο αρθρογράφος ότι αν βγει το κόμμα αυτό θα νομιμοποιήσει τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις και θα μεταβληθεί η πατρίδα μας σε μία σύγχρονη Βαβέλ;

    Ας μην είμαστε υπερβολικοί, αντιλαμβάνομαι απόλυτα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες πολλών αλλά ας μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.

    Άλλωστε απ΄ότι απεδείχθη τελικά με αφορμή την οικονομική κρίση που βιώνουμε έριξαν όλοι τα προσωπεία τους και είδαμε ποιοι πραγματικά έκρυβαν επί τόσα χρόνια ένα διαφορετικό πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι φίλε μου, δεν θα νομιμοποιηθούν οι δολοφονίες, αλλά θα νομιμοποιηθεί η περαιτέρω συσώρευση αυτών των ανθρώπων (που δέχομαι πως δυστυχούν) από το ΣΥΡΙΖΑ και τις διάφορες εξειδικευμένες ΜΚΟ. Πρέπει να αποφευχθεί η περαιτέρω μετατροπή της Ελλάδας σε ανθρώπινη χαβούζα στο όνομα του ανθρωπισμού και του πολυπολιτισμού. Αυτό και μόνο. Τίποτε παραπέρα. Το να αποδεχθώ την θανάτωση σκύλων επειδή πεινάνε, το κάνω με σκληρή την καρδιά μου. Όμως, η επόμενη ημέρα, όταν θα τελειώσουν τα αδέσποτα, ποιά θα είναι; Αυτή η απάντηση αξίζει πρωθυπουργίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ΄αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι επί 40 χρόνια δεν κυβερνούσε κανένας ΣΥΡΙΖΑ επομένως οι ευθύνες βαραίνουν συγκεκριμένα κόμματα και πρόσωπα που ασκούσαν πολιτική και εξουσία, και μάλιστα οι πρωτεργάτες της πρωτοφανούς οικονομικής καταστροφής εξακολουθούν να ΄΄αρμενίζουν΄΄ ελεύθεροι.

      Δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την ελπίδα και τη χαμένη μας αξιοπρέπεια ( αυτό θα το δούμε στις εκλογές) σίγουρα όμως δεν θα μας σώσει ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, κόμματα και πρόσωπα που στην πλειονότητα των περισσοτέρων σκεπτόμενων Ελλήνων είναι συνυφασμένα με τη διαπλοκή την κομματοκρατία και το ρουσφέτι, καταλήγοντας η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει από το πρόσωπο -ΗΓΕΤΗΣ που θα μας εμπνεύσει και που με την πολιτική και τις πράξεις του θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες.

      Διαγραφή
  3. Τι λες ρε μεγάλε; Ποιό άλλο άκρο εννοείς; Το αίσχος πρέπει να γίνει αποδεκτό για να μην χαλάσει η εικόνα του πολυπολιτισμικού κράτους; Ποιοί έριξαν τα προσωπεία τους; Μην μιλάς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του, γενικά και αόριστα. Θα μιλάς ξεκάθαρα. Με αφορμή την οικονομική κρίση που κάποιοι μας φόρτωσαν και κάποιοι άλλοι γνώριζαν και σιωπούσαν, έχουν γίνει πολλά. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Και πού είσαι, η πατρίδα μας έχει γίνει ήδη σύγχρονη Βαβέλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δουν πολλά τα μάτια μας αν δεν νοιαστούμε για το τι συμβαίνει γύρω μας και δεν δράσουμε συλλογικά. Και δεν εννοώ να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να το παίξουμε νταήδες, αλλά να δούμε επιτέλους τον χώρο μας, τον διπλανό μας, τη γειτονιά μας σαν χώρους που πρέπει να προστατέψουμε.

    Δεν επιτρέπεται με μια φτηνή δικαιολογία (ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται από χώρες όπου γίνονται πόλεμοι) να μετατραπεί η μικρή αυτή χώρα στον οχετό της Ευρώπης. Οι πόλεμοι πάντα υπήρχαν, αλλά τα ανοιχτά σύνορα της Ελλάδας, που ανοίγουν σε ένα σημείο και κλείνουν αυτόματα σε άλλο, είναι ένα σκάνδαλο και μια αναιδής πρόκληση αυτού του αυθαίρετου κράτους, που ξέρει μόνο να φορολογεί τον πολίτη, αλλά δεν του χρωστάει τίποτε - ούτε καν την ασφάλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγανακτήσει αηδία ντροπή !!!! δεν εινε η χώρα μου αυτή δεν εινε Έλληνες που μας έφεραν σε αυτό το χάλι ....έχουμε δικαίωμα να ζούμε σε μια πολιτισμένη και ασφαλή χώρα και πόλη...πρέπει να φροντίσουμε όλοι για αυτό ...θέλουμε ασφάλεια και προκοπή και αν η εξουσία δεν μπορεί θα βρούμε τον τρόπο να το πετύχουμε ...τέλος τα παραμύθια δεν εινε εδώ αποθήκη ανθρώπων έχουνε κανη λάθος....

      Διαγραφή
  5. Και ομως επι 40 χρονια οι αριστερες αμπελοφιλοσοφιες κυβερνουσαν .
    Δεν ειμαστε ολοι χρυσοψαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρια Σταματα , δεν εκαναν ΚΑΝΕΝΑ λαθος .
    Ολα προχωρουν συμφωνα με το σχεδιο εξαφανισεως του Εθνους μας .
    Δεν ειδες οτι για τα σκυλια και τα γατια , θα τους παρουμε τα κεφαλια !
    Αλλα για τους δολοφονημενους γεροντες και τα βιασμενα κοριτσια μας , κουβεντα !
    Για το σκλαβωμενο Εθνος , ΜΟΥΓΚΑ .
    Για την εγκαταληψη των αδυνατων , ΚΟΥΒΕΝΤΑ .
    Για τον διεθνη ξεφτιλισμο μας , ΤΙΠΟΤΑ .
    Τετοια καθαρματα μας εκαναν οι κοινοβουλευτικοι αλητες , με τις αριστερες , ταχαμου προοδευτικες !!!!!!!!!!ιδεες και τωρα θορυβηθηκαμε που ειδαμε κομματιασμενα ζωα .
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ .
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ Ο Λ Ο Υ Σ ΜΑΣ .
    Ο Αλλος λεει οτι ο συριζα δεν κυβερνουσε !!!!!
    Ποιος κυβερνουσε ; Ο φουφουτος ο δεξιος ; η ο σοσιαλ βουρκος ; Ολοι τους υπακουαν σαν σκυλακια σε αριστερες ιδεες .
    Διοτι τετοιες εντολες ειχαν . Δηλαδη να κουρελιασουμε την Γαλανολευκη , να πολεμησουμε την Ορθοδοξια , να μισησουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ , να διαλυσουμε τον στρατο , την αστυνομια , το καθε ηθικο , την οικογενεια , τις αξιες του γαμου κτλ κτλ κτλ . Αριστερες ιδεες δεν ειναι ολα αυτα ;
    ΞΥΠΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη η Ρεπουση που διαμορφωνε τι Ιστορια θα διδαχτουν τα παιδια μας δεν ηταν αριστερη; ολη η Αριστερα ηταν χωμενη μεσα στα κομματικα γραναζια και εγδερνε τον Ελληνισμο, αυτο εκανε παντα και τωρα μας λεει απλοικα:εμεις δεν κυβερνουσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι ότι αυτή η κτηνωδία, γίνεται μέσα στην Αθήνα.
    Με αυτά τα σκουπίδια εμείς δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε !!
    Πέραν των άλλων, ελπίζω να υπάρξει σύντομα , απάντηση, από τους αποφασισμένους ακόμη Έλληνες.
    Αμεσο τίναγμα στον αέρα και άμεση εξόντωση, όλων αυτών των υπανθρώπων, που μπαστακώθηκαν στη χώρα μας, με τις ευλογίες των δωσιλόγων προδοτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσοντών.
    Αι σιχτίρ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα ρε παιδια κάτι που μπορει εγώ να μην κατάλαβα. Απο την μια λέτε ότι είναι η αριστερά που λατρεύει τους λαθρομετανάστες απο την άλλη λέτε ότι είναι η νέα τάξη που επιβάλλει την διάλυση των εθνών με την εισβολή τους. Η νέα τάξη τότε είναι αριστεροί; Αφου δεν είναι. Κάτι δεν καταλαβαίνω. (συγχωρεστε την αδυναμία μου να αντιληφθω).
    Εγώ λέω ότι δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί Παρα μόνο προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλώσσα λανθάνουσα...
    "Την στιγμή που θα ψηφίζετε, σκεφτείτε την απάντηση... και ποιός στηρίζει την είσοδο και την παραμονή (με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα) των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα."
    Πολύ ωραία! Για πείτε μας λοιπόν, ΠΟΙΟΙ το δημιούργησαν αυτό το μεταναστευτικό ρεύμα στην Ελλάδα; ΠΟΙΟΥΣ εξυπηρετούσε να μπει πάμφθηνο (και λαθραίο) εργατικό δυναμικό στη χώρα; ΠΟΙΑ κόμματα ήταν στην εξουσία;
    Σκεφτείτε την απάντηση από τώρα, για να ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που πραγματικά στηρίζουν "την είσοδο και την παραμονή (με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα) των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα."
    Βαρέθηκα να βλέπω τους κάθε είδους δεξιούς (ανεξαρτήτως του πώς αυτοπροσδιορίζονται), τις τσέπες των οποίων ευνοούσε όλα αυτά τα χρόνια η αθρόα εισροή μεταναστών (για να αυξηθεί η ανεργία και να πέσουν τα ημερομίσθια) να μου το παίζουν Ελληνάρες υπερπατριώτες και να προσπαθούν να χρεώσουν σε άλλους τις δικές τους ευθύνες. Και να προβάλουν σαν λόγο ότι... θα φάνε πρώτα τα σκυλιά μας και μετά εμάς!!!!!
    Σαν πολύ όψιμα και υποκριτικά δε σας έπιασε ο πόνος για τους μετανάστες; Κι αν όντως το άγχος σας είναι ότι τρώνε τα σκυλιά οι "λάθρο", να ξέρετε ότι η πείνα είναι κακός σύμβουλος. Για όλους!
    Ή μάλλον, η πείνα είναι ο μόνος καλός σύμβουλος, εδώ που φτάσαμε. Και μόνο σε αυτήν ελπίζω, μπας και ξυπνήσουμε κάποτε. Όσο νομίζετε ότι θα σας αφήσουν κάτι απ' αυτά που (νομίζετε ότι) έχετε ακόμα, εθελοτυφλείτε. Όταν πεινάσετε, θα ανοίξουν τα μάτια σας. Και τότε μπορεί να αλλάξει και η γνώμη σας για τη μετανάστευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για δες και τους αριστερούς, όμως, που στήριξαν με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο (για ανθρωπιστικούς φυσικά λόγους) την είσοδο ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών στην χώρα μας και σκέψου κι εσύ. Καλά, το "αριστερός" έχει γίνει σχήμα λόγου, αφού όλοι ξέρουμε πως η αριστερά εξαφανίστηκε όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση και σταμάτησαν οι από εκεί "χορηγείες"... Βρέθηκαν όμως οι ΜΚΟ και οι πολιτικοί σαλταδόροι φρόντισαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και τους σκοπούς εκείνων που τους έδιναν χρήμα για να κάνουν την Ελλάδα μία τεράστια ανοιχτή φυλακή, ένα χωνευτήρι ανθρώπων και ψυχών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, το "αριστερός" έχει γίνει σχήμα λόγου, γι' αυτό είπα κι εγώ ότι "Βαρέθηκα να βλέπω τους κάθε είδους δεξιούς (ανεξαρτήτως του πώς αυτοπροσδιορίζονται)". Ούτε ο Τσίπρας ούτε η Παπαρήγα είναι αριστεροί. Έχουν απλά μια "αριστερη" ταμπέλα για να αποτελούν το άλλοθι και τη δημοκρατική νομιμοποίηση του συστήματος (ότι και καλά έχουμε επιλογές για να ψηφίσουμε δημοκρατικά)...
      Και ούτε λέω ότι κατ' ανάγκη η αριστερά θα μας σώσει. Λέω απλά ότι βαρέθηκα να βλέπω τους δεξιούς (ανεξαρτήτως ταμπέλας) να προσπαθούν να χρεώσουν τις δικές τους πολιτικές σε άλλους και να μας πουν ότι για τα δεινά μας δε φταίνε οι πολιτικές τους τόσα χρόνια, αλλά οι μετανάστες. Είναι πολύ εύκολο και πολύ βολικό να κατηγορεί κανείς τους "άλλους" (και ειδικά τις πιο αδύναμες ομάδες, που δεν έχουν φωνή για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους), αλλά πολύ δύσκολο να μου αποδείξει κανείς ότι για τη διαφθορά, την κακοδιοίκηση, τις μίζες, την υποταγή στα συμφέροντα, τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, τον αλόγιστο δανεισμό, την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, την αποδόμηση του παραγωγικού ιστού και όσα άλλα μας φέρανε εδώ, φταίνε οι λαθρομετανάστες...
      Και για να εξηγούμαι, δεν έχω ψηφίσει κανένα κόμμα ποτέ, γιατί θεωρώ ότι δεν έχουμε δημοκρατία και δε θέλω να δίνω δημοκρατική νομιμοποίηση σε κανένα, να κυβερνά στο όνομά μου και να μου λέει μετά "μαζί τα φάγαμε". Δεν έγλυψα ποτέ κανένα, δεν έφαγα από κανένα και το μόνο βέβαιο είναι ότι αν όλοι τηρούσαμε ανάλογη στάση, δε θα φτάναμε εδώ που βρισκόμαστε τώρα...
      Αυτά, για όσους μας καλούν να ψηφίσουμε με γνώμονα το "μετά τα σκυλιά, θα μας φάνε εμάς οι λαθρομετανάστες"...

      ο Ανώνυμος 7 Ιουνίου 2012 11:23 π.μ.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]