Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος άρχισε να μαλώνει με τους πρώην υπουργούς του


Έτσι όπως πάει, ο Γιώργος Παπανδρέου πολύ σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το σοβαρό γι αυτόν ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη χώρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Tί συνέβη;

Όπως μαθαίνουμε, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είχε φραστικό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κώστα Σπηλιόπουλο. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατσάδιασε τον κύριο Σπηλιόπουλο, όχι μόνο επειδή ανέφερε απαξιωτικά πως «εκείνος είναι ο πρώτος βουλευτής και όχι ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και για το ότι προεκλογικά δεν δούλεψε καθόλου και αποτραβήχτηκε αφού δεν είχε το άγχος της εκλογής.

Ο κ. Παπανδρέου ενοχλήθηκε και από το γεγονός πως ο κ. Σπηλιόπουλος είχε εκφράσει την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε την προηγούμενη διακυβέρνηση, τα 2,5 χρόνια, έστω και αν και εκείνος ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια και συμμετείχε στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αρχίζει το «γλέντι» και η περίοδος των αλληλοκαρφωμάτων; Θα δούμε…

Το σημαντικό είναι πως το ΠΑΣΟΚ (κυρίως τα στελέχη του κόμματος) θέλει να αποτινάξει τον Γιώργο από επάνω του, αλλά ο Γιώργος έχει σαν σανίδα σωτηρίας το κόμμα του πατέρα του, που ο ίδιος φρόντισε να απαξιώσει στον απόλυτο βαθμό. Έτσι, πολύ δύσκολα θα αφήσει τον χώρο που μέχρι στιγμής του εγγυάται την ελευθερία κινήσεων και δεν έχει επιτρέψει να ξεκινήσουν διαδικασίες για τον πρώην πρωθυπουργό και έναν «κύκλο» ανθρώπων και υπουργών, που γνώρισαν μεγαλεία με πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου.

Οψόμεθα, λοιπόν, για την συνέχεια…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]