Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι θύτες μας κυκλοφορούν ανάμεσά μας και οι "διασώστες" μας σιωπούν...



Οι επιθέσεις κατά χριστιανών συνεχίζονται, αλλά όλοι αδιαφορούν…
Νιγηρία: Φονική επίθεση αυτοκτονίας σε εκκλησία
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας εναντίον εκκλησίας στη βορειοανατολική Νιγηρία, αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες από τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης.
Η επίθεση σημειώθηκε στα περίχωρα της πόλης Μπάουτσι, περίπου 400 χλμ βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Αμπούζα.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Ωστόσο, οι εκκλησίες αποτελούν συνήθη στόχο της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.
Αυτή είναι η είδηση, όπως την μετέδωσε το ΑΠΕ. Θα παρατηρήσατε, βεβαίως, πως λείπει ο προσδιορισμός της Εκκλησίας που δέχτηκε το χτύπημα. Φοβούνται να γράψουν πως πρόκειται για χριστιανική εκκλησία, όπως φοβούνται να γράψουν ολόκληρη την αλήθεια (και είναι γνωστότατο πως η κατάθεση μισής αλήθειας είναι χειρότερη και από ένα ολόκληρο ψέμα), πως ισλαμιστές είναι εκείνοι που επιτίθενται στον χριστιανισμό σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν αποτελεί "τοπικό φαινόμενο" της Νιγηρίας.

Αλλά, θέλοντας να είμαστε «μεγαλόψυχοι» ως προς το «λάθος» της αναμετάδοσης της είδησης και επιδιώκοντας να παραμείνουμε στα της Ελλάδας προβλήματα, διαπιστώνουμε πως μάταια αναμένουμε μία δήλωση από τους περιχαρείς υποψήφιους να μας κυβερνήσουν πολιτικούς μας.
Ακούσατε μήπως τον κύριο Σαμαρά να καταδικάζει την δολοφονική αυτή επίθεση, όπως και όλες τις άλλες που έχουν προηγηθεί στη Νιγηρία, στην Αίγυπτο, στο Ιράκ, στο Ιράν, στις Φιλιππίνες κ.α.; Όχι φυσικά! Και ούτε πρόκειται, αφού άλλες είναι οι προτεραιότητες του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού, ο οποίος σωπαίνει σε εγκλήματα που έγιναν, που γίνονται και που θα γίνουν στην χώρα μας…
Μήπως, όμως, ακούσατε κάποια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την επιθετική στάση των ισλαμιστών έναντι των χριστιανών του πλανήτη; Φυσικά όχι! Και δεν αναμένεται ούτε μία σχετική αναφορά αφού είναι γνωστό πως ο ΣΥΡΙΖΑ (με όλες του τις συνιστώσες) είναι ταγμένος υπέρ του πολυπολιτισμού (με κάθε θυσία ή «παράπλευρη απώλεια»), υπέρ της παγκόσμιας θρησκείας, υπέρ του multi culti ισοπεδωτισμού. Και φυσικά δεν θα καταδικάσουν τα μέλη ή ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος φέρεται ως πολύ πιθανός αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας) τις επιθέσεις κατά χριστιανών στη Νιγηρία, στην Ομόνοια, στην Άρτα, στην Θήβα, στην Λαμία ή οπουδήποτε αλλού εντός της Ελλάδας.

Στο ίδιο «μήκος κύματος» βρίσκεται ολόκληρη η πολιτική σκηνή της χώρας. Και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ενώ σιωπούν για εγκλήματα ισλαμιστών εντός ή εκτός Ελλάδας, ζητούν από χριστιανούς Έλληνες πολίτες να τους εμπιστευθούν την διακυβέρνηση της χώρας…! Το «φαινόμενο» αυτό δεν είναι απλώς τραγικό, αλλά ουσιαστικά αποτελεί τον προάγγελο της επόμενης ημέρας, της 18ης Ιουνίου, όταν πολέμιοι του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, δουλικά των τραπεζών και όχι δούλοι των πολιτών, αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση το ναρκωτικό τους, την εξουσία!

Και την επόμενη ημέρα, θα συνεχίσουν να δολοφονούνται σιωπηλά χριστιανοί, στο όνομα του πολυπολιτισμού, της εσωτερικής ειρήνης και της… ασφάλειας των κυβερνώντων. Και, φυσικά, αυτά θα γίνονται με μία κυβέρνηση και ελέω της «πρόσφατης εντολής του λαού», η οποία θα παραχαραχτεί –όπως γίνεται πάντα- και θα μεταφρασθεί κατά το δοκούν και το λαβείν των εχόντων την εξουσία να προχωρήσουν σε μία γενοκτονία, προφασιζόμενοι πως λειτουργούν εκτελώντας εντολές των θυμάτων της σάπιας εξουσίας τους.

Δεν έχουν καμία σημασία οι νεκροί χριστιανοί της Νιγηρίας, ούτε τα καθημερινά θύματα των ισλαμιστών εντός της Ελλάδας. Αλλά η Ελλάδα θα γινόταν κόλαση, εάν χριστιανοί (στη Νιγηρία ή στην Ελλάδα) τολμούσαν να συμμετέχουν στην δολοφονία ενός ισλαμιστή. Τότε θα υπήρχε καταιγισμός δηλώσεων, συζητήσεων και άλλων φαιδροτήτων από τους επαγγελματίες της ανηθικότητας, της πολιτικής και της εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου πόνου. Ή μήπως έχω άδικο;

Σε σιωπηλή στάση αναμονής, λοιπόν, είμαστε όλοι μας, μέχρις ότου κάποια παρέα ισλαμιστών χτυπήσει την δική μας πόρτα (είτε επειδή θα είναι φανατικοί ισλαμιστές, είτε επειδή θα είναι πεινασμένοι). Αν επιζήσουμε, θα αλλάξουμε γνώμη για τις πολιτικές που στηρίζουν τον πολυπολιτισμό (που αποφεύγουν οι δανειστές μας και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ανοιχτή φυλακή των "ορκς" ισλαμιστών), αλλά θα είναι πολύ αργά, αφού θα έχουμε γίνει ήδη θύματα της μεγαλοσύνης και του ανθρωπισμού εκείνων που στηρίζουν τις ιδεοληψίες τους στον δικό μας αφανισμό...


ΥΓ: Αναφερόμενος και προς τους αρχαιολάτρες, ελληνιστές ή και δωδεκαθεϊστές, θα ήθελα να τους επισημάνω πως δεν πρέπει να επιχαίρουν. Εάν ο θάνατος ενός χριστιανού αποτελεί μονόστηλο σε μία εφημερίδα (και ήδη συμβαίνει αυτό), τότε ο επιβαλλόμενος πολυπολιτισμός δεν θα αφιερώσει ούτε ένα μονόστηλο για δωδεκαθεϊστές θύματα των ισλαμιστών. Τους αρκεί που τα θύματα είναι Έλληνες... Ή μήπως έχω άδικο;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Βεβαίως και τα ακούνε και τα βλέπουν και τα πληροφορούνται, αλλά αδιαφορούν πλήρως !!!
    Για κανένα τους δεν ισχύει η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, τα ήθη και έθιμα μας, η ίδια η ζωή...
    Τα γεγονότα αυτά, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο σε όλες τις Ισλαμικές χώρες του πλανήτη, ιδίως σε αυτές με χαμηλό οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο.
    Από τους δικούς μας....κανείς δεν μιλάει... ούτε καν τα αργυρώνητα ΜΜΕ
    Όλα αυτά τα υποκείμενα έχουν ψηφίσει (πλήν ΛΑΟΣ) να τους κατασκευάσουμε και τεράστιο Τέμενος στη καρδιά της Αθήνας και με έξοδα ...του Ελληνικού Λαού.
    Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ πέρα βρέχει.... ίσως η καλύτερή τους....
    Ούτε όμως κανένα άλλο κόμμα. ΠΑΣΟΚ (παρεμφερούς ιδεολογίας), ΝΔ και λοιπά δεν καταδικάζει τις βιαιότητες αυτές.
    Τέτοια ιδεοληψία ...ντροπή πλέον !!!
    Αλλά ούτε και από την επίσημη εκκλησία, ελέχθη τίποτα....μακάριος ύπνος....
    Οι ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί, των οποίων ζητούν την ψήφο, πως τα δέχονται αυτά ?
    Καλαααά ....τα ζώα μου αργά .
    Σιγά τώρα που θα ενδιαφερθούν και για τους Έλληνες και ειδικά για τους Ορθοδόξους....
    Για αυτούς πρώτα είναι οι λαθρομετανάστες.... και μετά πάλι οι λαθρομετανάστες...που θέλουν να τους Ελληνοποιήσουν όλους....
    Γι αυτούς οι γηγενείς Έλληνες δεν υπάρχουν !!!
    Με αυτούς θα πάμε μπροστά ???
    Ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο !
    Θεέ μου βοήθησέ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίκαιρο και επείγον το θέμα. Ο χριστιανισμός βάλλεται συστηματικά, σε διάφορες χώρες, και όχι μόνο αφρικανικές. Παίζεται ένα θέατρο αυτή τη στιγμή, με τους ισλαμιστές-θύτες, που αμοίβονται για να εκτελούν αιματηρές αποστολές βίας εναντίον χριστιανών. Η αντιπαράθεση μεταξύ των θρησκειών είναι ένα από τα χρήσιμα εργαλεία της Νέας Τάξης. Και η σιωπή των απανταχού "αρχόντων" δηλώνει την υποταγή τους στις προσταγές της, που επιβάλλει τη διαμόρφωση μιας παγκόσμιας θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαγγέλονται την ανεξιθρησκεία, αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν ένας από τους πυλώνες του Ισλάμ είναι η βία εναντίον των "απίστων";;;;
      Μπορεί μια τέτοια θρησκεία να συμμετάσχει σε μια παγκόσμια θρησκεία; Όχι, βέβαια. Άρα προωθείται η επικράτηση του βαρβαρότερου...

      Διαγραφή
  3. H ίδια εικόνα παντού, Κωνσταντίνε, αλλά στην Ελλάδα έχει αγγίξει μια δυσαναλογία που είναι προκλητική. Και εξακολουθούν, παρ' όλα αυτά, να τους φέρνουν μέσα στη χώρα και να απαγορεύουν την απέλασή τους λόγω Δουβλίνου 2. Αν αυτό δεν είναι ύπουλο σχέδιο, τι είναι; Και τι ρόλο παίζει η Frontex; Το μόνο που κάνει είναι να τους συνοδεύει στα πούλμαν για Αθήνα, προκειμένου να εξακολουθήσει η δημιουργία γκέτο με επικίνδυνες για το έθνος μας συνέπειες.

    Έχει συνειδητοποιήσει ο μέσος Έλληνας ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αφρική και αλλού μπορεί να μεταφυτευθεί και εδώ; Δεν κινδυνολογούμε όσοι φοβόμαστε τα χειρότερα, αλλά ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί εξακολουθεί αυτό το σκάνδαλο αλλοίωσης του πληθυσμού, που δεν έχει δεύτερο στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο και αν είναι μεγάλο ερώτημα. Τι κάνει η Frontex τελικά;
    Και οι φωνές που ακούγονται απο ΕΕ ότι οι έλληνες είναι ανάξιοι να φυλάνε τα σύνορα τους είναι για την εσωτερική τους κατανάλωση επειδή σε όλα τα κράτη οι λαοί είναι τρομοκρατημενοι απο την εισβολή ξένων.
    Τρανή απόδειξη το φιλμακι της ΕΕ που είδαμε χθες το βράδυ στα Euronews, όπου μια ευρωπαια κοπέλα βρίσκεται σε ένα τεράστιο δωμάτιο και πεταγονται μπροστά της κατα σειρά κινέζος και ένας με ξίφος και δεν θυμάμαι ποιος άλλος, αυτη ταχα τρομοκρατειται αλλα αμέσως παρουσιάζονται ίδιες κοπέλες σαν αυτη κάνουν κύκλο και μπαίνουν μέσα οι ξένοι και οι κοπέλες σχηματίζουν κύκλο που μετατρέπεται σε αστερακια παρουσιάζοντας την σημαία της ΕΕ.

    Όλα αυτα είναι η επιβεβαίωση ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί.



    Καθαρή διαφημηση που λέει "μη φοβάστε τους ξένους αγκαλιαστε τους" η αντίφαση στο μεγαλείο της.
    Απο την μια κατηγορούν την Ελλάδα και απο την άλλη προωθούν την "πολυπολιτισμικότητα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]