Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνέντευξη Πάνου Καμμένου στο Αντι Νέα Τάξη Πραγμάτων!


Ο Π.Καμμένος μιλάει για: Codex alimentarius, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Δείτε το βίντεο...



anti-ntp

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Χρόνια τώρα ο Καμμένος κάνει έναν αγώνα για τον οποίο έχει συχνά πολεμηθεί από τους εκπροσώπους της διαφθοράς. Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο δεν έπαψε στιγμή να παλεύει και να καταγγέλει την προδοσία, βγάζοντας στη φόρα και το ρόλο του αδερφού του ΓΑΠ με τα CDs. Στην υπόθεση Siemens έβγαλε ατομικό πόρισμα γιατί αντίθετα με τους υπόλοιπους ΝΔκράτες εκείνος κατήγγειλε και στελέχη του κόμματός του. Δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, καμμιά δανειακή, κανένα μεσοπρόθεσμο, εφαρμοστικό και δεν ψήφισε Παπαδήμο. Την πρώτη ημέρα του κινήματος των 300 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ήρθε και υπέγραψε στη συλλογή υπογραφών κατά του μνημονίου. Τότε ο κόσμος του έλεγε πως πρέπει να φύγει από τη ΝΔ και να κάνει δικό του κόμμα καθώς οι δικοί του δεν τον στήριζαν στον αγώνα του. Πέρασαν πολλοί μήνες πριν κάνει το βήμα και μετά από πολλή πίεση και από το διαδίκτυο. Μακάρι να είχε το χρόνο να στελεχώσει καλύτερα το κίνημά του, αλλά τον θεωρώ τον πιο άξιο να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην οποία μας έφεραν οι σύνδικοι του διαόλου - η συμμορία του Κολλεγίου. Άλλωστε υπουργούς μπορείς να έχεις και εξωκοινοβουλευτικούς και είναι και καλύτερα και ο Καμμένος έχει αποδείξει πως ξέρει να διαλέγει, όταν πρότεινε τον Παναγιώτη Ήφαιστο και τον Γράψα για την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Μακάρι οι Έλληνες να άνοιγαν τα μάτια τους και να ξεκόλλαγαν από το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ γιατί και τα 2 είναι επικίνδυνα. Η ΝΔ γιατί θα συνεχίσει το θανατηφόρο δρόμο των μνημονίων και δανειακών και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει πολύ επικίνδυνες θέσεις στα εθνικά θέματα (μεταναστευτικό, παιδεία -θρησκεία, Σκόπια, Θράκη, Αιγαίο - ΑΟΖ, κοκ)
    Εδώ που μας έφτασαν οι δωσίλογοι, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη εσυ πιστευης οτι ο Καμμενος θα αρνηθη την ΝΤΠ , οταν θα ελθη η ωρα για καρτες και σφραγισματα και θα χαση τα εκατομμυρια που εχει , λογω του οτι ηταν επι 20 χρονια ΜΕΣΑ στην φιδοφωλια και εκανε μουγκα στην καταστροφη ΜΑΣ ;
    ΞΥΠΝΑΤΕ και μαθετε επιτελους οτι ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν ειναι αξιος .
    Φιλαρακια ειναι , ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ και ο καθενας απο το μετεριζι του υπηρετη τους τοκογλυφες .
    Δες τι σοϊ "σωτηρες" μαζευτηκαν γυρω του . Μην ξεχνας επισης οτι υποστηριξε την κορη του δρακουλα ! Αυτο τα λεει ΟΛΑ , αν ξερεις τι ρολο παιζει η ασχετη επι παντως του επιστητου και εχθρο του Εθνους .
    Μην ξεχνας ακομη οτι ο πολεμος ειναι μεταξυ των "ευρωπαιων" τοκογλυφων , και αυτων περα του Ατλαντικου .
    Οι μισοι εφιαλτες υπηρετουν τους μεν και οι αλλοι τους δε .
    Τοσο απλα ειναι και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παρτε τα ματια σας απο το τυρι .Και δεστε τον ΤΑΦΟ που μας ετοιμασαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ , ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος αδερφε!!!! Οι τραπεζιτες εχουν ριξει βασιλιαδες και τυρρανους, και θα φοβηθουν του πολιτικους μας? Ασε οι εκλογες.... μονο και μονο για να νομιζουμε οτι εμεις δωσαμε την εντολη..

      Διαγραφή
  3. Οι πολιτικάντηδες της ευκαιρίας και οι πολιτικοί που βλέπουν ευθεία μπροστά, αντί για κάτω (την τσέπη τους) φαίνονται από το βλέμμα τους. Εύχομαι ο άνθρωπος αυτός, με το καθαρό βλέμμα, να μην λυγίσει μπροστά στην λάσπη που του πετούν και θα του πετάξουν, και την σκιά στην οποία τον έχουν βάλει για να μην ακούγεται από την πλειοψηφία.

    Δυστυχώς μια μικρή μερίδα (κάτω από το 45$) χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Και επίσης δυστυχώς, δεν έχουν ενδιαφερθεί να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες τα πρακτικά των συνομιλιών μεταξύ Παπούλια και αρχηγών τον περασμένο μήνα. Εκεί θα ανακάλυπταν πολλά και για τον Καμμένο και για τους υπόλοιπους και θα έβγαζαν πολύτιμα συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον όσα έχει πεί ο Καμμένος και όσα αναφέρονται στη συρραφή του video, είναι απολύτως σωστά και υπάρχει σαφής πατριωτική χροιά.
    Κανένας από τους άλλους προδότες πολιτικάντηδες δεν τα έχει πεί, ο ένας δε κάλυπτε τον άλλο.
    Μη τα μηδενίζουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά, υπάρχει πατριωτικό πνεύμα στα λεγόμενα... Στην πορεία πάντα αποκαλύπτονται οι σκοποί όλων, άγιος δεν είναι κανένας τους αλλά είπαμε, τον λιγότερο "καμμένο" που θα μας φωτίσει ο Θεός(αν ΤΟΥ το ζητήσουμε), αυτόν ας ψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]